עבור לתוכן

עד כמה FX6200 חזק מFX5200?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חבל פשוט חבל

זה כרטיס שלא תומך באופציות חדישות וכו' ומשחקים חדשים

SHADER 3 לדוגמא

שמע אני צריך את הכרטיס בעיקר לPES2008 והיטמן בלד-מאני.

אם הוא יספק את הסחורה כאן לא תיהיה לי בעיה.

מה אתה אומר?

אם זה ב 100 שקל?? בטח ...

הוא עדיף לדעתי על האחרים שהציעו לך הוא !! פי כמה !! יותר חזק מ 6200

חלק מהמשחקים לא יעבדו לך !! כי אין לו SHADER3 אבל מה שכן יעבוד יעבוד הרבה הרבה יותר טוב מאשר עם ה 5200

ותנסה להשיג אולי עוד זיכרון במקום להחליף מעבד ...

6200 כבר ירדתי ממנו, המינימום זה 6600GT, או 7300GT או 7600GS ואם ניפול על 7600GT במחיר מציאה למה לא.

כרגע אני בכלל לא משחק, ככה שהFX5200 לא משחק כאן תפקיד של כרטיס מסך למשחקים. אלא רק לעבודה משרדית נטו 100% שימוש.

אני מוכר - 256MB - X2 DDR 400,

ו-7600GS 256mb ddr2.

אם אתה מעוניין -

ICQ 6232173.

גמיש במחיר אם יש לך אפשרות להגיע אלי.

שלחתי לך הודעה בפרטי.

PES2008 הוא משחק די כבד (ושלא בצדק) וכבר ראיתי אותו מגמגם על מערכות חזקות בהרבה ממה שאתה מתכנן להביא, אז עדיף שתחסוך למשהו יותר רציני.

אם PES זה המשחק היחיד שחשוב לך אז אולי כדאי לך לחשוב בכיוון של קונסולה בכלל.

כמה לחסוך? בקיץ תיכננתי על מערכת מבוססת E8400 רצינית סה"כ כולל מסך ב2000 ש"ח יצא לי 7100 ש"ח.

אחרי זה חשבתי ואמרתי אולי כדאי להשקיע זמנית 300 ש"ח למחשב הזה, כדי שיהיה זמני ואשחק במשחקים (היטמן + PES2008)

ושיצא ה"נהלם" והמחירים יתייצבו נרכוש אותו.

מה אתה אומר?

[קונסולה אולי אחי ירכוש עוד חודש, אולי]

• תגובות 31
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך LCD או פלאזמה שהם HD READY או FULL HD?

אם כן, הייתי שוקל איזה XBOX 360 יד שנייה. הPES יפעל עליו בכיף.

אם אתה מתכנן לקנות מחשב חדש בקיץ אין טעם לשדרוג זמני מכיוון שהתוצאה הרצויה ממילא לא תתקבל (PES על HIGH).

פורסם

ה-x800 יריץ לך בוודאות את Pes2008 ואת Hitman BM. בשביל 100 ש"ח הוא שווה את זה.

פורסם

ה-x800 יריץ לך בוודאות את Pes2008 ואת Hitman BM. בשביל 100 ש"ח הוא שווה את זה.

הוא יריץ את הPES אבל על LOW וברזולוציה נמוכה.

פורסם
  • מחבר

הFX5200 שלי מריץ לי את הPES2008 על LOW ברזולוציה 1024*768 ו800*600 (אין הבדלים). אבל הסרתי אותו כי אין חשק וכיף לשחק על LOW.

אם הx800 יעשה את אותה העבודה, מה הטעם לרכוש אותו?

אני הבנתי שהוא חזק מה6600GT,7300GT,7600GS (מפגר טכנולוגית כן, אבל לא חזק יותר? וגם צורך יותר חשמל)? האם זה נכון כל זה?

בקשר למחשב, ה"נהלם" אמור להגיע לארץ ברבעון הרביעי של 2008, עד שהוא יגיע (להערכתי סוף 2008) ועד שהמחירים יתייצבו ב2009 יש עוד זמן

אני לא מוכן "לסבול" בזמן הזה, סבלתי מספיק עם המחשב הזה שהיתיי איתו רק לעבודה משרדית, אני מעדיף משהו זמנית שיעביר את הזמן שלי חצי שנה בכבוד.

אין לי אף "מסך דק" בבית, אני מתכנן לרכוש אחד לסלון 42'' (עד 7000 ש"ח, אם יש לך המלצה אשמח לשמוע, אני הבנתי שהR81 של סמסונג עדיף).

XBOX360 לא על הפרק, לא יודע למה. אם זה יהיה קונוסלה, נמשיך את השושלת של הPS, משמע הPS3 יהיה הבא בתור .

תודה לכם!

פורסם

שאלות על טלוויזיה עדיף שתשאל בפורומים של hometheater.

הצעתי XBOX360 מכיוון שאפשר למצוא אותה במחירים מצחיקים ביד שניה. כמובן שגם PS3 תעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

תודה עבור ההצעה.

אבל מכל כיוון שאני מסתכל על זה, נראה לי שPS3 עדיף. חזק יותר,מאסיבי יותר,מרשים יותר,פוטנציאל גדול יותר. רק מה? יקר יותר.

מה שגם שמעתי שהXBOX360 נוטה להישרף יתר על המידה, יש לו אפילו כינוי של משהו "אש" פצצת האש או משהו כזה...

בכל מקרה, אולי ניקח את עיצתך .

אתה יודע כמה המכשיר הזה עולה חדש, כמה צריך לעלות יד 2, אם יש בלאי שימוש..אחרי כמה זמן הוא נשרף כמו שאומרים..? אשמח לתשובות על מה שכתבתי ובכלל עיצות בנושא :xyxthumbs:

פורסם

ה-X800 אמור להריץ את PES בלי בעיה גם על Medium. אני במחשב השני שלי

Athlon 3000 + x850XT מריץ אותו ממש חלק על מדיום. בהתחשב בזה שהוא עולה לך

רק 100 ש"ח זו הקניה הכי טובה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה חברים.

בנתיים כל מי שמוכר 7600GS/7600GT רוצה כ300 ש"ח. לא נראה לי משתלם בעליל לעשות טעות כזו ולקנות כרטיס כזה במחיר כזה.

אז ננסה את הx800 שההוא מוכר ב100 ש"ח שעבר אוברקלוקינג בתקווה שהכרטיס תקין ולא יתקלקל לי/לא מקולקל, ונרכוש מעבד יד 2 2.4GHZ ב100 ש"ח.

נקווה לראות מחשב טוב יותר, מהיר יותר, חזק יותר, יעיל יותר...יחד עם הP180 שאני עומד לקנות לו וספק כח חדש.. שגם צריך שם המלצה..

תודה..

שאלה בקשר לx800, נדמה לי שהוא צורך הרבה חשמל, זה נכון?

אם מישהו רוצה להוסיף משהו, הוא מוזמן.

פורסם
  • מחבר

כן, זה שהוא חזק יותר אני יודע, אבל הוא מפגר טכנולוגית.

אוקיי, אני אדבר עם הבנאדם, נרכוש אותו.

*האוברקלוקינג, אמור לתת לו זריקת בלאי רצינית? או שהוא יעבוד אצלי טוב?

*והוא צרכן חשמל גדול כמו ה2900PRO וה1950PRO (לא נדבר על הXT) למינהם?

כי כמו שאמרתי אני מניח שחובה חובה עליי להחליף את הספק 200W שברשותי כרגע..

פורסם

:S

300W מחזיק את המערכת

פורסם
  • מחבר

ART300? לא יודע..נראה לי גבולי..

במיוחד שהכרטיס הזה בעל רוחב פס של 256bit, משמע חיית חשמל..

נילך על JSP-TECH 450W המודולרי או הרגיל...או אם התקציב יאפשר נדלג על ה400TRT/450TDT ל...SEASONIC 400ET.

גם ספק/ים חזקים, ולא פחות חשוב שקטט..

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת בסוף עלה VX 450.

יש לי רק 2 שאלות שלא נענו וחשוב לי לדעת את התשובה עליהם:

מדובר על כרטיס מסך x800 pro.

* שווה לעשות OC לכרטיס מסך הזה? איך האוברקלוק אמור להשפיע עליו? הוא יעבוד הרבה יותר טוב? להגביר את תהליך השחיקה שלו? אפשרי בכלל לעשות לו OC?

* ראיתי בנתונים שיש לו רוחב פס של 256bit, בניגוד לכל ה7600GT 7600GS וכל השאר. מה שאומר שהוא צרכן חשמל לא קטן. השאלה אם הוא באמת צרכן חשמל גדול. ואם כן זה מתבטא כל הזמן או רק בעומס (מאמץ)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים