עבור לתוכן

עד כמה FX6200 חזק מFX5200?

Featured Replies

פורסם

עד כמה חזק? משמעותית או לא הרבה?

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא חזק ממנו אבל לא יותר מידיי...

גם אותו מנסים למכור לך???(ראה את המודעה שלך על המעבדים)..

אל תקנה בחנות הזאת...(או שאולי מאדם פרטי יד שנייה אז אולי כן שווה) אבל חדש בשום פנים ואופן לא!

NIKILLER

פורסם
  • מחבר

תודה לך שוב פה, על התגובה הממצה והמהירה.

אני מחפש כרטיס יד שנייה כדי לעלות משחקים ובמיוחד את הPES2008 על HIGH

לשם כך אני אחליף את הסלרון 2.4GHZ שלי בP4 2.6GHZ לפחות (אם לא אז P4 2.4GHZ יהווה הבדל משמעותי?)

ויש לי גם FX5200 ואני מחפש כרטיס מסך שיעשה את העבודה, אני מכוון ל6600GT/7600GS/7300GT אבל כרגע אני לא מוצא, ואני מכין את הקרקע ובנתיים אני רואה את ה6200 למכירה, אולי אצליח לרכוש אותו ב100 ש"ח. השאלה אם יש הבדל משמעותי. כי אם לא אני אמשיך לחפש כרטיס מסך אחד מאלו שרשמתי למעלה. אגב איך ה1600PRO?

פורסם

כמה כסף יש לך ומה אתה מתכוון לשחק?

פורסם
  • מחבר

יד 1 (מהחנות) אני לא מתכוון לקנות.

מה שגם מדובר על AGP.

אני מעוניין להוציא כמובן כמה שפחות (אלו לא הדברים היחידים שאני מתכנן לקנות)

יש לי 256MB*2 זיכרון פנימי.

בעיקרון אני מתכוון לשחק בPES2008 על HIGH אם יתאפשר, ואם HITMAN BLOOD MONEY יתאפשר על HIGH למה לא

פורסם

ה X1600/1650PRO הם כרטיסים נחמדים בערך ברמה של ה 7600GS (יש לי אותו במחשב הישן כרטיס טוב מאוד למחיר שלו...)

אבל שוב מדברים על AGP...לא משנה כמה טוב יהיה הכרטיס שתרכוש לא תוכל להעביר אותו למחשב הבא...

לגבי ה PES08 אני לא ממש יודע מה הדרישות שלו...(לא אוהב משחקי ספורט)..

אבל אם אני זוכר נכון הוא כמו FIFA אז אני לא חושב שצריך כרטיס מטורף...ושה-6200\6600\X1600\X1650\7600GS\7600GT ושות' יתאימו לך...

תלוי כמה כסף..

NIKILLER

פורסם
  • מחבר

כן..

בהתחלה תיכננתי לרכוש בחופש את הE8400 , אבל אחרי ששמעתי על הנהלם ושתיהיה לו תושבת חדשה חשבתי פעמיים אם שווה לי להשקיע על הE8400, הנהלם אמור לתת יותר ולהיות יעיל יותר מהE8400 אז שווה לחכות? למרות שאת האמת לא קל לי לחכות ולסחוב עם המחשב (אתה יודע איך זה, כל דבר בחיים אחרי הרבה זמן שאתה איתו מתחיל להימאס לך , וככל שהזמן עובר אתה לא יכול לסבול את זה).

אז 6200 יספיק אתה אומר? או שאם כבר אז לפחות X1600/6600GT (שבאותו רמה?) ?

פורסם

תודה לך שוב פה, על התגובה הממצה והמהירה.

אני מחפש כרטיס יד שנייה כדי לעלות משחקים ובמיוחד את הPES2008 על HIGH

לשם כך אני אחליף את הסלרון 2.4GHZ שלי בP4 2.6GHZ לפחות (אם לא אז P4 2.4GHZ יהווה הבדל משמעותי?)

ויש לי גם FX5200 ואני מחפש כרטיס מסך שיעשה את העבודה, אני מכוון ל6600GT/7600GS/7300GT אבל כרגע אני לא מוצא, ואני מכין את הקרקע ובנתיים אני רואה את ה6200 למכירה, אולי אצליח לרכוש אותו ב100 ש"ח. השאלה אם יש הבדל משמעותי. כי אם לא אני אמשיך לחפש כרטיס מסך אחד מאלו שרשמתי למעלה. אגב איך ה1600PRO?

אין צורך להחליף מעבד לתורך משחקי תלת מימד. רוב העבודה נעשית על ידי המעבד של הכרטיס הגרפי. אם משתמשים

במשהו מחוץ לכרטיס הגרפי הרי זה בזכרון שעל הלוח הראשי, ולעניין זה לא חשוב מהו המעבד המרכזי אלא

טיב לוח האם (כלמר האם לוח האם מעביר ביעילות זכרון מלוח האם לכרטיס הגרפי)

לא בטוח שכדאי לקנות כרטיס משומש אלא אם כן זה מחיר מציאה. ברוב הלוחות ליד שניה שראיתי,

המחיר שנידרש גבוה יחסית לסיכונים בקניה ללא אחריות ולבלאי שעבר הכרטיס.

קנה עד 200 שקלים כרטיס חדש בנפח 256 מגה, תוך ידיעה שלא ישרת אותך הרבה (או בכלל לא) כאשר תקנה מחשב

חדש, שכן סלוט AGP סיים חייו במחשבים חדשים.

פורסם
  • מחבר

לא רק משחקים חשובים, כרגע אני אפילו לא משחק.

אלא העבודה השוטפת עם ריבוי תוכנות, אינטרנט, מסמכים. ובגלל זה אני מעוניין במעבד P4.

זיכרון אני לא ארחיב מעבר ל256MB x 2 כי לא משתלם לי.

אז זה גם מה שתיכננתי להשקיע גג 300 ש"ח כמו שכתבתי על שני החלקים האלו.

תודה רבה.

פורסם

אין צורך להחליף מעבד לתורך משחקי תלת מימד. רוב העבודה נעשית על ידי המעבד של הכרטיס הגרפי. אם משתמשים

במשהו מחוץ לכרטיס הגרפי הרי זה בזכרון שעל הלוח הראשי, ולעניין זה לא חשוב מהו המעבד המרכזי אלא

טיב לוח האם (כלמר האם לוח האם מעביר ביעילות זכרון מלוח האם לכרטיס הגרפי)

לא בטוח שכדאי לקנות כרטיס משומש אלא אם כן זה מחיר מציאה. ברוב הלוחות ליד שניה שראיתי,

המחיר שנידרש גבוה יחסית לסיכונים בקניה ללא אחריות ולבלאי שעבר הכרטיס.

קנה עד 200 שקלים כרטיס חדש בנפח 256 מגה, תוך ידיעה שלא ישרת אותך הרבה (או בכלל לא) כאשר תקנה מחשב

חדש, שכן סלוט AGP סיים חייו במחשבים חדשים.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי הx800 יד שנייה עבר OC בן למעלה מ3 שנים, במאה ש"ח?

פורסם

חבל פשוט חבל

זה כרטיס שלא תומך באופציות חדישות וכו' ומשחקים חדשים

SHADER 3 לדוגמא

פורסם

אם זה ב 100 שקל?? בטח ...

הוא עדיף לדעתי על האחרים שהציעו לך הוא !! פי כמה !! יותר חזק מ 6200

חלק מהמשחקים לא יעבדו לך !! כי אין לו SHADER3 אבל מה שכן יעבוד יעבוד הרבה הרבה יותר טוב מאשר עם ה 5200

ותנסה להשיג אולי עוד זיכרון במקום להחליף מעבד ...

פורסם

אני מוכר - 256MB - X2 DDR 400,

ו-7600GS 256mb ddr2.

אם אתה מעוניין -

ICQ 6232173.

גמיש במחיר אם יש לך אפשרות להגיע אלי.

פורסם

PES2008 הוא משחק די כבד (ושלא בצדק) וכבר ראיתי אותו מגמגם על מערכות חזקות בהרבה ממה שאתה מתכנן להביא, אז עדיף שתחסוך למשהו יותר רציני.

אם PES זה המשחק היחיד שחשוב לך אז אולי כדאי לך לחשוב בכיוון של קונסולה בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים