פורסם 2008 במאי 2717 שנים קודם כל תמונה של ה-DBhttp://img100.imageshack.us/img100/2811/dbjc9.jpgאני מנסה ליצור דף של "בניית מחשב".אני רוצה שב-form יהיה תיבת select עבור כל קטגוריה ראשית שיש ב-DB, האופציות בתיבה הם כל המוצרים שמשתייכים לקטגוריה הראשית. הקוד הזה יוצר תיבה אחת של הקטגוריה הראשית הראשונה ומפסיק ברגע שהוא עבר לקטגוריה אחרת: <% m=rs.fields("mastertype") %> <tr > <td> <select> <% while m=rs.fields("mastertype") and not rs.eof%> <option value="<% =rs.fields("name")%>">מחיר: <% =rs.fields("price")%> <% =rs.fields("name")%></option> <% rs.movenext wend %> </select> </td> <td><% =m%></td> </tr> אבל כמובן שאני רוצה לחזור על התהליך עבור כל הקטגוריות ב-DB, אבל כאשר אני מוסף לולאה חיצונית הוא מחזיר לי שגיאה של Exception Occurredלדוגמא: <% while not rs.eof m=rs.fields("mastertype") %> <tr > <td> <select> <% while m=rs.fields("mastertype") and not rs.eof%> <option value="<% =rs.fields("name")%>">מחיר: <% =rs.fields("price")%> <% =rs.fields("name")%></option> <% rs.movenext wend %> </select> </td> <td><% =m%></td> </tr> <% wend%>חיפשתי כבר בגוגל ולא מצאתי משהו מועיל, אנא הסבירו למה לעזאזל יש לו בעיות עם הקוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.