עבור לתוכן

מתלבט בין שני מסכים: ASUS 24" HANNSPREE 28"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מאותו מקום, ואני אבדוק עם מור לוי מתי שאזמין(אבא שלי )

אני די בטוח שיתנו לי אפילו על אחד שרוף...

מקפליי- צודק, מצטער על הספאם...

נוקסר תמשיך את השיחה איתי בפרטי...

פורסם

התקשרתי היום "למור לוי טכנולוגיות" ונאמר לי ע"י אחד מסוכני המכירות כי כרגע הצג אינו במלאי ,לא ידוע מתי יהיה במלאי - וזאת עקב ביקושים אדירים לצג במזרח הרחוק כנראה שהיצרן אינו עומד בביקושים. ובנוסף נאמר לי שהם עושים מאמצים לחדש את המלאי-כי יש לצג ביקוש בארץ-אך אין הם יודעים מתי זה יתרחש.

ערן

פורסם
  • מחבר

טוב אז נראה ליש שדי נדפקתי , ובסוף אלך על האסוס...

אבל בכל זאת ליתר בטחון נתקשר...

אגב, אני יכול לקחת גם אסוס VK222U ב 1000 ש"ח שזה הרבה פחות מהגדול...

זה כעיקרון נראה לי אותו מסך עם פחות 2 אינצ'ים....

וואי איזה בעסה...

פורסם

מתנצל על מקודם.

אני רק רוצה לעדכן לטובת חברי הפורום:

מצאתי 2 חנויות שמחזיקות את המסך במלאי, המחיר נע בין 2800 ל-2900.

מי שמעוניין - הודעה פרטית.

בברכה,

תומר.

פורסם

הביקושים לצג הזה לא מפתיעים. הוא בהחלט פופולארי ובארה"ב וטאיוון הוא נמכר כמו לחמניות. העובדה שצג גדול במיוחד נמכר בכמויות כשהמחיר שלו זול מעידה על רצון עז בשוק למסכים בגודל גדול (דבר שהוא לא תמיד טריוויאלי) וכנראה מסמנת את העתיד של המסכים (מרכזי תצוגת מדייה).

לפי מה שאני רואה יש לו שני יבואנים בארץ מה שמסביר את הפרש המחירים (למרות שגם אצל השני היתה ירידה). יכול להיות שלאחד מהם יש מלאי ורק לשני אין.

פורסם

יבואן אחד - מור לוי, מי היבואן השני (והאם הוא נותן גם 3 שנים אחריות)?

מה מדיניות הפיקסלים המתים של כל אחד (למרות שזה לא רלוונטי למי שמזמין דרך האינטרנט - יש אפשרות להחזיר את המוצר תוך 14 יום, לא משנה מה הסיבה)?

אגב,

הזמנתי אותו ב- 2,700 (מחנות שיש לה במלאי). האם מישהו מכיר חנות שיש לה במלאי במחיר נמוך מזה?

פורסם

שני היבואנים נותנים 3 שנים אחריות. לגבי מדיניות פיקסלים - אני לא יודע.

ספק גדול שהחוק דורש לאפשר החזרת מוצר תוך 14 יום בקנייה באינטרנט בצורה גורפת. אני אמנם לא מכיר את החוק לגבי האינטרנט, אבל בחנויות רגילות זה רק במקרה ואין בחנות מדיניות החזרה אחרת במקום נראה לעין הלקוח, מה שאומר שאם החנות לא רוצה - היא לא תצתרך לקבל מוצר תוך 14 יום. לגבי האינטרנט כמו שאמרתי אין לי מושג אבל אני בספק שהמצב שונה בצורה קיצונית. גם במצבים שכן אפשר להחזיר החוק היבש מאפשר זאת רק כשהמוצר לא ניפתח ובאריזה סגורה, למרות שלא תמיד יוכלו לדעת אם פתחת. אז אפילו במצבים שכן אפשר להחזיר תאורטית לא מגיע לך החזרה זו במקרה שהצגת.

מה שכן, יש כל מיני חנויות של מוצרים שונים שנותנים להחזיר כמה ימים אחרי (אם זה ללא שימוש או לא ניפתח) בלי שום קשר למחוקק או כל דבר דומה אחר, התחרות והשירות הטוב לפעמים דורשים את זה

פורסם
  • מחבר

בדקתי טיפה-

במחירון של מור לוי כבר אין את ה האנספרי...

אבל בסידילוג יש אותו, במחיר גבוה ממור לוי ב 200-300 ש"ח בערך...

פורסם

בדקתי טיפה-

במחירון של מור לוי כבר אין את ה האנספרי...

אבל בסידילוג יש אותו, במחיר גבוה ממור לוי ב 200-300 ש"ח בערך...

מי זה סידילוג?מי זה היבואן השני?

ערן

פורסם

שני היבואנים נותנים 3 שנים אחריות. לגבי מדיניות פיקסלים - אני לא יודע.

ספק גדול שהחוק דורש לאפשר החזרת מוצר תוך 14 יום בקנייה באינטרנט בצורה גורפת. אני אמנם לא מכיר את החוק לגבי האינטרנט, אבל בחנויות רגילות זה רק במקרה ואין בחנות מדיניות החזרה אחרת במקום נראה לעין הלקוח, מה שאומר שאם החנות לא רוצה - היא לא תצתרך לקבל מוצר תוך 14 יום. לגבי האינטרנט כמו שאמרתי אין לי מושג אבל אני בספק שהמצב שונה בצורה קיצונית. גם במצבים שכן אפשר להחזיר החוק היבש מאפשר זאת רק כשהמוצר לא ניפתח ובאריזה סגורה, למרות שלא תמיד יוכלו לדעת אם פתחת. אז אפילו במצבים שכן אפשר להחזיר תאורטית לא מגיע לך החזרה זו במקרה שהצגת.

מה שכן, יש כל מיני חנויות של מוצרים שונים שנותנים להחזיר כמה ימים אחרי (אם זה ללא שימוש או לא ניפתח) בלי שום קשר למחוקק או כל דבר דומה אחר, התחרות והשירות הטוב לפעמים דורשים את זה

לגבי מדיניות ההחזרה כשקונים מאתר אינטרנט (ובוחרים במשלוח), זה חד משמעי יש חוק הגנת הצרכן, לא המצאתי את זה, כך שאין ספק.

אגב,

ב- CD-Log מדיניות הפיקסלים למסכים שמעל 22 אינצ' היא 3 פיקסלים מתים ומעלה בשבועיים הראשונים, ומשבועיים ואילך 9 פיקסלים מתים, אם נקח בחשבון שעושים בדיקה מקיפה כאשר מקבלים את המסך, זו מדיניות סבירה (פיקסלים לרוב מתים ביצור, ולא אח"כ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים