פורסם 2008 במאי 2717 שנים התקנתי היום מחדש את הווינדוס והתקנתי מחדש גם הפיירוול שהיה לי לפני ההתקנה - ZoneAlarm.עכשיו מדי כמה דקות הפיירוול מודיע לי שהוא חסם אלי גישה מ-IP מסוימים. האם אתם יכולים לפענח מה מהות ה-IP האלו?(תמונה מצורפת). לא נראה לי שזה נסיונות פריצה או משהו כי זה קרה מספר רב של פעמים בכמה דקות האחרונותוממש לא אמורה להיות סיבה למישהו לפרוץ למחשב שלי. כמו כ, לפני ההתקנה החדשה זה מעולם לא היה קורה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר איך הסקת את זה? אני רשמתי שאני כנראה שולל את האפשרות הזו. רציתי שיעזרו לי לברר אם כן מה זה ניסיונות ההתחברות האלו אלי. כי לפני ההתקנה מחדש של הפיירווללא קיבלתי את ההודעות האלו כל דקה.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים נראה שכולם מנסים לגשת לפורט 1251 אצלך. איזהשירות רץ אצלך שמאזין לפורט הזה? (ביטורנט או אימיול אולי)
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר האימיול שלי באמת עובד בפורט הזה, אבל כל ההתרעות האלו קרו לי כשהאימיול סגור בכללולא היה מופעל בכלל בפעולה הזאת עם המחשב(כלומר מאז שהדלקתי אותו).יש גם די הרבה התרעות על פורט 10005 אתם יודעים איזה תוכנה זו?
פורסם 2008 במאי 2717 שנים יש לך אי פי קבוע? בגדול קלינטים אחרים ברשת האימיול זוכרים אתכל מי שיש לו קובץ שהם ביקשו, וגם הקובץ ed2k יכול להכיל רשימתכתובות אי פיי של משתמשים שיש להם את הקובץ המדובר.בגדול אין לך מה לדאוג מההודעה הזאת.בקשר לשני, http://www.auditmypc.com/port/tcp-port-10005.aspלטענתם זה תולעת\סוס טרואני.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר תודה אבל לא מדובר בפורט TCP 10005 אלא בפורט UDP. גם בהתרעה על הפורט 1251 מדובר על פורט UDP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.