עבור לתוכן

DELL 2408 Vs 2407

Featured Replies

פורסם

לפי התגובות של האנשים מה2408 ולפי התגובה של אנשי התמיכה בפורום של DELL נראה כי A01 לא ישפר משמעותית את ה2408.

בכל אופן, יש מצב שאולי יש כמה חתיכות אחרונות 2407 על אדמת ישראל.

לכן, זה או לחכות חודשיים וכנראה לא יהיו בשורות טובות מדי, או לנצל את ההזדמנות של ה2407

ה2407 עולה כיום ~2900 שח לעומת 2408 שעולה ~3350

האם כדאי לקנות את ה2407 למרות שהמחיר שלו ממש קרוב והוא גרסה "ישנה"?

פורסם

האם כדאי לקנות את ה2407 למרות שהמחיר שלו ממש קרוב והוא גרסה "ישנה"?

אי אפשר לתת לך תשובה מוחלטת לשאלה כזו. לכל אחד יש את השיקולים שלו.

אני החלטתי ששווה לי לקחת את ה-2407WFP-HC (קניתי לפני שבוע מ-nextop) - אני מכיר את בעיית הגוסטינג שלו והיא לא ממש מפריעה לי.

ה-2408 קצת הפחיד אותי כי לא ממש הבנתי עד הסוף את הבעיות שלו (דובר על input lag שאני לא יודע כמה הוא משמעותי, וכל מיני תלונות פה ושם על הילה מסביב לטקסט).

פורסם

כמה שאלות lharpaz (וכל משהו אחר שקנה ב- nextop מסך)

ב- nextop פתחו לך אותו ונתנו לך לבדוק פיקסלים שרופים?

האם הוא יחליף לך מסך במידה וימצא כזה או יהיו דליפות אור

ובכלל, איך האחריות שלהם, במיוחד לאור העובדה שאוטוטו ולא יהיו להשיג מסכים כאלה ויתכן ויהיה צורך להחליף את המסך

תודה.

פורסם

ב- nextop פתחו לך אותו ונתנו לך לבדוק פיקסלים שרופים?

האם הוא יחליף לך מסך במידה וימצא כזה או יהיו דליפות אור

את המסך קיבלתי דרך משלוח של UPS ולא הלכתי לשם פיזית.

סיכמתי עם יעקב מ-nextop שיש לי 48 שעות לזהות פיקסלים שרופים. אם יש אז אני יכול להחזיר את המסך ולקבל את הכסף חזרה או לקבל מסך אחר, אבל בו אין את אותו הסכם כי הם לא רוצים להתחיל לפתוח את כל המסכים.

מבחינתי זה אמר שאני מקבל מסך, ואם יש בו פיקסלים שרופים אני מחזיר אותו ומקבל את הכסף בחזרה.

למזלי קיבלתי צג תקין ולא נאלצתי לבדוק את העניין הזה.

זליגות אור לא ממש הטרידו אותי כי הנחתי שבפאנלים כאלה נדיר להתקל בבעיה אמיתית. מצד שני זה יכול להיות סתם בגלל שאני לא מודע לחומרת הבעיה ולהיקפה, ובגלל שהייתי שאנן בנושא הזה. תרגיש חופשי לדבר איתם ולוודא שמתחייבים לך למה שאתה רוצה.

ובכלל, איך האחריות שלהם, במיוחד לאור העובדה שאוטוטו ולא יהיו להשיג מסכים כאלה ויתכן ויהיה צורך להחליף את המסך

איך האחריות שלהם? אין לי מושג ואני מקווה שאני לא אצטרך לבדוק זאת בעצמי...

אם יהיה צורך להחליף את המסך תהיה בעיה גם להם וגם ליבואן הרשמי, פשוט כי אין את המסך במלאי.

מישהו פה בפורום, לא זוכר מי, אמר לי שהם אומרים שבמקרה הצורך הם יחליפו צגים כמו היבואן הרשמי, מה שאומר לקבל כנראה דגם חלופי. (אולי קצת יותר מטריד זה העניין של חלקי חילוף). כאמור, אני לא יכול להתחייב לזה כי לא שמעתי את זה בעצמי.

הייתי מציע לך לדבר עם יעקב על זה.

אני מקווה שבמקרה הצורך יתברר שמדובר באנשים אמינים שלא מתנערים מלקוחותיהם. כרגע עדיין לא נתקלתי באף סיפור על חוויית השירות בחנות הזו, לטוב או לרע.

אם נציג נקסטופ מוכן להגיב כאן בנושא הזה - זה יהיה מצויין.

פורסם

אוקיי

לידיעתכם בחברת דל אין כזו תקלה המוגדרת דליפת אור !!!!

האחריות שלנו היא מה שדל נותנת לנו ובדרך כלל אחד על אחד לא מתקנים אותם !!

אם כי יתכן ובעוד שנתיים המסכים שנקבל בתמורה יהיו משומשים REFUB או כל דבר אחר

יכול להיות שזה יהיה דגם תואם או דגם מתקדם יותר כי אין להם משהוא אחר במלאי !!

אשמח לענות על ל שאלה נוספת

יעקב

פורסם

הילה סגולה, תאורה בהירה יותר בצידו האחר של המסך מצידו השני שמגדירים המישתמשים כזליגת אור וכוליי.

הם כן עומדים באחריות עד כמה שידוע לי, הם אמרו שהם מחליפים לאנשים עם Dell 2408 ביגלל הילה סגולה, אז אני משאר שזה גם כולל זליגת אור.

פשוט מאוד לישלוח מייל לדל, ולחכות לתשובה.

פורסם

יעקוב, יש חדש לגבי המלאי של 2007FP?

פורסם

הילה סגולה, תאורה בהירה יותר בצידו האחר של המסך מצידו השני שמגדירים המישתמשים כזליגת אור וכוליי.

הם כן עומדים באחריות עד כמה שידוע לי, הם אמרו שהם מחליפים לאנשים עם Dell 2408 ביגלל הילה סגולה, אז אני משאר שזה גם כולל זליגת אור.

פשוט מאוד לישלוח מייל לדל, ולחכות לתשובה.

מה קשורה הילה סגולה? הילה סגולה היא תופעה (נורמלית לחלוטין וקיימת בכל מסך) של מסכי IPS. ה-2407WFP הוא PVA ותמיד היה PVA.

פורסם

היו מיקרים שגם ל-2408 לא הילה סגולה כזו סביב טקסט.

ולא האמנתי עד שבחנות שתכנאי שכונתי הביא את המסך הזה מלקוח שלו לתיקון האומנם 2407

אבל היה לו הילה מוזרה כזו סביב טקסט שהרקע היה שחור הבחינו בזה יותר.

לא מה שהיה אצלי וגם גוון כזה של וורוד.

וזה קשור כי זה מוצר פגום ואינו תקין.

פורסם

הבנתי, אני ואתה פשוט דיברנו על שני דברים שונים.

פורסם

חברים אני חייב עזרה דחופה.

מה עדיף - 2007FP או 2407WFP?

אני לא מתכוון מבחינת הגודל, אלא מבחינת השימושים הבאים:

1. צפייה בHD

2. משחקי PS2 (טניס,כדורגל,rainbow6...) (מתחבר בSVHS)

אני מפחד שהגאוסטינג יעשה לי בעיות בPS2.

תודה מראש ;)

לא משנה כבר :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים