עבור לתוכן

מי היבואן של IBM (דיסקים קשיחים ) ?

Featured Replies

פורסם

מישהוא יודע?

פורסם

אין יותר IBM

עכשיו היצרן הוא היטאצי

פורסם

זה בסדר , אני מניח שהוא לא רוצה להזמין סטוק של איי בי אם לחנות שנגיד יש לו, כי אם כן הוא לא היה שואל , אלא צריך את היבואן לסיבה אחרת..

היבואן של הדיסקים שלהם הוא:

TECHVISION

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ICE .....

העניין הוא כזה , חיפשתי לרכוש דיסק 120GB של IBM (היטאצי ) בארץ . מעט מאוד חנויות מציעות אותו בארץ .

עכשיו האתר של TECHVISION ממש לא מעודכן , בין הדילרים המועטים שלהם , שיש להם אתר ברשת לאף אחד אין את הדיסק או שהחנויות לא קיימות כבר מזמן ( לדוגמא פלונטר ועוד ) .

ניתן גם לרכוש באתר שלהם אבל במחיר ממש לא ריאלי ( 300$ !!! ) כשבחו"ל הוא עולה 111$ . ( כנראה שהם לא מעונינים למכור ליחידים )

בחנות אחרת שמוכרת אותו נאמר לי שהיבואן הוא אחר : "טריפל"

מכיוון ששמעתי על חנויות ואף על יבואנים שמתנערים מאחריות אחרי שחנות פושטת רגל ( כדוגמת פלונטר ) והאחריות היא לשלוש שנים אני לא יודע מה כדאי לעשות.

נ.ב :

באתר של היטאצי לא מופיע אף שם ברשימת היבואנים המורשים שלה לארץ.

פורסם

עכשיו השאלה המתבקשת היא...למה IBM?

פורסם

עכשיו השאלה המתבקשת היא...למה IBM?

פורסם
  • מחבר

מכיוון שהדגם שאני מחפש GB 120 עם 8 מ"ב באפר ל IBM יש כונן גם טוב יותר וגם זול יותר וגם עם 3 שנות אחריות.

כאן http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/8mb-ide-roundup.html

יש השוואה בין שלושת החברות IBM , WD , MAXTOR עם כוננים בעלי 8 מגה באפר.

הכונן של IBM מראה בסה"כ תוצאות טובות יותר ולא סובל מחסרונות כמו - רעש ורגישות לזעזועים של WD ( נובע מכך שאין לו fluid dynamic bearings ).

ה- WD משתמש ב- 3 פלטות של 40GB לעומת IBM שמשתמש ב- 2 של 60GB .

בנוסף כדי לקנות WD או מקסטור ( עם ביצועים נמוכים יותר ) צריך להוסיף בין 100 ל - 200 ש"ח !

אז אם התכונות טובות יותר והמחיר זול יותר מה עדיף ?

הצרה היא שאין הרבה חנויות שמוכרות IBM ,ואולי חנות אחת שמצאתי שמוכרת את הדגם עם שלוש שנים אחריות . אולי בגלל הבעיה שהיתה פעם עים ה 75GXP , אולי בגלל בעיה עם היבואן , אני לא מצליח להבין למה.

שלחתי להיטאצי שאלה בקשר ללמה לא מופיע באתר שלהם מפיץ בישראל.

פורסם

מחיר טוב אבל רק שנה אחת אחריות :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים