פורסם 2008 במאי 2517 שנים יש לי מחשב נייד של חברת DELL מסוג VOSTRO 1500המחשב דלוק 24 שעות ביממהוהוא מתחמם מאוד, מגיע למצב שבלתי אפשרי לגעת בחלק התחתון שלו ממשזה תקין?ויש פיתרון בשביל למנוע את זה?
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר לא נשמע לי הכי הגיוני כי הוא כמעט לא עובד על הבטרייההוא 99% מהזמן עובד דרך חשמל
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר אתמול שמתי לב שעל שולחן העבודה שלי יש 2.5 ג'יגההעברתי אותם ל-Dומאז פחות או יותר המחשב לא מתחמם כמו פעם (מתחמם קצת, אבל לא ברמת החום שהייתה כשפתחתי את הנושא)יש מצב שזה קשור? או סתם צירוף מקרים?
פורסם 2008 במאי 2717 שנים תגיד אתה שם את המחשב הנייד על עצמך שאתה מישתמש בו?לפי מה שאני יודע זה לא בריא למחשב וגם לגוף.צריך להניח אותו על מישטח עבודה.ואם אתה רוצה אני יכול להמליץ לך על גוף קירור שיושב מתחת למחשב נייד ומקרר אותו אבל אל תצפה למחיר נמוך מ-300 ש"ח.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר תגיד אתה שם את המחשב הנייד על עצמך שאתה מישתמש בו?לפי מה שאני יודע זה לא בריא למחשב וגם לגוף.צריך להניח אותו על מישטח עבודה.ואם אתה רוצה אני יכול להמליץ לך על גוף קירור שיושב מתחת למחשב נייד ומקרר אותו אבל אל תצפה למחיר נמוך מ-300 ש"ח.לא לא מה פתאוםהוא יושב על השולחןאני אפילו שם אותו על קרש עץ קטן כדי שהוא יהיה טיפה בזוית (יותר נוח לכתוב)ככה שרוב התחתית שלו נשארת באוויר
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים לי יש גם vostro 1500 ,תבדוק שהמאוורר פועל ותענה מהר הוא לא "יענה מהר" (או לאט) כי אתה מקפיץ כאן ת'ראד מלפני חצי שנה :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.