עבור לתוכן

שתי בעיות-נפילה מסנכרון ולאגים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , יש לי 2 בעיות - נפילה מסנכרון ולאגים במשחקי רשת .

יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl , ראוטר Rotal rta 1025w .

אז ככה נתחיל מהבעיה הראשונה, אני גולש באינטרנט רגיל לפתע הנורה של הPPP נכבאת ואני לא צריך לגעת בכלום ואחרי בערך 30 שניות היא נדלקת מחדש והאינטרנט חוזר.לפי הנתונים בDsl line זה מוזר שיש לי נפילות מסנכרון לכן אני צריך עזרה .

הבעיה השניה , הלאגים, קוראת לי בכמה משחקי רשת (שרתים שונים) והיא קוראת כל היום חוץ מבלילה (אין עומס) .

לא יודע אם זה קשור אבל החדר שלי נמצא ליד החדר ממד , קיר אחד מהחדר שלי זה קיר ממד .

דיברתי עם התמיכה של בזק והם בדקו לי את הקו ואמרו שהוא תקין.

הבעיות האלה כבר קורות הרבה זמן וניסיתי כל מה שאני יכול ולא עזר כלום :S .

הנתונים בdsl line :

http://img144.imageshack.us/img144/2871/dfwy2.jpg

פורסם

נתונים מעולים לחבילה של 5 מס"ש.

היתה לך נפילת סנכרון (אם בכלל) רק אחת לפי הטבלה אז אני לא מבין מאיפה אתה מסיק שאלו נפילות סנכרון?

הקושחה של הנתב מעודכנת.

לא היה לך ניתוק אחד מהספק.

אני מציעה לך לאפס את הנתב חשמלית (החור מאחור) ולהגדיר מחדש דרך advanced ולראות אם עדיין יש בעיה במידה וזה לא עוזר תוכל להחליף אותו אם לא עברה שנה מיום הרכישה.

פורסם

איך אתה יודע שהוא לא התנתק מהספק?

PPP זה ניתוק החיבור, ברוב הפעמים זה מהספק ורק לפעמים מהנתב... למה לאפס אותו ישר ולא לבדוק חיבור מתמשך ל1@1 קודם?

פורסם

super frame errors

בכל מקרה אני מסכים שגם חיבור ממושך ל@1 היה יכול להראות אם מקור בספק.

פורסם
  • מחבר

כשאני מחובר ל1@1 פשוט לחכות ולראות אם יש נפילות ?

פורסם

לא, תן לו לרוץ במשך כמה זמן שבוא יש בדר"כ ניתוק (אם יש ניתוק כל שעה אז תן לו להיות מחובר שעה וחצי-שעתיים).

אח"כ תכנס לממשק ותראה אם הזמן של החיבור (בדף הראשון) תואם לזמן הזה (השארת אותו שעתיים הוא צריך להראות לך בערך שעתיים), ככה אתה יודע שלא היה ניתוק.

שים לב שאם אתה מתחבר ל1@1 שאתה מתנתק שוב ומתחבר מחדש פעם שניה ע"מ שהוא לא יתחבר לשם משתמש הרגיל.

super frame errors

בכל מקרה אני מסכים שגם חיבור ממושך ל@1 היה יכול להראות אם מקור בספק.

עד כמה שאני יודע super frame errors זה שגיאות שנגרמות בשל בעיה על הקו, איך זה מראה על חיבור לספק?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהבעיה היא בשם משתמש והסיסמה שאני מתחבר אליהם ?

למשל אם אני משתמש בחשבון מהספק בזק בינלאומי ואז אני מחליף לחשבון של netvision יכול להיות שבnetvision לא יהיה לי נפילות סנכרון ובבזק בינלאומי כן ?

פורסם

לא מדובר בנפילות סנכרון.

תנסה להתחבר ל@1 כמו שהוצא לך ולבדוק למשך זמן ארוך אם יש התנתקות או לא (ב online time אם אתה לא נמצא כל הזמן מול הנתב).

פורסם
  • מחבר

אני אנסה את מה שהוצא . מה בקשר ללאגים ?

פורסם

שוויא שוויא... קודם תבדוק מה עם הניתוקים.

אם מתגלת בעיה מול הספק רוב הסיכויים שזה גם יסביר את האיטיות/לאגים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים