פורסם 2008 במאי 2517 שנים כשאני מדליק את המחשב המחשב מצפצף אני מכבה אותו מדליק עוד פעם הוא מצפצף אחר כך שאני מכבה ומדליק זה פועלכאילו לאחר כמה פעמים של כיבוי והדלקה הוא פועל הוא מצפצף ציפצוף שחסר כרטיס מסך.גם שאני נגיד משחק איתו קונטר סטרייק לאחר שאני מכבה ומדליק את המחשב הקונטר נתקע או שהוא מראה מסך כחול שכתוב atitoolהעידכון ביוס זה העידכון האחרון של הביוס 2002אני רוצה לדעת למה זה מצפצף בעת הפעלת המחשב עם הכרטיס מסך הזה radeon 9250 לפני זה היה geforce 2תודה לעוזרים.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים תבדוק שהכל מחובר טוב ולא רופףהאם בדקת את משמעות הציפצופים ? , יש בסטיקי ..האם המחשב נקי מאבק , ספיציפית הקירור שעל המעבד מלא אבק או שהוא נקי מאבק..
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר תבדוק שהכל מחובר טוב ולא רופףהאם בדקת את משמעות הציפצופים ? , יש בסטיקי ..האם המחשב נקי מאבק , ספיציפית הקירור שעל המעבד מלא אבק או שהוא נקי מאבק..כן הכל מחובר טוב ולא רופףהציפצופים אומרים כרטיס מסך חסר אני מכיר את הציפצוף הזה אבל זה לא יכול להיות שפעם זה עובד ופעם לאהמחשב נקי כן אבל אני לא יודע על הקירור של המעבד נקי טוב אני יבדוק אבל לא נראה לי בעיה בקירור המעבד
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר בדוק שאין על הכרטיס קבלים נוזלים \ נפוחים.כבר בדקתי ואין כבלים נפוחים שנמצאים על הלוח ואיך זה קשור אם אני אומר שעם הכרטיס geforce 2 זה פועל חלק בלי בעיותגם בדקתי את הכרטיס מסך רידון 9250 במחשב אחר וזה פועל טוב
פורסם 2008 במאי 2717 שנים יש בעיות של דרייברים בין ATi לבין Nvidia, תנסה לימחוק שאריות של דרייברים.ותנסה להתקין את הדרייבר של ATi לא הגירסה של ה-Ccc, כלומר ללא לוח בקרה לדרייבר.ותיבדוק אם זה היסתדר לך.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר יש בעיות של דרייברים בין ATi לבין Nvidia, תנסה לימחוק שאריות של דרייברים.ותנסה להתקין את הדרייבר של ATi לא הגירסה של ה-Ccc, כלומר ללא לוח בקרה לדרייבר.ותיבדוק אם זה היסתדר לך.תשמע אני לא מדבר על הדריברים הבעיה היא על המחשב שמצפצף שמדליקים אותו רק שמכבים ומדליקים ועוד פעם מכבים ומדליקים רק אז זה עובד אז איך זה קשור לתוכנה?
פורסם 2008 במאי 2717 שנים ^^^לא היתייחסתי לזה, היתייחסתי לזה שאמרת שהוא עשה לך מסך כחול ובוא רשום Att, ניראה לי בעיה או של דרייברים או שעשית Oc לכרטיס מסך.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר ^^^לא היתייחסתי לזה, היתייחסתי לזה שאמרת שהוא עשה לך מסך כחול ובוא רשום Att, ניראה לי בעיה או של דרייברים או שעשית Oc לכרטיס מסך.כן אני מכיר את הבעיות שיש להם ולא עשיתי OC לכרטיס מסךאבל תודה בכל מקרה
פורסם 2008 במאי 2717 שנים אז ככה , כאשר אתה מדליק את המחשב , המחשב מצפצף ומעיד על בעיה בכרטיס מסך..אתה מכבה ומדליק , וכאשר אתה מצליח , יש לך מסך כחול אם אתה מחבר את הכרטיס של הATI במחשב אחר הוא פועל .. אם אתה מחבר את הכרטיס של הG-FORCE 2 במחשב שלך הוא פועל בלי בעיות כן ? מאיפה עדכנת ביוס ? מדוס ? או דרך תוכנה בוינדוס ?
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר אז ככה , 1.כאשר אתה מדליק את המחשב , המחשב מצפצף ומעיד על בעיה בכרטיס מסך..2.אתה מכבה ומדליק , וכאשר אתה מצליח , יש לך מסך כחול 3.אם אתה מחבר את הכרטיס של הATI במחשב אחר הוא פועל .. 4.אם אתה מחבר את הכרטיס של הG-FORCE 2 במחשב שלך הוא פועל בלי בעיות כן ? 5.מאיפה עדכנת ביוס ? מדוס ? או דרך תוכנה בוינדוס ? 1.כן הוא מעיד על בעיה בכרטיס מסך נכון2.כן אני מכבה ומדליק זה פועל אבל אין מסך כחול רק שאני משחק זה עושה ככה אבל זה אולי בעיה בתוכנה של ATI זה לא חשוב3.כן הוא פועל4.כן הוא פועל בלי בעיות5.אני לא יודע דוד שלי הביא לי אותו ככה מעודכן אני לא יודע אם הלוח עודכן דרך דוס או תוכנהתודה לך מחכה לתשובה
פורסם 2008 במאי 2817 שנים לדעתי בעייה בלוח.לכל מקרה, תנסה את הרדאון במחשב אחר כדי לוודא.אם אכן זו הבעייה שאני חושב, היא אינה ניתנת לתיקון.
פורסם 2008 במאי 2817 שנים הוא כבר ניסה במחשב אחר .. והכרטיס עובד בלי בעיות ..במחשב אחר וגם שהוא מחשב מחבר כרטיס אחר למחשב שלו עובד בלי בעיותמה לע*** קורה פה ?נראה לי משהו לא בסדר בביוס , תיכנס לביוס ותעשה לו LOAD OPTIMIZED CONFIGURATIONתראה מה קורה...
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מחבר יש רק load default.. אין LOAD OPTIMIZED CONFIGURATIONלחצתי על load default וזה עדיין מצפצף אחרי כיבוי והפעלה טוב מה שאני יודע על הביוס שזה עדכון Beta של 2002
פורסם 2008 במאי 2817 שנים זה על BETA ??? אויי ואבויי .. לא טובמהר להסיר ולהתקין גירסה קודמת מלאה .. מדוס אם אתה לא יודע יש מדריכים שמסבירים פה בפורום ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.