פורסם 2008 במאי 2517 שנים יש לי USB 4 גיגה פלאשואני מעוניין להפוך אותו ל BOOTABLEכיצד אני עושה את זה???
פורסם 2008 במאי 2517 שנים ככל הנראה הוא רוצה להריץ על זה דיסק התקנה של מערכת הפעלה כלשהי (ככה אני עשיתי עם לינוקס).לפותח האשכול,השאלה העיקרית כאן, היא האם הלוח אם שלך תומך באפשרות זו, אם לא נסה לעדכן את הביוס, יכול להיות כי זה יוסיף לך את האפשרות הנ"ל.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים לכן שאלתי אותו מה כדי להסביר לו בצורה פרטנית. אני אישית שמתי LIVECD של KUBUNTU על שלי.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים הדרך הפשוטה ביותר זאת דרך תוכנת Format Utility for HP Drive היא תומכת ברוב הDOK
פורסם 2008 במאי 2617 שנים יש עוד דרך, יש תוכנה בשם - Windows XP usb stich Edition אתה מתקין אותה על כונן הפלאש, מגדיר Boot from USB ויש לך מערכת הפעלה מיני XP וכל השאר ברור...
פורסם 2008 במאי 2617 שנים אין אפשרות להתקין מערכת הפעלה לכל דבר על ה USB??? כאילו כמו כונן קשיח , אתה קובע נחרצות שאין אפשרות.אצלי מותקן על כונן USB מערכת כמו שהזכרתי, ועובדת פיקס.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים מחבר הורדת ל USB את הקובץ וכשאני לוחץ על ה BATזה מה שמופיעמה עלי לעשות כדי שזה יעלה תקין???[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 217 שנים אתה קובע נחרצות שאין אפשרות.אצלי מותקן על כונן USB מערכת כמו שהזכרתי, ועובדת פיקס.אצלי מותקן XP על דיסק און קי 4 GIGA ועולה כמו גדול.ישנם מדריכים ברחבי הרשת איך עושים את זה.
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר תוכל לתת לי לינק לאחד כזהאני פשוט לא מצליח להעלות את המערכת דרך ה USB למרות שהוא FIRST DEVICEכנראה משהו בניתוב של הקבציםעוד שאלה...כאשר נפתח לי חלון הדוס ואני לוחץ על אפשרות מספר 1 לאן עלי להתוות אותו לאיזו ספריהכי הוא מחפש E:WIN ולאחר הפריסה של הראר לקובץ אין לי תיקיה כזאת[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.