עבור לתוכן

עזרה|מחשב עם לוח אם חדש נתקע/קופא בזמן מאמץ...

Featured Replies

פורסם

אהלן... אני חדש כאן... טוב נתחיל במה שעל ליבי... לפני מספר ימים קניתי לוח אם חדש abit ip35 e... אבל מה? בכל מאמץ.. אם זה אם orthos או בgraw 2... המחשב נתקע אחרי דקות בודדות... מה לעשות? דרך אגב, הרצתי גם memtest וגם נתקע ב2 אחוז... ): אח"כ הרצתי כל מודל של זכרון בנפרד ושתיהם נמצאו תקינים, אבל שחיברתי שוב את שניהם ביחד (בדואל צאנל ולא בדואל), המחשב נתקע... ): בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג ממה המחשב נתקע ולמה... לפני השדרוג של הלוח אם הכל עבד פיקס! עכשיו אני עובד עם מודל אחד של ג'יגה ועובד סבבה... אפילו הרצתי orthos לחצי שעה ולא הראה אפילו סימנים של תקיעה... יכול שהבעיה היא בלוח?

המפרט:

E8400 עם פריזר 7 פרו עליו... שקצת מזיז את הקירור של הצ'יפסט הצפוני.. אולי הקירור של הצ'יפסט לא יושב טוב...?

IP35E ביוס 17(עידכנתי ביוס, אבל לא נראה לי שזה היה מוצלח כל כך, התקנתי בעזרת תוכנה של abit על גבי הווינדוס... יכול להיות שזה הגורם לתקלה...?)

KINGSTON 667MHZ 2GB )1X2( 5-5-5-15 - תקולים?

GAINWARD 9600GT GS - לא נראה לי שזה מה שגורם לתקלה, אבל סתם רציתי לציין את הכרטיס המדהים הזה! מומלץ!

SEASONIC SII 430W

טמפ':

ע"פ REALTEMP - מנוחה 36-38 מעלות

מאמץ- 58-56 מעלות

ע"פ CORETEMP - מנוחה - 46-48 מעלות

מאמץ - 67-65 מעלות..

במארז יש לי שלוש מאווררים... 2 של 120, אחד קדימה מכניס, אחד אחורה מוציא, ועוד אחד של 80 על הדלת, מוציא... אולי זו בעיה של חום...? ד"א הכרטיס מסך במנוחה... 36 מעלות... מאמץ 44-46...

נתתי לכם פה את כל הפרטים שיכוליתי... בבקשה תעזרו לי... זה מתסכל נורא... אני חייב לדעת מה גורם לתקיעות האלה... הזכרונות, מתח, טמפ', ביוס... בתודה מראש... יעקב...

פורסם
  • מחבר

up

בבקשה תעזרו לי... זה חשוב לי... תודה...

פורסם

ננעל על הקפצה תוך פחות מיממה,

קרא את החוקים לפני שתמשיך להגיב בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים