פורסם 2008 במאי 2317 שנים תקראו לזה איך שאתם רוצים, טוחנת שוחטת הורסת, אבל למה כשאני בכלל לא מעמיס על המחשב, העפתי כל מה שצריך מהSTARTUP, ביטלתי את איחויי הדיסק המעפנים של ויסטה שמתוזמנים לפעול כל כמה שעות, ביטלתי כמה סרביסים שהמליצו לבטל באחד המדריכים של PCSTAT....ועדיין הויסטה טוחנת לי את ההארד דיסק. לא רק שזה מונע ממני לקבל את כל הביצועים מההארדיסק, לדעתי זה גם ידפוק לי את הכונן מתישהו בטווח הארוך.השבוע עשיתי גם RAID עם שני כוננים של 500 ג'יגה בעלי 32 מגה באפר, אומנם הויסטה טסה, אבל ההארדיסק שלי פאקינג טוחן הרבה מעבר לשלב שהויסטה עולה וצריכה להעלות את כל ההגדרות והתוכנות הנלוות אליה ואלה שמותקנות לי במחשב.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים יש לך שני שירותים שטוחנים את ההרדיסק:1. WINDOWS SEARCH - מאנדקס את הדיסק קשיח.2. SUPER FETCH - לא יודע בדיוק.בטל את שני אלה וויסטה תפסיק לטחון.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר יש לך שני שירותים שטוחנים את ההרדיסק:1. WINDOWS SEARCH - מאנדקס את הדיסק קשיח.2. SUPER FETCH - לא יודע בדיוק.בטל את שני אלה וויסטה תפסיק לטחון.את הראשון ביטלתי.את השני מאוד מאוד לא מומלץ לבטל, אני מדבר מניסיון, מי שמבטל את הSUPER FETCH יסבול מבעיות של איטיות בפתיחת היישומים הכי קטנים.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים זה מה שטוחן את ההרדיסק בעיקר אחרי ריסטרט, אם הויסטה בהייברנט זה לא קורה (כי זה כבר בזיכרון או משהו כזה).
פורסם 2008 במאי 3017 שנים זה דיון מנסה לתחון מים.צריך למצוא מי טוחן. יש TASK MANAGER ושמה אפשר לראות הדיוק מי טוחן הקונן אם מוסיפיםשורות של I/O READ ו I/O WRITE בחלון של PROCESSESדוגמא מ XP .[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 3117 שנים אי אפשר לעשות את זה בויסטה.אני רק רוצה תשובה פשוטה, מה לבטל כדי לא לטחון את ההארד דיסק....
פורסם 2008 ביוני 217 שנים זה תקין ? נראה לי יותר מידי חחח יש להקליק על טור IO/Reads ואח"כ IO/Writes כך שהטורים יהיו ממוינים בסדר יורד. לפי מה שנראה לפי הצילום מסך שלך ה Svchost.exe עומד על כ 10 מליון פניות קריאה לדיסק ו 4 מליון פניות כתיבה לדיסק. הבעיה ההשירות SvcHost.exe הוא שירות כללי של מערכת ההפעלה המבצע הרבה פעולות, כך שמפה לא ניתן לדעת מה מפעיל ה SvcHost או מה מפעיל אותו.
פורסם 2008 ביוני 217 שנים איזה מן תגובות של ילד מפגר ?אם אין לך משהו להגיד אל תגיב פה בכללהאמת גם לי מעניין לדעת מה אפשר לעשות כדי להאריך את חייו של הכונן
פורסם 2008 ביוני 217 שנים אתה חוצפן קטן וטיפש גדול ! אתה אפילו לא מבין מה אתה שואל !! איך תבין את התשובה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.