עבור לתוכן

מגבר של גיטרה בתור מגבר לאוזניות מהמחשב?

Featured Replies

פורסם

צריכה להיות בעיה עם לחבר מגבר של גיטרה למחשב ואליו את האזניות? זה יכול לפגוע במגבר?

פורסם

לא כדאי. זה יישמע פשוט זוועה.

Anatoli.

פורסם

ושאלה שקשורה טיפה- האם אפשר לחבר למגבר גיטרה אוזניות?

כדי לא להעיר את כל השכונה בלילה שמנגנים...

פורסם

נתחיל מזה שרוב המגברים הם מונו ולא סטריאו, זה לא יעזור לך. לשאלה השניה,תלוי במגבר, יש כאלו עם יציאה לאוזניות ויש בלי.

פורסם

מה איכפת לי מונו או סטריאו? גם ככה במגבר אני שומע מונו, אז אני לא מצפה לשמוע סטריאו...

שאתה אומר יציאה לאוזניות אתה מדבר על 3.5 מ"מ?

כי לפי מה שראיתי בכל המגברים יש OUTPUT לא?

אין לי בעיה להשתמש במעביר כדי שיתאים...

ועוד שאלה קטנה- אפשר לחבר גיטרה למחשב?

בלי מגבר, ישירות לכרטיס קול...

מה צריך בשביל לעשות דבר כזה?

וכמה זה אמור לעלות?

אני יכול להשיג כרטיס קול חיצוני AUDIGY 2 ZS

זה משהו ענקי כזה אפור עם כניסות ענקיות כמו שיש בגיטרות ומגברים לגיטרות...

פורסם

אתה שאלת על מגבר גיטרה כמגבר אוזניות, אני הנחתי למוזיקה. אתה שומע במונו?

בקשר לאוזניות, לרוב המגברים באמת יש OUTPUT, אבל ברובם זה לא משתיק את הרמקול המרכזי.

כן, אפשר לחבר גיטרה למחשב, קח בחשבון שזה לא ישמע משהו, אין לך מגבר(ומגבר גיטרה משפיע על הצליל הרבה, לא סתם מגביר אותו)

פורסם

אני יודע, לא סתם יש מגברים ב 500 ש"ח ומגברים ב 20000 ש"ח...

ואיך אפשר לחבר את הגיטרה למחשב? איזה כבלים צריך, איזה חיבורים וכו'

ואיך את המגבר לאוזניות?כנ"ל למעלה

ואם אני מחבר את המגבר לאוזניות, אי אפשר פשוט להנמיך את המרכזי דרך הפוטנציומטר?

או שזה גם ינמיך את האוזניות?

פורסם

כבל אחד מהגיטרה(PL גדול, אתה יודע) והקצה השני מה שיש לך כLINE IN בכרטיס קול. ברוב הביתיים זה קטן כמו של אזניות, ביותר טובים זה אותו PL כמו בגיטרה.

מגבר לאזניות, פשוט תחבר את האזניות לOUTPUT במגבר. קח בחשבון שגם זה לא ישמע משהו כי אתה עוקף את הרמקול המרכזי של המגבר.

לגבי החיבור אוזניות, כן, הפוטנציומטר שולט על החיבור של הOUTPUT(ברוב המגברים) גם, לכן זה לא יעבוד כ"כ טוב.

לדעתי, לא שווה את כל זה. מגבר גיטרה הוא מגבר גיטרה, יש לו מטרה משלו.

יעזור עם תגיד איזה מגבר יש לך.

פורסם

פרונטמן 25W

אולי בקרוב VOX 30W

פורסם

וואי מגניבבבבבבב!!!

אתה יודע כמה זה אמור לעלות בארץ ואם בכלל יש את זה בארץ?בדקתי, בחלילית ועוד כמה חנויות, 450 ש"ח

ואפשר גם לשמוע דרך הרמקולים של המחשב עם זה?מה שבטוח אפשר לחבר ליציאת אוזניות רמקולים אבל אם אפשר דרך המחשב לא יודע...

ואיך האיכות? לא נראה לי ממש איכותי לעומת מגבר VOX 30W...

ואתה יודע אם אפשר לשרשר אפקטים בדרך?

פורסם

נדמה לי שהJamLab יכול לשמש גם ככרטיס קול "רגיל" לכל דבר... אני יכול לברר את זה עם ידידה שלי, יש לה אותו והיא מאוד מרוצה ממנו.

לי יש את הM-Audio Fast Track Pro, שעולה "טיפה" יותר... הנה קטע קצר שהקלטתי איתו:

http://youtube.com/watch?v=sECJ4Q040bM

פורסם

כבל אחד מהגיטרה(PL גדול, אתה יודע) והקצה השני מה שיש לך כLINE IN בכרטיס קול. ברוב הביתיים זה קטן כמו של אזניות, ביותר טובים זה אותו PL כמו בגיטרה.

מגבר לאזניות, פשוט תחבר את האזניות לOUTPUT במגבר. קח בחשבון שגם זה לא ישמע משהו כי אתה עוקף את הרמקול המרכזי של המגבר.

לגבי החיבור אוזניות, כן, הפוטנציומטר שולט על החיבור של הOUTPUT(ברוב המגברים) גם, לכן זה לא יעבוד כ"כ טוב.

לדעתי, לא שווה את כל זה. מגבר גיטרה הוא מגבר גיטרה, יש לו מטרה משלו.

יעזור עם תגיד איזה מגבר יש לך.

גבר גבר גבר,

זה מאוד לא בריא לגיטרה ולכרטיס קול לחבר אות ללא קדם הגברה לליין אין, וזה לא יתן כלום

אתה חייב שתהיה לך כניסת HI-Z או פרהאמפ,

יכול להיות שבכרטיס קול "איכותי" כמו הZS2 יש כניסה כזו, אבל לרוב בכרטיסים של קרייאיטיב את דברים כאלה.

אתה צריך כרטיס קול להקלטות בשביל הכניסות האלה לרוב,

ואל תנסה לחבר אחרת זה יכול לעשות נזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים