פורסם 2008 במאי 2317 שנים צריכה להיות בעיה עם לחבר מגבר של גיטרה למחשב ואליו את האזניות? זה יכול לפגוע במגבר?
פורסם 2008 במאי 2417 שנים ושאלה שקשורה טיפה- האם אפשר לחבר למגבר גיטרה אוזניות?כדי לא להעיר את כל השכונה בלילה שמנגנים...
פורסם 2008 במאי 2417 שנים נתחיל מזה שרוב המגברים הם מונו ולא סטריאו, זה לא יעזור לך. לשאלה השניה,תלוי במגבר, יש כאלו עם יציאה לאוזניות ויש בלי.
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מה איכפת לי מונו או סטריאו? גם ככה במגבר אני שומע מונו, אז אני לא מצפה לשמוע סטריאו...שאתה אומר יציאה לאוזניות אתה מדבר על 3.5 מ"מ?כי לפי מה שראיתי בכל המגברים יש OUTPUT לא?אין לי בעיה להשתמש במעביר כדי שיתאים...ועוד שאלה קטנה- אפשר לחבר גיטרה למחשב?בלי מגבר, ישירות לכרטיס קול...מה צריך בשביל לעשות דבר כזה?וכמה זה אמור לעלות?אני יכול להשיג כרטיס קול חיצוני AUDIGY 2 ZSזה משהו ענקי כזה אפור עם כניסות ענקיות כמו שיש בגיטרות ומגברים לגיטרות...
פורסם 2008 במאי 2417 שנים אתה שאלת על מגבר גיטרה כמגבר אוזניות, אני הנחתי למוזיקה. אתה שומע במונו? בקשר לאוזניות, לרוב המגברים באמת יש OUTPUT, אבל ברובם זה לא משתיק את הרמקול המרכזי. כן, אפשר לחבר גיטרה למחשב, קח בחשבון שזה לא ישמע משהו, אין לך מגבר(ומגבר גיטרה משפיע על הצליל הרבה, לא סתם מגביר אותו)
פורסם 2008 במאי 2417 שנים אני יודע, לא סתם יש מגברים ב 500 ש"ח ומגברים ב 20000 ש"ח...ואיך אפשר לחבר את הגיטרה למחשב? איזה כבלים צריך, איזה חיבורים וכו'ואיך את המגבר לאוזניות?כנ"ל למעלהואם אני מחבר את המגבר לאוזניות, אי אפשר פשוט להנמיך את המרכזי דרך הפוטנציומטר?או שזה גם ינמיך את האוזניות?
פורסם 2008 במאי 2417 שנים כבל אחד מהגיטרה(PL גדול, אתה יודע) והקצה השני מה שיש לך כLINE IN בכרטיס קול. ברוב הביתיים זה קטן כמו של אזניות, ביותר טובים זה אותו PL כמו בגיטרה. מגבר לאזניות, פשוט תחבר את האזניות לOUTPUT במגבר. קח בחשבון שגם זה לא ישמע משהו כי אתה עוקף את הרמקול המרכזי של המגבר. לגבי החיבור אוזניות, כן, הפוטנציומטר שולט על החיבור של הOUTPUT(ברוב המגברים) גם, לכן זה לא יעבוד כ"כ טוב.לדעתי, לא שווה את כל זה. מגבר גיטרה הוא מגבר גיטרה, יש לו מטרה משלו. יעזור עם תגיד איזה מגבר יש לך.
פורסם 2008 במאי 2417 שנים וואי מגניבבבבבבב!!!אתה יודע כמה זה אמור לעלות בארץ ואם בכלל יש את זה בארץ?בדקתי, בחלילית ועוד כמה חנויות, 450 ש"חואפשר גם לשמוע דרך הרמקולים של המחשב עם זה?מה שבטוח אפשר לחבר ליציאת אוזניות רמקולים אבל אם אפשר דרך המחשב לא יודע...ואיך האיכות? לא נראה לי ממש איכותי לעומת מגבר VOX 30W...ואתה יודע אם אפשר לשרשר אפקטים בדרך?
פורסם 2008 במאי 2517 שנים נדמה לי שהJamLab יכול לשמש גם ככרטיס קול "רגיל" לכל דבר... אני יכול לברר את זה עם ידידה שלי, יש לה אותו והיא מאוד מרוצה ממנו.לי יש את הM-Audio Fast Track Pro, שעולה "טיפה" יותר... הנה קטע קצר שהקלטתי איתו:http://youtube.com/watch?v=sECJ4Q040bM
פורסם 2008 במאי 2517 שנים כבל אחד מהגיטרה(PL גדול, אתה יודע) והקצה השני מה שיש לך כLINE IN בכרטיס קול. ברוב הביתיים זה קטן כמו של אזניות, ביותר טובים זה אותו PL כמו בגיטרה. מגבר לאזניות, פשוט תחבר את האזניות לOUTPUT במגבר. קח בחשבון שגם זה לא ישמע משהו כי אתה עוקף את הרמקול המרכזי של המגבר. לגבי החיבור אוזניות, כן, הפוטנציומטר שולט על החיבור של הOUTPUT(ברוב המגברים) גם, לכן זה לא יעבוד כ"כ טוב.לדעתי, לא שווה את כל זה. מגבר גיטרה הוא מגבר גיטרה, יש לו מטרה משלו. יעזור עם תגיד איזה מגבר יש לך. גבר גבר גבר,זה מאוד לא בריא לגיטרה ולכרטיס קול לחבר אות ללא קדם הגברה לליין אין, וזה לא יתן כלוםאתה חייב שתהיה לך כניסת HI-Z או פרהאמפ,יכול להיות שבכרטיס קול "איכותי" כמו הZS2 יש כניסה כזו, אבל לרוב בכרטיסים של קרייאיטיב את דברים כאלה.אתה צריך כרטיס קול להקלטות בשביל הכניסות האלה לרוב,ואל תנסה לחבר אחרת זה יכול לעשות נזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.