פורסם 2008 במאי 2317 שנים מה שמוזר זה :אין קבצי DUMP ואין משהו בDR WATSON מה קורה עם EVENT VIEWER קליק ימני על המחשב שלי , ניהול , בצד שמאל , EVENT SMALLבאפליקציה , תראה מה קורה , איפה שיש לך אקס לבן עם עיגול אדום
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מה שמוזר זה :אין קבצי DUMP ואין משהו בDR WATSON מה קורה עם EVENT VIEWER קליק ימני על המחשב שלי , ניהול , בצד שמאל , EVENT SMALLבאפליקציה , תראה מה קורה , איפה שיש לך אקס לבן עם עיגול אדוםכנראה שהדיסק זקוק לאיחוי רציני, ה-WIN לא מוצא ידיים ורגליים שם.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר אחרי שעשיתי כל מה שאמרתם לי עוד לא שיחקתי במחשב שוב, אני לא צריך לשחק ורק אחרי שהוא יקרוס הוא יצור קובץ dump ?והמשחקים שקורסים זה:San Andreas היה קורס מדי פעם והפסקתי לשחק בוMx VS Atv זה מה שקורס עכשיו ואי אפשר לשחקVice City קורס
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מה עם דרייבר לכרטיס מסך ? מאיפה התקנת ? אם מהדיסק .. תתקין את הגירסה הכי חדשה שיש באתר של היצרן של הכרטיסאם אתה התקנת את הדרייבר הכי חדש כלומר הורדת מהאינטרנט .. קודם , תנסה למחוק ולהתקין דרייבר קודם , כלומר גירסה מהדיסק אם יש
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר היום עדכתי להכי חדש מהאתראתה אומר למחוק אותו ולהתקין את הדרייבר מהדיסק ?
פורסם 2008 במאי 2317 שנים כן , בוא ננסה את זה ..תמחק את הדרייבר החדש... ותתקין את מה שיש בדיסק ואולי יש בעיה בדרייברתעדכן אותנו
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מחבר עד אתמול היה לי את הדרייבר הזהורק אתמול אחרי התקלה עדכנתי להכי חדש ועכשיו לזה מהדיסק
פורסם 2008 במאי 2417 שנים במקרה יש הבהובים שחורים במסך למשך 3-6 שניות, אז המשחק נתקע, וצריך לצאת ולהפעיל מחדש?(ניסית גם עם CTRL+ALT+DELETE?)מהי מערכת ההפעלה שלך?האם הוא רושם שהדריוור קרס ותוקן בהצלחה?
פורסם 2008 במאי 2417 שנים שמע חבר, תוריד את התוכנה הזאת: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=745 תנקה את כל השאריות של אנוידיה מהמחשב, אני ממליץ אפילו לעשות את זה ב-"מצב בטוח" של WIN. לאחר מכאן תריץ ניקוי לרגיסטרי בעזרת התוכנה: CCleaner ואם אין לך אותה אז תוריד. לסיום תתקין מחדש את הדרייבר העדכני לכרטיס שלך, בהצלחה.
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מחבר המסך נהיה שחור והמנורה שלו מהבהבת כאילו הוא לא מחובר למחשב בכלל.ואי אפשר לעשות שום דבר לא לצאת ולא כלום חייב לכבות את המחשב ממש דרך הכפתור כיבוי.המערכת הפעלה היא XPלא רשום שום דבר אחרי שאני מכבה ומדליק.ובקשר לתוכנות אני מנסה את זה ויעדכן אחרי זה.[br]פורסם בתאריך: 24.05.2008 בשעה 11:44:13גם זה לא פועל.אחרי כל זה שיחקתי קצת הצלחתי לשחק ואחרי זה קרס שוב.יכול להיות שזה בעיה במסך?כי אחרי ריסטארט המחשב לא חוזר.שומעים שיש ריסטאטר לפי הלוח אבל המסך כאילו לא מגיבצריך לכבות את המחשב ממש ואז להדליק..אבל אם זה בעיה במסך אז למה במשחקים אחרים זה לא קורה?זה כבר מתחיל להרגיז
פורסם 2008 במאי 2417 שנים נסית לשחזר את המערכת אחורה בזמן לנקודה שהמחשב שלך עבד בסדר?ואם גם זה לא עוזר אז...תגבה את המחשב ותבצע פירמוט לדיסק עם התקנה נקיה של WIN, כולל דרייברים מעודכנים של הלוח.ולפי המפרט שלך אתה כבר יכול לעבור לויסטה.
פורסם 2008 במאי 2417 שנים מחבר יש לי שני כוננים C ו Dהמערכת נמצאת בCאם אני ישים את כל השירים והתמונות וכל מה שאני צריך בכונן Dואני יפרמט רק את Cהקבצים בטוח לא ימחקו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.