פורסם 2002 בפברואר 523 שנים הי משהו יודע למה המחשב לא יורד מהר לאחר התקנת ה AUDIGY בXP עם דריברים ל XP
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים יש עדכון לדרייברים שבאים על ה-CD באתר של קריאטיב.מורידים עידכון ומתפללים שזה יפעל
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים לא לא לאהיית קונה TERRATEC ! וז היית רואה מה זה דרייברים יציבים וטובים ל-XP ואיזה אחלה CONTROL PANEL יש לואבל כמו שאמר com, לא שאלת אז הפסדת ;D
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים ועוד שנתיים היתה נישאר עים מוצר בלי חברה ובלי דריוורים כמו שקרה עים 3DFXשטויות.יותר מזה אני לא יגיד.
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים הכרטיסי קול של קריאטיב מעולים, אז מה עם הדריוורים המצורפים חרא.הכרטיסים עדיין יותר טובים משל הרקולס ושלא נדבר על TERRATEC.
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים ועוד שנתיים היתה נישאר עים מוצר בלי חברה ובלי דריוורים כמו שקרה עים 3DFX אם חברה אחת נסגרה זה לא אומר שכולם יסגרו.למשל ל nvidia בערך לפני 3 שנים היה פלח שוק של 20-25%, אז מי שהיה שואל אם לקנות אותם הייתאומר לו שהם יסגרו?3dfx זו חברה שהציגה מוצר נחות במחיר בד"כ גבוה יותר,וזו הסיבה העיקרית לנפילתה.וזה לא המקרה עם הכרטיסים של החברות שצוינו לעיל.
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים הכרטיסי קול של קריאטיב מעולים, אז מה עם הדריוורים המצורפים חרא.הכרטיסים עדיין יותר טובים משל הרקולס ושלא נדבר על TERRATEC.שטויות.נ.ב.במיוחד עקב המחיר המופקע של כרטיסי קרראיטיב.
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים הכרטיסי קול של קריאטיב מעולים, אז מה עם הדריוורים המצורפים חרא. הכרטיסים עדיין יותר טובים משל הרקולס ושלא נדבר על TERRATEC. שטויות. נ.ב. במיוחד עקב המחיר המופקע של כרטיסי קרראיטיב. יפה לראות שיש פה כמה שכן מבינים עניין. DAN-אתה תמיד כותב שטויות. זה לא חדש לי. מזל שיש מספיק בפורומים פה שמאזנים אותך וכותבים לעניין. "בעוד שנתיים תשאר בלי דרייברים" איזה משפט דבילי ! מה אתה ? הדובר של TERRATEC או הרקולס ? אתה יודע מה התוכניות שלהם לעתיד ? אתה יודע מה המצב הפיננסי שלהם ואיך הולכות המכירות שלהם במקומות נורמלים שהם לא מדינת ISRAHELL ? ועל המשפט-הכרטיסים של קריאייטיב מעולים לא נותר לי אלא לומר-פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קריאייטיב הם הסובארו של כרטיסי הקול. זה שכל הישראלים רצים לקנות "סאונד בלאסטר" עוד לא עושה את הכרטיסים האלה טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.