עבור לתוכן

אחריות בינלאומית שתקפה בארץ.....

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,יש מצב שאני משיג נייד מארה"ב אבל חשוב לי שהאחריות תהיה תקפה בארץ.....ASUS ן TOSHIBA מצהירים על אחריות בינלאומית האם זה תקף גם בארץ???

פורסם

לניידים עסקיים בדרך כלל יש אחריות

רצוי לברר אצל מעבדות היבואן כדי למנוע אי נעמיות

ד"א יבוא מחשב נייד משתלם רק אם אתה מביא אותו פיסית על ידך או מישהו אחר ולא על ידי משלוח בדואר (מה שאני עשיתי :D )

פורסם

לניידים הבאים יש בוודאות שירות בארץ, ושירות שהוא כמו שצריך :

Lenovo /ibm . TOSHIBA

ספק שירות ספק לא שירות :

dell, hp

ייבוא אישי כן משתלם, גם בדואר, תלוי איזה דגם ... .לפעמים דברים מסויימים לא כדאי להביא בכלל ..

ברור שדגמי פישר פרייס של באג וכו לא משתלם להביא גם בתיק ...

אם אתה מסתכל על משלוח בין 85 (רשות הדואר) עד לאזור 150 (ups / dhl ) על זה יש לך עמילות, ואם זה מעל ערך של 1000$ יש לך מכון התקנים מס עוקץ,

ועל כל זה מע"מ ...

אז יוצא שמשתלם להביא דברים כמו מאק בוק פרו, או איזה טאבלט מאובזר טוב , או X300 , בקיצור - דגמי פרימיום ולא איזה פישר פרייס

כדי שישתלם לייבא דברים זולים יחסית , צריכים להביא כמות מכובדת ...כדי שתהייה חלוקה טובה בעלויות וכדי שיהיה מספיק משקל כדי לשלוח במשלוח של חבילות כבדות - שם העלות פר קילו זולה משמעותית.

פורסם
  • מחבר

ומה עם ASUS ?האחריות שלהם תקפה בארץ או לא?

פורסם

ספק רב אם היבואן שמשווק ניידי אסוס בארץ מכבד את החאריות של נייד שנקנה בחו"ל (לא חושב שהוא מחוייב לזה מהיצרן - ואני בספק רב אם הוא מוכן לממש אחריות למחשבים שלא עברו דרכו ... בטח שלא מרצונו הטוב)

אני כן יודע בוודאות על : LENOVO / IBM , TOSHIBA ,

dell ו Hp בספק

אה כן .. וגם APPLE - יש בארץ אחריות לכל דבר ועניין

פורסם

אתה אומר שיש אחריות בוודאות ע"פי נסיון אישי?

ומה זה נייד עסקי?

פורסם

נייד עסקי = נייד שמכוון יותר לעבודה ארוכה ללא חיבור לרשת החשמל, אחד שהוא לא פישר פרייס באיכות ההרכבה שלו (HP ב3000 או MSI באותו סכום נקראים אצלי נייד פישר פרייס) ושהוא "HEAVY DUTY " מבחינת כל המבנה שלו.

יש נייד עסקי קטן וקל - עד 1.5 קילו ומסך 12" , עסקי "באמצע" כ- 2.4 קילו ומסך 15" או 14" , יש גם אולטרה-קל - עד 1.0 קילו ומסך עד 11".

הפואנטה שלהם שאין אצלהם בהכרח דגש על ביצועי גרפיקה או תלת מימד אלא על אורך סוללה וקשיחות.

פורסם

אני לא יודע על בסיס מה אתם אומרים שניופאן נותנת שירות בארץ למחשבים שניקנו בחו"ל,אני אישית התקשרתי אל ניופאן ביום חמישי (גם אני שוקל לייבא מחשב) ובפרוש אמרו לי שאם המחשב לא נקנה מהם לא תנתן עליו אחריות.

כמובן שזה כולל את טושיבה ודל.

בקשר לHP -

גם איתם דיברתי ביום חמישי - הם אומרים שכעקרון הם יתנו אחריות אם החלפים קיימים במלאי - כלומר - תביא מחשב שהם לא מביאים לארץ הם יטפלו בו, אבל אם יחסר כונן די וי די שלא מייבאים לארץ הם לא ייבאו אחד במיוחד בשבלך.

בקשר לIBM\ לנובו -

קיבלתי מהם בערך אותה תשובה של HP רק שאמרו לי שאני יכול לרכוש בחנות שממנה אני קונה אחריות בינלאומית מורחבת

פורסם

בקשר לHP -

גם איתם דיברתי ביום חמישי - הם אומרים שכעקרון הם יתנו אחריות אם החלפים קיימים במלאי - כלומר - תביא מחשב שהם לא מביאים לארץ הם יטפלו בו, אבל אם יחסר כונן די וי די שלא מייבאים לארץ הם לא ייבאו אחד במיוחד בשבלך.

בקשר לIBM\ לנובו -

קיבלתי מהם בערך אותה תשובה של HP רק שאמרו לי שאני יכול לרכוש בחנות שממנה אני קונה אחריות בינלאומית מורחבת

החלק המודגש חשוב מאוד מאוד. משום שלכל מחשב נתון יש המון דגמים ותת-דגמים, ולא כולם מיובאים לישראל. אבל, מבחינת החלקים, 99% מהם סטנדרטיים ומשותפים לכל הדגמים באותה סדרה. כך זה לפחות ב-Thinkpad ואני מניח שגם בניידים של HP זה דומה.

מה זה אומר? זה אומר, שכמעט אין מצב שרכיב כלשהו יתקלקל ולא יימצא במעבדה בארץ רכיב חלופי זהה (או תואם). גם אם אותו מחשב ספציפי מעולם לא נמכר בארץ. לדוגמה נניח שקנית בברזיל נייד עם מקלדת אנגלית/פורטוגזית, והיא התקלקלה. אם במקרה זה המעבדה (שאין לה מקלדת פורטוגזית ולא מתכוונת לייבא אישית בשבילך) תשים לך מקלדת עברית - זה מצוין ואי-אפשר לצפות ליותר. אם יגידו לך - מצטערים, אין לנו את החלק הזה, ולא ניתן לך שום חלק תואם - זאת בעיה.

פורסם

נכון, ובגלל זה HP ולנובו הן היחידות ברשימה של "מה מותר לי להביא מחו"ל".

אבל, קח למשל מחשבי TABLET - HP לא מביאה אותם לארץ, אם יחסר רכיב שקשור לטבלת עצמו - המסך יתקלקל או החלק שמגשר בין המסך או אולי בטריה מיוחדת שאותה לא מביאים - הם לא יטפלו.

זה נכון שברובו של המכשיר החלקים זההים, אבל צריך לקחת בחשבון שיש הבדל בין גרסאות אירופאיות ואמריקאיות גם ברכיבים,למשל כונן BLUERAY או כרטיס רשת תומך A N אני בספק אם יש להם בארץ.

בכל אופן הדגש צריך להיות דווקא על DELL וTOSHIBA שבנושא נאמר כמה פעמים במפורש שיתנו אחריות מלאה למרות ההודעה הרישמית שנותנת ניופאן בשירות לקוחות.

פורסם

פיקצ'ו, קצת פספסתי משהו.

כשאתה אומר שHP תומכים במוצר במידה שיש חלק זמין ומתאים להחלפה,אתה מתכוון שהם יתקנו ללא עלות עבודה+ללא עלות חלקים כמו שאמור להיות בכתב אחריות סטנדרטי,או שיש פה איזשהוא תשלום כלשהוא?

פורסם

למיטב ידעתי ניידים של טושיבה מטופלים ע"י מפעיל, לא ניופאן. אני חושש שפניתם לגוף הלא נכון לקבלת תשובות.

פורסם

פיקצ'ו, קצת פספסתי משהו.

כשאתה אומר שHP תומכים במוצר במידה שיש חלק זמין ומתאים להחלפה,אתה מתכוון שהם יתקנו ללא עלות עבודה+ללא עלות חלקים כמו שאמור להיות בכתב אחריות סטנדרטי,או שיש פה איזשהוא תשלום כלשהוא?

למיטב הבנתי, במידה וכל החלקים במלאי, הם יטופלו כאילו ניקנו בארץ.

ניסיתי לשאול גם לגבי תוכנה (למחשבי טבלת יש גרסא שונה שאיתה הם מגיעים) ולגבי זה לא ידעו לתת לי תשובה.

בכל אופן אולי שווה שאחד מנהלי האתר\הפורום ינסח מכתב רשמי כללי שישלח לכל נציגויות החברות בארץ ואת המכתב יחד עם התשובות ישמיו בסטיקי.

פורסם

חפירות ארכיאולוגיות נהייה פה

מניסיון אישי שלי (אני עוסק בתחום ) - נגעתי במחשבים מהייצרנים הבאים : TOSHIBA , IBM, HP

ולא פעם אחת בכל אחד מהשמות הללו, ואף פעם לא אמרו לי לא ואו שאין לנו חלק כזה או אחר.

כ

פורסם

ASUS נותנים אחריות בנלאומית שתקפה בישראל, ב"רונלייט" אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים