עבור לתוכן

מבקש המלצה ל-DVD עם כניסת USB שעובד ללא בעיות

Featured Replies

פורסם

מכשיר בו הקרנת סרטים מדיסק און קי עובד חלק וללא בעיות...

פורסם

יש את ה DV400 של פיוניר שעולה 500שח וקיבל ביקורות מאוד טובות (בכלל הDVD של פיוניר מאוד אמינים)

פורסם

אם אתה קצר בכסף - יש לי topfield - עושה אחלה עבודה, עלה לי 200.

פורסם
  • מחבר

הטופילד מציג סרט באורך מלא ,ללא קטיעות או קפיצות - כמובן דרך ה-USB ???

פורסם

לא נתקלתי עד עכשיו בבעיה מיוחדת באף מכשיר DVD לגבי כניסת ה-USB, אם המכשיר יודע לנגן את הסרט מדיסק הוא גם ינגן אותו מ-DOK שמחובר ב-USB.

פורסם

לא נתקלתי עד עכשיו בבעיה מיוחדת באף מכשיר DVD לגבי כניסת ה-USB, אם המכשיר יודע לנגן את הסרט מדיסק הוא גם ינגן אותו מ-DOK שמחובר ב-USB.

זה ממש לא מדויק, לי היה נגן מדבקה DVD שקניתי גם כן ב200שח, ולמרות שהיה לו חיבור USB הוא הרבה פעמים עשה בעיות, קטיעות, תקיעה של הסרט, וגם הוא לא קרא כתוביות (אפילו מובנות) ממה שהיה ב USB. אז לדעתי כן כדאי לברר את זה טוב לפני שקונים DVD שמיועד בעיקר לשימוש דרך הUSB.

פורסם

יש לי topfield שעלה לי 200 שקל.....

טפו טפו טפו עד עכשיו עובד יופי.....

קורא את כל הפורמטים\כתוביות שאני מכניס אליו כולל double layer.....

והכי חשוב עובד יופי עם הUSB..... גם אני הייתי ספקן.....

הוא אמנם לא הכי fancy אבל בינתיים עושה את העבודה....

פורסם

זה ממש לא מדויק, לי היה נגן מדבקה DVD שקניתי גם כן ב200שח, ולמרות שהיה לו חיבור USB הוא הרבה פעמים עשה בעיות, קטיעות, תקיעה של הסרט, וגם הוא לא קרא כתוביות (אפילו מובנות) ממה שהיה ב USB. אז לדעתי כן כדאי לברר את זה טוב לפני שקונים DVD שמיועד בעיקר לשימוש דרך הUSB.

WTF?!?

אתה יודע מה זה תרגום מובנה בכלל?

זה אומר שהתרגום מוטמע בתוך התמונה משמע הוא חלק מהתמונה...

אין דבר כזה לא קורא...

בשביל זה עושים תרגום מובנה, לכאלה שלא קוראים...

פורסם

עשיתי בעצמי תרגום מובנה לסרטים מסויימים ועובדה שהוא לא קרא אותם (את הכתוביות) מהכניסה של USB. וגם לא הייתה אפשרות להפעיל כתוביות לגבי סרט שהוא קרא מהUSB.

פורסם

אז כנראה שאתה מטומטם ולא יודע מה זה תרגום מובנה....

יש תרגום מובנה אמיתי, שמוטמן בתוך התמונה, כחלק ממנה

ויש "תרגום מובנה" שזה חרטא, זה פשוט כמו הסרט עם קובץ כתוביות...

כנראה שאתה משתמש באופצייה השנייה, אם כך, תחזור לשורה הראשונה... :kopfpatsch:

פורסם

אז כנראה שאתה מטומטם ולא יודע מה זה תרגום מובנה....

יש תרגום מובנה אמיתי, שמוטמן בתוך התמונה, כחלק ממנה

ויש "תרגום מובנה" שזה חרטא, זה פשוט כמו הסרט עם קובץ כתוביות...

כנראה שאתה משתמש באופצייה השנייה, אם כך, תחזור לשורה הראשונה... :kopfpatsch:

באופן עקרוני אני לא עונה לאנשים שזו תרבות השיחה שלהם, או בעצם תת-התרבות שלהם, אבל רק לידיעתך, יש תוכנות שמוסיפות את התרגום לגוף הסרט, וזה יעיל מכמה סיבות, בעיקר כי זה נותן לך שליטה מלאה על סוג הגופן והגודל שלו, מה שבדרך כלל בעייתי בנגני DVD (בעיקר זולים) שלרוב מציגים את הכתוביות בפונט קטן ומגעיל. האופציה הזאת מאוד נוחה, אבל כאמור בנגנים מסויימים זה לא עובד כאשר אתה מנגן סרט דרך הUSB רק ב CD (שלא לדבר על הצגת כתוביות באופן רגיל, כלומר כקובץ SRT למשל בנוסף לסרט)

פורסם

בזה אולי אתה צודק אבל זה לא נקרא תרגום מובנה!

תרגום מובנה אומר ממש חלק מהתמונה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים