עבור לתוכן

קניתי מחשב לגרפיקה וידאו ואנימציה - חוות דעת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נפתח מחדש ....תודה!

התחלתי חשוב גם בכיוון של 5600 FX עם VIVO....דעתכם?

אני רק הזמנתי, עוד לא קיבלתי ואם עדיף הFX 5600 VIVO אז אבקש להחליף.

השאלה אם הוא יתן ביצועים יותר טובים ב- 3D STUDIO MAX...לא מצאתי טסט כזה

בכלל במבחנים שראיתי הוא לא ממש יותר טוב מה- TI 4200.

• תגובות 53
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

FX5600 > Ti4200

FX5200 < Ti4200

פורסם
  • מחבר

FX5600 > Ti4200

תוכל להפנות אותי להשוואה בינהם כדי להוכיח את טענתך...

הכוונה שוב לביצועים בתוכנות 3D ולא במשחקים.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי משהו טוב יותר. בכל מקרה, קיים Ti4600 שעולה 1100ש"ח. מה רע בו?

http://tech-report.com/reviews/2003q2/geforcefx-5600/index.x?pg=1

קיים גם 4800 עם VIVO שעולה 1150...השאלה כמה הוא יותר טוב מה 4200...בכל זאת הם אותו דור...

פורסם

מה הבעייה עם הכרטיס????משחקים הם עניין זניח במחשב.

אני צריך כרטיס עם VIVO, בשביל עריכת וידאו ושישמש גם לאנימציה וגרפיקה.

בכל הבנצ'מרקים שראיתי הכרטיס עדיין חזק מאוד, ובטח בשביל 950 ש"ח הוא הכי כדאי.

RADEON 9600 VIVO לכשיצא, לא יעלה פחות מ1300- 1400 ש"ח וה-9200 אומנם מצוייד במקודד איכותי אבל מציג ביצועים חלשים ביותר ב3D....

רק רציתי לומר שה radeaon 9200 לא מציג כאלה ביצועים חלשים וחבל שככה סתם מזלזלים בו :nono:יש לי אותו ולדעתי הוא כרטיס מצויין שגם ביחס של עלות מול טועלת הוא מאוד כדאי.

פורסם

הוא עדיין לא משתלם. לשום שימוש. הR9100 לקח את מקומו כבר מזמן. אין לי מושג למה רכשת את הכרטיס הזה בכלל, ISmile4U.

אם כבר מעוניינים בVIVO, בתוספת מחיר קלה רוכשים את הTi4200, מקבלים גם VIVO וגם ביצועים טובים יותר. הR9200 אינו משתלם.

פורסם

הוא עדיין לא משתלם. לשום שימוש. הR9100 לקח את מקומו כבר מזמן. אין לי מושג למה רכשת את הכרטיס הזה בכלל, ISmile4U.

אם כבר מעוניינים בVIVO, בתוספת מחיר קלה רוכשים את הTi4200, מקבלים גם VIVO וגם ביצועים טובים יותר. הR9200 אינו משתלם.

ראשית כרטיס ti4200 עולה יותר וזה לא תוספת קטנה זה לפחות איזה 400 שקל יותר (אני קניתי ב 670 שקל) שנית האיכות לקידת וידאו של ATI יותר טובה משל כל ה geforce למיניהם.

עכשיו אני בעיקר משתמש במחשב לאינטרנט וגרפיקה ופה ושם אני גם משחק לפעמים וביינתים כל המשחקים שהרצתי טסים ועובדים לי יפה מאוד על רזולוציות גבוהות את רובם אני משחק ב 1024x1280 ועובד ממש אחלה.

ככה שאין לי שום ספק שהכרטיס הזה אחלה ובשביל המחיר הזה קבלתי כרטיס אחלה.

בו נומר שלו היה לי את התקציב והיה ניתן להשיג בארץ פה את כרטיסי ה AIW של ATI אלו שמצויידים ב 128 מגה זיכרון אז כניראה שההיתי הולך עליהם אבל מאחר ואין לי את התקציב והכרטיסים לא קיימים כאן בארץ אז אני חושב שקניתי את האופטימלי לצרכיי.

פורסם

נראה לי שאתה לא כ"כ מבין, אז אם לא אכפת לך, אני אסביר בצורה מעט שונה.

מבחינת הביצועים..

R9100 > R9200, Ti4200> R9200.

ומבחינת המחיר..

R9100> R9200, Ti4200> R9200.

פורסם
  • מחבר

ראשית כרטיס ti4200 עולה יותר וזה לא תוספת קטנה זה לפחות איזה 400 שקל יותר (אני קניתי ב 670 שקל) שנית האיכות לקידת וידאו של ATI יותר טובה משל כל ה geforce למיניהם.

Leadtek Ti 4200 +VIVO - 850 NIS

בהחלט תוספת קטנה ולא 400 ש"ח כמו שציינת...

אני הייתי בדילמה קשה אבל הזמנתי לבסוף את הLeadtek Ti 4200 +VIVO כי ביצועיו ב- 3D הרבה יותר טובים, ובווידאו טובים...

פורסם
  • מחבר

האם אני צריך להחליף או להוסיף מאוורר למעבד בנוסף לזה שמגיע עם המעבד....

לא מתוכנן OC.

פורסם

ממש לא. קירור ברירת המחדל תמיד מספיק, אלא אם כן המארז מקורר בצורה כ"כ גרועה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה....

בדיוק כרגע התבשרתי לשמוע כי המחשב מוכן......ררררררר.....רררררררר......ררררר......רררררר

איזה כיף!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים