פורסם 2008 ביוני 617 שנים על זה הוא מדבר אבל הוא מדבר בעברית תקינה (נראה לי,חוץ מהשגיעות כתיב)ולא אומר שלט כמונו
פורסם 2008 ביוני 617 שנים ידית משחק\פאד\שלט מה זה משנה ?העיקר הכוונה היום בגלל ריבוי הפורטים מהקונסולות גימר של PC צריך גם פאד נורמלי לסוגי משחקים שלא מתאימים לעכבר מקלדת
פורסם 2008 ביוני 717 שנים ממש נהנתי מהמשחק עם הגיימפאד שלי שלי, נקווה שהמשחק המלא יהיה עם תוכן נוסף כמו שהיה ב-RE4, בהחלט מראה פוטנציאל לקנייה.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים לעוד מישהו יש בעיה עם הכפתורים?אני לוחץ על מקש מסוים וזה עובד אחרי כמה שניות, וכשמשחקים ולוחצים על הרבה מקים בו זמנית זה ממש גרוע!מישהו יודע מה לעשות?
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מה זה הדבר הזה למה צריך PIXEL SHADER 2 בשביל לשחק במשחק הזה? לפחות הדרישות המינימום הוא לא פיקסל שיידר 3.. אם אין לך פיקסל 2 אז יש לך כרטיס מסך ממש ממש ישן....
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים ליולי, לא ליוני...התאריך שהוא אמור לצאת בו הוא ה24/7בעוד שהיום התאריך הוא ה22/6משמע +חודש ויומיים..
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים בזמנו קאפקום החליטה שהעלילה הראשית של RE תהייה בלעדית לגיים קיוב ואז RE הייתה אחת מהסדרות הכי חשובות שלה עכשיו עד שהסדרה הופיעה בחזרה גם בPS2 אם RE4 הם רצו לפתח סדרות חדשות וDMC1 יצא לPS2 והיה הפתעה גדולה מהרבה בחינות DMC1 לזמנו היה חדשני וכיפי -תזכור שהוא יצא הרבה לפני GOW מאז ההיפ של הסדרה נבנה בעיקר מימנו היום לדעתי הסדרה כבר לא חזקה באמת ולא נתנה חידושים גדולים מאז DNC1 וכמובן שמערכת הקרבות של GOW הרבה יותר טובה והוא בכללי משחק הרבה יותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.