פורסם 2008 ביוני 517 שנים מחבר 35% תורידו דרך מנהל ההורדות של GS http://www.gamershell.com/news_52200.html
פורסם 2008 ביוני 517 שנים תגידו הדמו שוקל 804 מגה זה הכל? הורדתי אותו מוריד מהיר מאד נקווה שהדמו יפה...
פורסם 2008 ביוני 517 שנים לאחר ההתקנה אני בא להפעיל את הדמו, אני נתקל בתפריט שנותן להתקין את הDX9, והלגדיר את הגיימפאד. מכייון שאין עוד אופציות אז אני לוחץ על הDX9ואז אני מקבל Fatal error, וזהו החלון נסגר. עוד מישהו נתקל?
פורסם 2008 ביוני 517 שנים טוב סיימתי להוריד ולהתקין ו... יש אפשרות יציאה נורמלית!!!!!!!!!!! ישש!!! (לעומת המשחק ה3) גראפיקה טובה (רק חבל שי שלי דרייבר גרוע צריך להחליף אותו..) בקרוב תצפו לתמונות.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים קרירין נתקעה לך ההורדה מגיימרס הל? בדרך כלל השרתים שלהם ממש יציבים... אני אישית הורדתי מגיים ספוט. דרך מנהל ההורדות שלהם וירד מעולה.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים תכלס זה לא סגנון משחקים שאני כל כל אוהב. יותר נכון לא יוצא לי לשחק במשחקים כאלה . איזה מפלצת אוי י י י.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 517 שנים הדמו מאכזב מאוד צפיתי להרבה יותר מקאפקום מה שיש זה DMC אם ציפוי גרפיקה חדיש ואני רציתי יותר גיוון ואלמנטים חדשים לסדרה חבל אולי המשחק עצמו טוב יותר מהדמו דרך אגב זוויות המצלמה עדיין מעצבנות בדור הקודם זה היה כנראה לשמור על הגרפיקה בPS2 בדור הזה אין לזה הצדקה
פורסם 2008 ביוני 517 שנים בתור אחד ששיחק את 3 רק קצת אצל חבר, זה ענק ! אבל ניראה לי שזה יימאס תיק תק, אבל בנתיים אני משחק בדמו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.