פורסם 2002 בפברואר 423 שנים אני צריך כמה מדיות לצריבה RW, רצוי שיתמכו בצריבה X10. יש המלצות ? מחירים ? איפה אפשר לקנות ? תודה !
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים מחירים אין לי מושג, גם מקום לרכישה אין לי... מנסיון, המדיות הרב-פעמיות של Verbatim מצויינות!
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים כקשניתי את הצורב RICOH 20X10X40 קיבלתי את המדיה של RICOH כמובן והיא תומכת ב X10 והיא מעולה אין לי מושג חנות או מחיר אבל בטח איפה שמוכרים את הצורב יש גם את המדיה הזאת
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים כקשניתי את הצורב RICOH 20X10X40 קיבלתי את המדיה של RICOH כמובן והיא תומכת ב X10 והיא מעולה אין לי מושג חנות או מחיר אבל בטח איפה שמוכרים את הצורב יש גם את המדיה הזאת Ricoh לא מייצרים מדיות, בדיוק כמו שHP, YAMAHA, PLEXTOR או כל חברת צורבים אחרת לא מייצרת מדיות. כשאתה קונה צורב, אתה מקבל איתו מדיה חד-פעמית ומדיה רב-פעמית, על שתיהן מוטבע הסמל של אותה חברה שייצרה את הצורב, זה נכון. אבל המדיות שייכות באמת לאיזושהי חברה עלומת שם שמוכרת בכמויות לחברות הצורבים... בעקרון, מדיות רב-פעמיות אפשר לקנות בכל חנות (לא רק אונליין), והמחיר לא אמור להיות יותר מדי גבוה.
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים Ricoh לא מייצרים מדיות, בדיוק כמו שHP, YAMAHA, PLEXTOR או כל חברת צורבים אחרת לא מייצרת מדיות.כשאתה קונה צורב, אתה מקבל איתו מדיה חד-פעמית ומדיה רב-פעמית, על שתיהן מוטבע הסמל של אותה חברה שייצרה את הצורב, זה נכון.אבל המדיות שייכות באמת לאיזושהי חברה עלומת שם שמוכרת בכמויות לחברות הצורבים...בעקרון, מדיות רב-פעמיות אפשר לקנות בכל חנות (לא רק אונליין), והמחיר לא אמור להיות יותר מדי גבוה.
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים Ricoh לא מייצרים מדיות, בדיוק כמו שHP, YAMAHA, PLEXTOR או כל חברת צורבים אחרת לא מייצרת מדיות.כשאתה קונה צורב, אתה מקבל איתו מדיה חד-פעמית ומדיה רב-פעמית, על שתיהן מוטבע הסמל של אותה חברה שייצרה את הצורב, זה נכון.אבל המדיות שייכות באמת לאיזושהי חברה עלומת שם שמוכרת בכמויות לחברות הצורבים...בעקרון, מדיות רב-פעמיות אפשר לקנות בכל חנות (לא רק אונליין), והמחיר לא אמור להיות יותר מדי גבוה.ואללה?
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מחבר כל זה טוב ויפה אבל מה שאני יודע זה שיש לי צורב עם יכולת RW פחות משנה וכבר זרקתי יותר מדי מדיות RW שפשוט נדפקו ולא היה ניתן לקרוא מהם את החומר הצרוב. ובשום אופן לא יכול להיות שהגעתי אפילו קרוב למקסימום שניתן למחוק ולצרוב (אומרים שזה 1000 פעמים !) כי לרוב אני צורב על מדיות חד פעמיות. אין מדיות של RICOH. אפשר לקנות בחנויות או GPT או VERBATIM או PHILLIPS.ד"א : גם המדיה "של RICOH" שקיבלתי עם הצורב הלכה לעולמה אחרי אולי 15 מחיקות וצריבות.
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים לך לקוסמוס במערב ראשון לציון....... בפעם האחרונה שהייתי שם קניתי X10 700MB של SILVERLINE.......משנה לך חברה? אבל אל תיקח אותי במילה כי יכול להיות שאזל או משהו אחר....... תתקשר תראה.ZiP
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים אני קניתי rw של verbatim הם מצוינות והם 700 מגה אבל תומכות (לפחות שלי) רק במהירות של X4בכל אופן קניתי אותם ב"קצת אחרת" רחוב יד חרוצים ת"אלא עשו בעיות עד עכשיו וקניתי 7 כאלה!!!כשאני קניתי זה עלה 8 שקלים לאחדבאריזה של 5 יש הנחה
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מחבר בדיוק היום זרקתי מדיה RW של VERBATIM שהלכה לעולמה אחרי 3-4 צריבות :AR15: :AR15: :AR15:יכול להיות באמת שהמדיות של פיליפס טובות , רק יש שתי בעיות : 1.הן נמכרות באריזה של 10 ואני ממש לא צריך כל כך הרבה.2.הן נמכרות בפלונטר, לא צריך להוסיף יותר מזה... :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:הזמנתי שתי VERBATIM של 650 מ"ב שאמורות לתמוך ב-X10 בלמיר. נראה כמה צריבות חוזרות הן יוכלו לסחוב.
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים לי לא היו שום בעיות עם הverbatimצרבתי כבר עשרות צריבות על כל אחד מהם ורוב הצריבות הם של 700 מגה ועדיין לא שבק לי אף אחד מהםאתה בטוח שלא קנית של verbaAZA? ;D ;D ;Dסתם צוחקים
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מחבר לי לא היו שום בעיות עם הverbatimצרבתי כבר עשרות צריבות על כל אחד מהם ורוב הצריבות הם של 700 מגה ועדיין לא שבק לי אף אחד מהםאתה בטוח שלא קנית של verbaAZA? ;D ;D ;Dסתם צוחקיםצ'מע.. כבר אין לי את הקופסאות שלהם אז קשה לי לבדוק (ויש מדבקה לבנה שמכסה את כל הדיסק אז גם לא רואים מה כתוב עליו). אני חושב שקניתי אותם באופיס דיפו אז אם הם עובדים מול ספקי ציוד בעזה זאת כבר בעיה לא פשוטה ;Dאני אחכה למדיות מלמיר ואם יהיו גם איתן בעיות אז אולי יש לי בעיה בצורב.
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים יכול להיות מקווה מאד בשבילך שלא זאת הבעיה אגב איזה צורב יש לך? יכול להיות, ואני זורק פה סתם ניחוש שאולי איזה סוג מסוים של דיסקים לא מתאים לסוג מסוים של צורבים אבל זה סתם ניחוש :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.