עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מה אומר ה E בלוחות GIGABYTE - EP35C-DS3R ?

Featured Replies

פורסם

שאלה הנ''ל

פורסם

"E" בא לידי ביטוי בנצילות צריכת הספק, עד ל-70% חיסכון, על פי טיעוני החברה.

פורסם

ג'יגהבייט עדכנו כמה מהדגמים הקיימים שלהם עם מערכת חסכון בחשמל די נחמדה, שמבוססת על חומרה (הלוח מוריד פאזות באופן דינאמי).

הלוחות הללו זהים כמעט לחלוטין לדגמים הרגילים ללא האות E בשם.

הבעיה עם הטכנולוגיה היא שברגע שאתה ממהיר את המערכת, כל התכונה הזאת מפסיקה לעבוד, בדיוק כמו אינטל ספיד סטפ.

פורסם

יש להם איזה אפליקציה שאתה יכול להפעיל כדי לגרום למערכת לחסוך אנרגיה עדיין לא הבנתי איך זה בדיוק עובד כי לא ראיתי שינויים מהותיים עם האפליקציה הזאת כשהיא מופעלת. שמתי לב שמתי שאני מכניס את המחשב לstandby הוא פשוט מכבה את עצמו וכשאני מדליק אותו הוא חוזר למצב שהוא היה. כנראה שהם משאירים רק את הזיכרון פעיל או משהו.

אגב יש לי EP35C-DS3R . לא רציתי את הC אבל לא ממש החנות ספגה את ההפרש של איזה 10-15 שקל ואמרו שלא שווה להם או ליבואן להביא את הלוח בלי התמיכה ב DDR3 בגלל שהפרש המחירים מזערי .

פורסם
  • מחבר

עשיתי OC למעבד E8400 ופשוט אני לא מצליח לייצב אותו ב 4 GHZ מתחת למתח של 1.5750 אז אני חושב שהבעיה היא הלוח אם יכול להיות ?

יש אפשרות לבטל את הדבר הזה שמבטל את הE הזה את הדבר ש"חוסך חשמל" כי אני רוצה שזה יהיה רגיל ואז אוכל להוריד מתח, יכול להיות שזה קשור בין הלוח למעבד ?

פורסם

עשיתי OC למעבד E8400 ופשוט אני לא מצליח לייצב אותו ב 4 GHZ מתחת למתח של 1.5750 אז אני חושב שהבעיה היא הלוח אם יכול להיות ?

יש אפשרות לבטל את הדבר הזה שמבטל את הE הזה את הדבר ש"חוסך חשמל" כי אני רוצה שזה יהיה רגיל ואז אוכל להוריד מתח, יכול להיות שזה קשור בין הלוח למעבד ?

מיפרט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.