פורסם 2008 במאי 2117 שנים ג'יגהבייט עדכנו כמה מהדגמים הקיימים שלהם עם מערכת חסכון בחשמל די נחמדה, שמבוססת על חומרה (הלוח מוריד פאזות באופן דינאמי).הלוחות הללו זהים כמעט לחלוטין לדגמים הרגילים ללא האות E בשם.הבעיה עם הטכנולוגיה היא שברגע שאתה ממהיר את המערכת, כל התכונה הזאת מפסיקה לעבוד, בדיוק כמו אינטל ספיד סטפ.
פורסם 2008 במאי 2117 שנים יש להם איזה אפליקציה שאתה יכול להפעיל כדי לגרום למערכת לחסוך אנרגיה עדיין לא הבנתי איך זה בדיוק עובד כי לא ראיתי שינויים מהותיים עם האפליקציה הזאת כשהיא מופעלת. שמתי לב שמתי שאני מכניס את המחשב לstandby הוא פשוט מכבה את עצמו וכשאני מדליק אותו הוא חוזר למצב שהוא היה. כנראה שהם משאירים רק את הזיכרון פעיל או משהו.אגב יש לי EP35C-DS3R . לא רציתי את הC אבל לא ממש החנות ספגה את ההפרש של איזה 10-15 שקל ואמרו שלא שווה להם או ליבואן להביא את הלוח בלי התמיכה ב DDR3 בגלל שהפרש המחירים מזערי .
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מחבר עשיתי OC למעבד E8400 ופשוט אני לא מצליח לייצב אותו ב 4 GHZ מתחת למתח של 1.5750 אז אני חושב שהבעיה היא הלוח אם יכול להיות ?יש אפשרות לבטל את הדבר הזה שמבטל את הE הזה את הדבר ש"חוסך חשמל" כי אני רוצה שזה יהיה רגיל ואז אוכל להוריד מתח, יכול להיות שזה קשור בין הלוח למעבד ?
פורסם 2008 במאי 2417 שנים עשיתי OC למעבד E8400 ופשוט אני לא מצליח לייצב אותו ב 4 GHZ מתחת למתח של 1.5750 אז אני חושב שהבעיה היא הלוח אם יכול להיות ?יש אפשרות לבטל את הדבר הזה שמבטל את הE הזה את הדבר ש"חוסך חשמל" כי אני רוצה שזה יהיה רגיל ואז אוכל להוריד מתח, יכול להיות שזה קשור בין הלוח למעבד ?מיפרט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.