פורסם 2003 במאי 1322 שנים אין לי מושג כנראה יש כמה כלים משופרים בגירסת הפרו אף פעם לא שמעתי על זה אבל התגובה שלי בטוח תמשוך קצת אנשים שאולי יעזרו לך
פורסם 2003 במאי 1322 שנים גירסת הפרו מכילה את סל המחזור של הנורטון ועוד כלים למחקת קבצים מה HD ללא אפשרות שחזור כמו כן יש אפשרות לשחזור קבציםע"י תוכנה שמגיעה עם הנורטוןהמלצה שלי לא להתעסק עם הפרו כי הוא צרוך משאבי מערכת מיותרים לפי דעתי וההסרה שלו בלתי אפשרי (אני אישית לא הצלחתי )
פורסם 2003 במאי 1422 שנים http://www.symantec.com/sabu/nis/nis_pr/features.html ה-prohttp://www.symantec.com/sabu/nis/nis_pe/features.html הרגיל.
פורסם 2003 במאי 1422 שנים מחבר לי יש את הנורטון פרותמיד היה לי רגילאבל באמת עכשיו יש לי גם את הסל מחזורומה אתה מתכוון משאבי מערכת מיותרים?אני לא מרגיש בכלל האטה במחשב..חוץ מזה שלוקח לו עוד כמה שניות להסגר..ממה שראיתי בלינקים ש maverick נתן ההבדל היחיד הוא זה עם הסל מחזור..אולם לדעתי זה דווקא נורא שימושילא פעם קרה לי שרציתי למחוק משהו ואני מוחק אוטומטית לצמיתות, ומחקתי בטעות משהו אחר..
פורסם 2003 במאי 1422 שנים רק על תתפלא אם יום אחד תמצא שאין לך מקום פנוי במחשב ובסל מחזור הזה ישבו להם 10 ג'יגה נחמדים
פורסם 2003 במאי 1422 שנים אם לזה אתם מתכוונים אז זה מה שיש לי מכיוון שלא קניתי את זה לא ממש משנה לי איזה גירסה זאת אני הסרתי את התוכנה פעמים רבות ואף פעם לא הייתה לי בעיון עם תוכנית ההסרה כמו כן סל המיחזור נמיוחד הזה לא שווה הרבה בשימוש רגיל רק במקרים מיוחדים שמחקתי משהו ממש חשוב ועכשו שאני חושב על זה אף פעם לא מחקתי את הסל הזה רק את סל המיחזור הרגיל נ.ב. יש לי לווין אז יש יצפאן שונה שבא בשעות שונות נ.ב. אני לא רואה הרבה טלויזיה
פורסם 2003 במאי 1422 שנים רק על תתפלא אם יום אחד תמצא שאין לך מקום פנוי במחשב ובסל מחזור הזה ישבו להם 10 ג'יגה נחמדים אז בגלל זה דואגים לרוקן אותו כל פרק זמן מסויים. וגם אני חשבתי פעם שסל מיחזור זה סתם דבר מפגר. אז התרגלתי למחוק בווינדוס תמיד עם Shift ככה שהוא ידלג על הסל מיחזור. מאז אני מוחק ככה תמיד. וכשראיתי את הסל מיחזור לסל מיחזור של הנורטון, חשבתי "עוד סל מיחזור?? בשביל מה? סתם דבר מטומטם." עד שיום אחד מחקתי משהו בטעות, ובגלל שאני רגיל למחוק עם Shift, הוא גם לא נשמר בסל מיחזור של ווינדוס. בלי הסל מיחזור של נורטון, הייתי מאבד את זה. אז ככה ש, ברגע שתאבדו משהו והסל מיחזור הזה יהיה הדבר היחיד שיעזור לכם להחזיר את זה, תבינו כמה זה שימושי ותגידו תודה לבן אדם שהמציא את זה. נ.ב.- די עם יצפאן. לא קשור כאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.