עבור לתוכן

Inno

Featured Replies

פורסם

קניתי גייפורס 3 של INNO 3D ולפי מה שהבנתי ממכם INNO לא נחשבת בין החברות הטובות!

השאלה שלי אם ההבדל הוא משמעותי ביותר?

כלומר שאני יוכל להציב שני מחשבים אחד אם INNO ואחד אם HECULES ולראות שHERCULES הרבה יותר טוב?

עזרה!

פורסם

הבדל משמעותי לא תראה כי הציפ זה אותו ציפ

אבל זה ידוע שהאיכויות של הרקולס טובות בהרבה

אז בקיצור זה פחות או יותר אותו כרטיס כי הציפ אותו ציפ והם לא משנים את המנועים על הכרטיס

פורסם

נו יופי זה בדיוק מה שאני התכוונתי ....

אתה אומר בעצם שאם הוא שם את שניהם אחד מול השני אז הו לא רואה הבדל!

אז אם זה נכון אז למה לעזאזל צריך הרקולס? בשביל שיהיה לך את השם "הרקולס" בבית שעולה הרבה יותר.?

(אני רק שואל , לא משהו אחר :D )

פורסם

אני חושב שזה לא בדיוק נכון.

מפני שהצ'יפ אותו צ'יפ ..... אבל מה שעושה את ההבדל זה המכלול.

יש רכיבים נוספים ואיכותם קובעת את איכות הכרטיס.

לא סתם ASUS ו HERCULES נחשבות חברות מעולות.

פורסם

אבל מה ש scorpion אמר "הבדל משמעותי לא תראה" ...

יאנו אני ישלם עוד תוספת מחיר די כבדה בשביל ההבדל הלא משמעותי הזה שאני לא יראה ? ? ? :AR15:

פורסם

אני חושב שזה לא בדיוק נכון.

מפני שהצ'יפ אותו צ'יפ ..... אבל מה שעושה את ההבדל זה המכלול.

יש רכיבים נוספים ואיכותם קובעת את איכות הכרטיס.

לא סתם ASUS ו HERCULES נחשבות חברות מעולות.

Asus נחשבת חברה מעולה ???

ממתי?

הבדלים בביצועים אתה לא תראה (ביצועי 3D הכוונה), אבל אם תקח את שני הכרטיסים ותבדוק אותם בביצועי הדו-מימד שלהם (איכות תצוגה, חדות תמונה וכו') אתה תראה הבדל משמעותי לטובת ההרקולס.

למשחקים זה משפיע פחות, אבל אם אתה עובד הרבה באפליקציות דו-מימד, היית צריך ללכת על הרקולס.

פורסם

בשביל מה אני צריך תמונה חדה ב 2D אז אני אראה את המחשב שלי מז'חד שטויות!

הכרטיסים של ASUS מגיעים אם מגוון רכב יותר של אופציות מסביב ולכן הם נחשבות ביצועישתיות יותר ....

פורסם

הפילטרים של אסוס לא נחשבים טובים אבל הפיצ'רים שלהם............ מעולם אחר משהו לא נורמלי

בכל מקרה גם סוג הזיכרון שהחברה מחלטיה לשים על בכרטיס משפיע (אני לא מדבר ddr או sdram אלא על איכות הזיכרון והחברה שמייצרת אותו)

בכל מקרה זה ידוע שפילטרי הדו מימד של הרקולס טובים בהרבה אבל למי שלא מתעסק בגרפיקה ואין לו כסף להשקיע בהרקולס שיקנה אחד מהכרטיסים האלה כי הם נותנים תמורה מלאה למחיר

חוץ מזה גם אם תעמיד inno וhercules אחד ליד השני עם אותו מסך ההבדל שתראה יהיה מזערי

פורסם

בכל מקרה זה ידוע שפילטרי הדו מימד של הרקולס טובים בהרבה אבל למי שלא מתעסק בגרפיקה ואין לו כסף להשקיע בהרקולס שיקנה אחד מהכרטיסים האלה כי הם נותנים תמורה מלאה למחיר

חוץ מזה גם אם תעמיד inno וhercules אחד ליד השני עם אותו מסך ההבדל שתראה יהיה מזערי

אהאם אהאם

רק לידע כללי, הכרטיסים של הרקולס זולים _בהרבה_ מכרטיסים של Asus, לדוגמא

ואם תעמיד Inno וHercules על אותו מסך, ההבדל שתראה יהיה משמעותי ביותר!

פורסם

נכון.

ולמה אתם מציגים את זה כאילו יש הבדל אסטרונומי במחירים בין החברות השונות ?

כולה 10-20 דולר הבדל לכרטיסים שעולים 200 דולר ויותר.. אז עם כל הכבוד, ובלי לזלזל ב-20 דולר: נו באמת.. ::)

פורסם

20 דולר?

ההפרש בין Ti200 של אסוס לבין Ti200 של הרקולס עומד על 71 דולרים (326 שקלים, לפני מע"מ)

ההפרש בין Ti500 של אסוס לבין Ti500 של הרקולס עומד על 66 דולרים (303 שקלים, לפני מע"מ)

אז עם כל הכבוד ל20 דולר... ב300ש"ח אפשר לקנות הרבה דברים אחרים.

פורסם

נכון

הכרטיסים של אסוס יותר יקרים לא אמרתי שהם זולים.................

ונכון שהרקולס אוכלים את inno אבל באמת אתה לא תראה הבדל כמו שאתה מדבר עליו יהיה הבדל ויראו אותו אבל הוא לא יהיה עד כדי כך רציני......

חוץ מזה אנחנו לא משווים פה הרקולס לאיזה powercolor מושתן............

אנחנו מדברים פה על חברה שהיא לא ברמה הכי גבוהה אבל היא חברה שהאיכות שלה די טובה והכרטיסים הם לא מבית זבל.......

פורסם

20 דולר?

ההפרש בין Ti200 של אסוס לבין Ti200 של הרקולס עומד על 71 דולרים (326 שקלים, לפני מע"מ)

ההפרש בין Ti500 של אסוס לבין Ti500 של הרקולס עומד על 66 דולרים (303 שקלים, לפני מע"מ)

אז עם כל הכבוד ל20 דולר... ב300ש"ח אפשר לקנות הרבה דברים אחרים.

הלו, הלו, אתה מדבר על גירסת הדלוקס של אסוס.. חוכמה גדולה..

כמו שתשווה Ti500 ל-Radeon 8500 בגירסת ה-AIW ותגיד "הנה, ה-Ti500 יותר זול"...

ASUS Ti200 Pure- 230$

Hercules Ti200 - 220$

MSI Ti200 - 235$

GAINWARD Ti200 - 240$

יש?

פורסם

Whoops :)

לא שמתי לב שבזיגזאג יש רק את גרסת הדלוקס

פורסם

אפרופו לא ממש הבנתי את המדריך שמסביר איך מורידים את הפילטרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים