פורסם 2008 במאי 2617 שנים FPSshadow warriorRTSC&C3: KWמשחק שרצתי לשדרג בשבילו את המחשב בסכום מאד מכובד היה קרייסיס, דבר שלא עשיתי לפני כן, אך אני לא יכול לקרוא לו "המחשק הטוב ביותר ששיחקתי אי פעם"
פורסם 2008 במאי 2617 שנים Carmageddon 2 & 3 GTA 2 Need For Speed High Stakes Need For Speed Hot Pursuit 2 SOF2-D.E Midnight Club 2 Crash Bandicoot 1 2 3 ועוד הרבה מאוד שלא עולים לי לראש כרגע
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מקס פיין (רק הראשון) מעולהדאוס אקס (רק הראשון) מדהיםהירוס 3 שעות על גבי שעות על גבי שעות של התמכרותלמי שעדיין משחק בהירוס 3 אני חייב להמליץ לו על מוד פשוט מעולה קוראים לו WOGזה חינמי כמובןפשוט מעולהומעל כולם בקטגוריה שפשוט אף משחק בחיים לא יגיע אליה נמצא GRIM FANDANGOמי שלא שיקח בו פשוט לא יודע על מה אני מדבר ואין לו מושג מה הוא מפסיד!!!!אם GTA4 קיבל 10 בביקורות אז GRIM FANDANGO צריך לקבל 11פשוט אין מילים לתאר את המשחק הזההוא כל כך טוב שזה כבר מעבר לגראפיקה ומעבר למשחקיותאני לא יודע איך לתאר את זה אבל מי ששיחקת מבין על מה אני מדבר ;D
פורסם 2008 במאי 2817 שנים מה אתם ערסים בבת ים? מאפיה היה משחק איום ונורא.ולגבי המשחקים האהובים עלי?יש יותר מדי.היי היי .. אל תשפוט משחק אם אתה לא מתחבר לז'אנר ולכל התקופה ההיא.מאפיה העביר את הכל בצורה כל כך אמיתית , כל כך נכנסת למשחק.ובסוף של המשחק שאתה פשוט אין נגנב,שום משחק לא סחף אותי ככה,אז אל תדבר על ז'אנר שאתה לא מכירבדיוק כמו שאני שונא אסטרטגיה אז אני יגיד warcraft 3חרא משחק.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים אנשים העלו פה הרבה משחקים יפים. אחד חדש שלא אמרו פה הוא Road Rash, משחק מירוצי אופנועים מלפני איזה 10 שנים לפחות,השתמש בDirectX 2, אחד המהנים ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.