פורסם 2008 במאי 2117 שנים נריאה לי בלתי אפשרי אחד. כל אחד משאיר חוויה באופן אחרRPG: Diablo II ,oblivion, baldur's gate 2FPS: HL2Heros 3 armagedon's blade (ההמשך האהוב עלי)tyrian 2000 והישן (עד עכשיו משחק החלליות אולדסקול הכי טוב שיש)BG פשוט תענוג, שבועות של משחק וזה רק בפעם הראשונה בחפיף יחסית, כ"כ שווה לקנות את כל הסדרה ב-100 ש"ח!כנ"ל הירוס 3 - כשחבילת ה-COMPLETE (היום ביחד עם הירוס 4) חבל לא להוסיף את הפנינה לאוסףטייראן 2000 הא? ואני חשבתי שאני היחיד שחולה על המשחק הזה, הייתי שורף שעות על ה-SHAREWARE, וכשיצא המשחק כ-FREEWARE (http://www.the-underdogs.info/game.php?id=2497) צהלתי משמחה!טרייבס2 - כ"כ כיף לשחק ברשת עם כל הטירוף והרכבים, בחיים שלי לא השקעתי כ"כ הרבה במשחק רשת כמו בטרייבס2SCORTCHED3d - המשחק המחודש לאמא של כל המשחקים http://www.scorched3d.co.uk/סיסטם שוק 2 בגלל האווירה המפחידהמקס פיין 1-2 גם אחרי כשמסיימים יש אחלה מודים
פורסם 2008 במאי 2117 שנים לאסטרטגיה הייתי נותן ש-COH הוא הכי אחי. הוא ממכר בטירוף, רק הבעיה שמולטי שעד שאתה מתחיל משחק אלוהים אדירים..... אבל היו לי קרבות 4 על 4 מזה חזקים. לירי ממבט ראשון הייתי נותן ל- BF2 היה משחק טוב אז בזמנו, מקווה להמשך שיביא הצלחה נוספת. השילוב של הגרפיקה היפה והגיימפליי זכה ללא מעט אהדות (חוץ מכמה באגים מעצבנים). לספורט הייתי נותן את NFSU. אין פשוט המשחק הראשון היה ממכר, סיימתי אותו עד הסוף. לארקייד RA2 משחק פצצה.
פורסם 2008 במאי 2217 שנים Operation Flashpoint עם ההרחבה Resistance . לא מצאתי משחק אחר שדומה לו חוץ מARMA שהוא בעצם ההמשך משחק מלחמה הכי טוב שאני מכיר!
פורסם 2008 במאי 2217 שנים American McGee's Alice - הרבה הרבה סמים עשו החברה שכתבו את המשחק הזהשונה מכל משחק אחר שאנשים העלו פהמשחק הזוי ומטורף שברגע שהתחלת לשחק בו.....
פורסם 2008 במאי 2217 שנים לפי סדר 1. Mafia 2. gta23. ut 14. סופר מריו5. ריימן הראשון 6. worms world party (אבל רק במולטי פלייר) והמשחק אונליין הכי טוב כבר הרבה שנים הוא Wolfenstein - Enemy Territory !!!
פורסם 2008 במאי 2217 שנים Star Control II: The Ur-Quan Masters . אין לו מתחרים שעות על שעות של משחק .........
פורסם 2008 במאי 2217 שנים רימן 1 לא משחק טוב כול כך,סתם משחק שמזכיר מריו.. אבל רימן 2 ו3 מצויינים אלון
פורסם 2008 במאי 2217 שנים Far CrySplinter cell Chaos TheoryCall Of Duty 4Age Of Empires 2 Heroes 3--- > המשחקקק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.