פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר טוב מה שניסיתי זה לאתגר אותכם לבחור באמת רק משחק אחד שהיה מעל כולם. אם תשבו ותחשבו תמצאו אחד כזה. זה קשה אבל זו המטרה של התרד הזה ולתת סיבה למה הוא הכי טוב. לא שמתם עליי ;D אז לפחות זה הפך לאשכול עם אוסף עצום של משחקים איכותיים שמי שמשעמם לו יכול לעבור פה ולחפש משחק שעוד לא שיחק בו. כי כל אחד מהם שווה. זו לא הייתה הכוונה אבל זה גם טוב. אז תודה
פורסם 2008 במאי 2017 שנים קשה מאוד אחד....ממממ, אני עכשיו צריך להחליט:מצד אחד dune2 שללא ספק היה מ-ד-ה-י-ם ועדין אפשר לשחק בו ולהנות (ולסיים אותו שוב ושוב ושוב)מצד שני COH שזה המשחק היחיד שמחזיק אותו אליו כול כך הרבה זמן באופן רצוף, כבר שנתיים אני משחק בו ללא הפסקה והוא עדין מחדש, מפתיע והכי חשוב - בכמה רמות מעל השאר מבחינה של אסטרטגיה אמיתית.לא עוד mindless clicking כמו שאר משחקים האסטרטגיה, זה פשוט משחק מדהים (אני מדבר על משחק רשת פה, המחשב זה לא רמה זה סתם משהו שלא היה צריך להשקיע זמן עליו בכלל, מול אנשים זה הדבר האמיתי)נראה לי שאני אלך דווקא על COHבנוסף חייבים לציין כמה נוספים:CIV2master of orion (הראשון! משחק מדהים)star control (עקרונית הראשון אהבתי יותר אבל גם השני מעולה)monkey island (השני והשלישי, פחות התחברתי ל4 עד ה3D הראשון לא התחברתי עקב הגרפיקה)day of the tentaclexcom (הראשון והשני)shogun total warfreespace 2סוחר הים (כן! מדיע לו להיות ברשימה!!!)rise of nations (משחק אסטרטגיה מאוד לא מוערך וחבל!)the incredible machine (האבא של כול משחקי הפיזיקה שיש היום)בטוח ששכחתי כמה חשובים וטובים
פורסם 2008 במאי 2017 שנים הסיבה היחידה שWC3 עוקף את SC או COH או RA או CNC זה בגלל המפות שאפשר לעשות לו... האפשרויות בלתי נגמרות וכל יום יש מפה חדשה עם גיימפליי שונה לגמרי
פורסם 2008 במאי 2117 שנים אני מתלבט בין ארבעStar Controlstar craftScorched EarthGenerals וזה לפי הזמן ששיחקתי בהםבתור ילד שיחקתי ב-BLUE MAX וב-RIVER RAID שלא נראה לי שהרבה כאן מכירים אותם (תקופת האטארי הזכור לטוב)
פורסם 2008 במאי 2117 שנים נריאה לי בלתי אפשרי אחד. כל אחד משאיר חוויה באופן אחרRPG: Diablo II ,oblivion, baldur's gate 2FPS: HL2Heros 3 armagedon's blade (ההמשך האהוב עלי)tyrian 2000 והישן (עד עכשיו משחק החלליות אולדסקול הכי טוב שיש)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.