פורסם 2008 במאי 2017 שנים אם רובכם ציינתם משחקים מלפני יותר מ-4 שנים (במקרה הטוב), למה אתם משקיעים כל כך הרבה על כרטיסי מסך ואני לא גיימר אז אני לא מכיר הרבה משחקים, אבל ממה ששיחקתי: Heroes 3 of might and magic Football Manager 2002 Fifa 2002
פורסם 2008 במאי 2017 שנים אם רובכם ציינתם משחקים מלפני יותר מ-4 שנים (במקרה הטוב), למה אתם משקיעים כל כך הרבה על כרטיסי מסךאנשים מציינים את המשחקים שהשאירו את רושם החזק ביותר, ורושם משאירים עם משחקיות טובה ולא עם גרפיקה.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים World in Conflictכל מה שאפשר לרצות ממשחק אסטרטגיה - הכל שם. אקשן מהיר, גראפיקה מצויינת, משחקיות... רק בעלילה הוא מפשל :\
פורסם 2008 במאי 2017 שנים HEROES 3 !!!!! המון המון בציערותי - אחד המשחקים שלא אשכח לעולםWOW + TBC הייתה תקופה נהדרת ומשחק מצוויןULTIMA ONLINE הראשון מ 1998 - פשוט הברקה תקופתית בזמנווכמובן קונטר סטרייק לדורתיו - מהיר וכיפי
פורסם 2008 במאי 2017 שנים שני משחקים קלאסיים של star wars בשתי קטגוריות שונות:KOTORJEDI KNIGHT 2וכמובן כמעט כל מה שנכתב עד עכשיו
פורסם 2008 במאי 2017 שנים אני אישית חולה על UT99 אי אפשר להפסיק להתמכר אליו מבחינת משחקיות של פלטפורמות מה עם WORMS ? כל הסידרה היתה מעולה !!! עדיין יש לי את הדיסק של המשחק הראשון הדיסק המקורי גם STAR CONTROL הייתה מעולה אבל מבחינת כיף יש לי כמה פיינליסטים UT99,WORMS2, CNCולכל חולי הנפש יש גם את CDMAN
פורסם 2008 במאי 2017 שנים השלישיה הזוכה שלי 1-World Of War Craft לפי דעתי המשחק הכי טוב שהיה שיש ורק משפרים אותו כל הזמן! 2-WAR ROCK - שוטר מצויין הייתי צריך גמילה של ממש ממנו 3-Max Payne 1,2-לא צריך להרחיב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.