פורסם 2008 במאי 1917 שנים שלום לכולם,בזמן האחרון נתקלתי בהרבה דירוגים של משחקים, ואני לא יודע לאיזה גיל הם מתכווניםמשהוא יכול להגיד לי מה הגיל של כול אחד מהגירוגי גיל?והכי חשוב - לאיזה גילאים זה RP?אלון
פורסם 2008 במאי 1917 שנים לקח לי 7 שניות(בלי הגזמה) למצוא את האתר הבא:http://www.esrb.org/ratings/ratings_guide.jsp
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר בדיוק כשהגבת את התגובה הזאת, הבנתי את זה ובאתי לערוך את התגובה שלי וראיתי שמישהוא הגיב רק שזה לא יכנס לחתימה של מישהוא, שלא יהיה לי פאדיחות.. אלון
פורסם 2008 במאי 1917 שנים ובעיברית?ואגב, הדרוג RP זה הכי "גרוע"? כאילו ממש למבוגרים בלבד?אלוןאנגלית שפה חדשה, RP במשחק סרט דילדו או כל דבר אחר אומר Rating Pending כלומר מחכה לדרוג, בלי גרסא סופית אי אפשר לדרג את המשחק\סרט\חומוס...אתה יכול לעשות משחק של דובוני אכפת לי ובסופו יש לך אורגיה בסגנון נאצי עם חברי האצולה הבריתית מספיק סצנה אחת שלא תתאים לרייטינג מסויים בשביל שכל המשחק יקבל את הרייטינג הגבוהה ויתר.
פורסם 2008 במאי 2217 שנים חשוב לשים לב שמדובר בדירוג של אמריקנים שמרנים כך שמשחקים וסרטים שופעי אלימות יקבלו דירוג שיאפשר לילד בן 13 לצפות בהם (בהתאם לטרנד האמריקני של נשק לכל אזרח) אך במידה ויופיע איזשהו חלק מישבן או חס וחלילה בולבול הדירוג שיתקבל יהיה AO (מבוגרים בלבד, מתאים לגילאי 18 ומעלה) עקב פגיעה אפשרית ברגשות הקתולים הצדקנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.