פורסם 2008 במאי 1917 שנים ערב טוב, נתקלתי בתקלה מיום שבת ב DELL שלי, באמצע סרט המחשב נתקע פתאום, הפעלתי מחדש ומאז הוא כל הזמן נתקע אחרי כמה דקות שאני נמצא בוינדוסהמסך טעינה שמדליקים ניהיה איטי מאוד (איפה שהוא טוען את ה bios)יש ליDell OptiPlex GX260 bios = A09winXP PROמישהו יודע מה עושים?
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר נתקע=קופא?ועשיתה משהו עקרוני לפני שיכל להשפיע על זה?קופא כן, לא זז אי אפשר לעשות כלוםולא עשיתי שום דבר משמעותי, המחשב פעל כבר כמה חודשים טובים בלי שום בעיות
פורסם 2008 במאי 2017 שנים לך לSTART ואז RUN ותרשום chkdsk /f c: אם המחשב ישאל אותך להפעיל את המחשב מחדש כדי להריץ את הבדיקה תלחץ Y והמחשב יריץ בדיקה ואז תוכל לדעת אם הדיסק תקין , מה שכן תבדוק אבק כי עכשיו תקופץ הקיץ אולי הוא פשוט מתחמם מידי בהצלחה יניב
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר לך לSTART ואז RUN ותרשום chkdsk /f c: אם המחשב ישאל אותך להפעיל את המחשב מחדש כדי להריץ את הבדיקה תלחץ Y והמחשב יריץ בדיקה ואז תוכל לדעת אם הדיסק תקין , מה שכן תבדוק אבק כי עכשיו תקופץ הקיץ אולי הוא פשוט מתחמם מידי בהצלחה יניבבזמן שאני מריץ את הבדיקה הוא נעצר ב4 אחוז ולא זז :\ המחשב נקי לגמרי
פורסם 2008 במאי 2017 שנים לא רוצה להלחיץ אבל זה נשמע כמו בעייה של מעבד, פעם נתקלתי בדגם כזה עם מעבד של אינטל שנהרס ,יש לך אחריות במקרה ?
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר לא רוצה להלחיץ אבל זה נשמע כמו בעייה של מעבד, פעם נתקלתי בדגם כזה עם מעבד של אינטל שנהרס ,יש לך אחריות במקרה ? לא
פורסם 2008 במאי 2017 שנים OUCHבשלב הזה אני לא יודע אם אנחנו יכולים לעזור לך , אולי מעבדה יכולה לעזור לך בלמצוא מה קורה אצלך במחשב הנייד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.