פורסם 2008 במאי 1917 שנים אני מתכוון למשחקים כמו Mass Effect , The Witcher, KOTOR וdeus ex יש משחקים טובים בסגנון הזה ?ראיתי כמה סירטונים מguild wars אבל זה עולה כסך כל חודש לא ?
פורסם 2008 במאי 1917 שנים Mass Effect יוצא ממש בקרוב למחשב חוץ מזה לא זכור לי על הרבה RPG מערבים שיוצאים בקרוב יש MMORPG כמו קונן שיוצאים אבל לא הרבה סטנדרטים אם לא יצא לך לשחק באובוויליון אתה יכול לנסות אותו אני אישית לא אהבתי אבל הרבה אהבו את המשחק יש משחקים ישנים כמו פיבל שאתה יכול לנסות את פיבל אהבתי אבל הוא קצר מאוד יחסית לRPG
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר Mass Effect אני ממש מחכה לו.אובוויליון יש לי ,אני אהבתי את המשחק .fable נראה טוב ,כמה שעות משחק זה בערך ?age of canon עולה כסף כל חודש ?
פורסם 2008 במאי 1917 שנים fable בערך 14 שעות זה RPG קליל ונחמד לא יותר לא פחות age of canon הוא MMORPG כמו WOW וכן הוא עולה כסף כל חודש
פורסם 2008 במאי 1917 שנים http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviewsלפי הקצת שקראתי הוא לא עולה תשלום חודשי אבל זה משחק שעיקרו ברשת ומשחק מ2005 השנה אמור לצאת מספר 2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.