פורסם 2008 במאי 2517 שנים ובגלל זה בכל השוואה שיש כיום אחד הנקודות יתרון של ה PS3 הוא היותו מדיה סנטר טוב יותר. לא משולם - אבל טוב יותר/נוח יותר וכו.
פורסם 2008 במאי 2517 שנים מחבר למה שמיקרוסופט לא תעשה את הצעד הזה, ותוסיף תמיכה בMKV לX360 ככה שהקונסולה שלהם תיהיה מדיה סנטר טוב יותר + הם יפגעו ברווחים של סוני עם הפיראטיות שתתאפשר עם התמיכה בקבצי MKV?אם מיקרוסופט תוסיף תמיכה בMKV, אני בטוח שסוני לא תאחר להוסיף גם כן...
פורסם 2008 במאי 2517 שנים ובגלל זה בכל השוואה שיש כיום אחד הנקודות יתרון של ה PS3 הוא היותו מדיה סנטר טוב יותר. לא משולם - אבל טוב יותר/נוח יותר וכו.הוא מעל ומעבר בשבילי...
פורסם 2008 במאי 2517 שנים למה שמיקרוסופט לא תעשה את הצעד הזה, ותוסיף תמיכה בMKV לX360 ככה שהקונסולה שלהם תיהיה מדיה סנטר טוב יותר + הם יפגעו ברווחים של סוני עם הפיראטיות שתתאפשר עם התמיכה בקבצי MKV?אם מיקרוסופט תוסיף תמיכה בMKV, אני בטוח שסוני לא תאחר להוסיף גם כן...מהסיבה הפשוטה - הם מוכרים סרטים דרך הרשת בתשלום, למה להם לירות לעצמם ברגל?!
פורסם 2008 במאי 2517 שנים אצלי זה הולך ככה:audio language: Englishvideo transcoding: automaticsubtitles language: Hebrewoutput file extension: m2ts (תכלס אפשר גם avi)codec: x264Boost AAC: VBoost DTS: VLoad subtitles from SRT: VOverscan compensation: Vתעשה file splitting רק אם אתה רוצה לפצל את הקובץ..אם הכתוביות קטנות לטעמך תסמן את Large subtitles.That's itחשוב לציין שהייתי צריך לשנות את שם הקובץ ל MPEG בסופו של דבר כדי שה PS3 ידע לקרוא אותו
פורסם 2008 במאי 2517 שנים למה שמיקרוסופט לא תעשה את הצעד הזה, ותוסיף תמיכה בMKV לX360 ככה שהקונסולה שלהם תיהיה מדיה סנטר טוב יותר + הם יפגעו ברווחים של סוני עם הפיראטיות שתתאפשר עם התמיכה בקבצי MKV?אם מיקרוסופט תוסיף תמיכה בMKV, אני בטוח שסוני לא תאחר להוסיף גם כן...בשביל מה? כל סרט\סדרה שיוצאים בHD מקבלים WMV HD rip שמתאים במיוחד ל360...רק צריך לדעת איפה לחפש.
פורסם 2008 במאי 2617 שנים אני לא הבנתי משהו אחדהמערכת הפעלה הרגילה של PS3 מזהה בכונן קשיח מעל 4GB אבל חיצוני היא קוראת רק FAT32 עד 4GB עכשיו למה לא להתקין לינוקס על PS3 ואני כמעט בטוח ב100% שהלינוקס כן יקרא חיצוניים אחרים בפורמטים אחרים , כגון EXT3 , NFTSלא?וגם אם לא , מה שאני מעמיד בספק רב , במקרה הכי גרוע, :1. מחברים כונן 2.5 אחר עם קיבולת יותר גבוהה לPS3 , יחסית יקר 2. STREAMING , מהמחשב ל PS3 , לא? מצליח להעביר מעל 4GB ,
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מה הבעיה פשוט לפצל את הקבצים ל-4 ג'יגה ו-4 ג'יגה?או במקרה הכי גרוע באמת לעשות Streaming מהמחשב?כבר הצלחתי לעשות Streaming של HD אתמול מהמחשב...
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר מה הבעיה פשוט לפצל את הקבצים ל-4 ג'יגה ו-4 ג'יגה? או במקרה הכי גרוע באמת לעשות Streaming מהמחשב? כבר הצלחתי לעשות Streaming של HD אתמול מהמחשב... אגב, גם אני הצלחתי סופסוף לעשות סטרימינג... זה עובד חלק ומצויין, גם סטרימינג של סרט 8GB 1080p . למעשה ויתרתי (לפחות לעכשיו) על קניית הארדיסק (חיצוני/פנימי לא משנה), הסטרימינג הפתיע אותי לטובה... (וזה היה הנושא של האשכול הזה מההתחלה )
פורסם 2008 במאי 2717 שנים למרות שהצלחתי לעשות Streaming אני מעדיף להעתיק לקונסולה (Over night כמובן. זה מלא זמן להעתיק את הקבצים האלו) כדי שיהיה העברה קדימה ואחורה חלקה
פורסם 2008 במאי 2817 שנים לא קשה לבצע STREAMING. מלבד העובדה שאתה צריך עדיין פורמט ש-PS3 מזהה. והוא לא מזהה MKV אז צריך להמיר את זה ל-VOB. פעולה שלוקחת כמה שעות לכל סרט. וגם להטמיע כתוביות. ולפעמים אחרי שכל הפעולה מסתיימת אתה מגלה שהכתוביות מופיעות כג'יבריש ואתה צריך לעשות את זה מהתחלה.זה כבר הופך להיות יותר מדי בלאגן בשביל לראות סרט.וקשה למכור את ה-PS3 בתור מרכז מדיה ביתית אם צריך לעבור את כל הבלאגן הזה בכל קובץ סרט HD שרוצים לראות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.