עבור לתוכן

התחממות גלובלית במחשב שלי

Featured Replies

פורסם

תחילה אתן את כל הפרטים.

מעבד core 2 duo e6600, לוח אם של אינטל אני לא זוכר איזה בדיוק אבל נקנה לפני שנה ותומך במעבדי מרובע ליבות.

זכרון 4 סלוטים של 2 ג'יגה כל אחד עם מהירות של 800 MHZ (הותקנו לפני שבוע ,עד עכשיו עבדתי עם 2 ג'יגה) של חברת OCZ . אני עובד עם תוכנות תלת מימד ולכן אני צריך את כמות הזכרונות הזאת,לרינדורים.

מאוורר על צלעות הקירור של המעבד ומאוורר אחד על המארז.

עכשיו לגבי הבעיה: המחשב התחיל להיכות בפתאומיות מאתמול. זה קרה פעמיים עד עכשיו,אז קראתי בגוגל ודיברתי עם אנשים שאמרו לי שכנראה המחשב מתחמם יותר מהרצוי ולכן הוא נכבה אוטומטית כדי להתקרר. בדקתי את הטמפרטורה שלו ועכשיו הוא עובד על 56-57 מעלות בלי לאמץ את המחשב (רק אינטרנט) . אני לא יודע מה הטמפרטורה שלו היתה לפני הבעיה הנ"ל ,מעולם לא בדקתי. ולכן אני לא יודע אם זאת טמפרטורה סבירה.

השאלה ,אם המחשב אכן מתחצם יתר על המידה איך אני מוצא את הסיבה לבעיה.(ם זה המעבד או הזכרונות אוספק הכח) איך מאתרים את הבעיה כדי לדעת את מה לפתור?

האם וירוס יכול לגרום לבעיה כזאת של כיבוי המחשב והתחממות יתר?

מה הפתרונות למצב הזה.?

תודה רבה רבה לכם חבר'ה .

[attachment deleted by admin]

פורסם

הטמפרטורות נראות בסדר, תנסה לאמץ את המחשב ואז לבדוק.

ובלי קשר לכלום רצוי לקנות עוד מאורר או שניים למארז ולעשות ניקוי יסודי פעם בכמה חודשים.

וירוס יכול לגרום לכזה סוג של בעיה ורצוי שתסרוק את המחשב בכל מקרה.

ולגבי הפתרונות, לצערי טיפה מוקדם מדי ואין מספיק פרטים כדי לקבוע מה הבעיה, אבל תנסה לעשות את מה שהצעתי ואם זה לא עוזר אז תחזור אלינו עם פרטים מעודכנים.

פורסם

איזה ספק יש לך? אולי הוא לא יכול להתמודד עם 8GB של זכרון... דרך אגב 8GB של זכרון נוטים לעשות הרבה בעיות של קריסות וכדומה..

פורסם
  • מחבר

הספק כח שלי זה : ps cm 430w extreme v2.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים