פורסם 2008 במאי 1817 שנים שלום בהמשך לנושא הקודם שלי החלטתי להחליף את המאוררים המקרטעים בחדשיםהראשון הלך לי טוב והחלפתי אותו ציק צק יש לו חיבור לוח אם והכנסתי אותו פשוט אבל השני מסובךחבל על הזמן הוא מחובר לאיזה כבל מתח כזה שאי אפשר לנתק אותו ממנו מישהו יודע איך עושים את זהתעזרו לי בתודה שי בן יהודה
פורסם 2008 במאי 1817 שנים מחבר מאורר רגיל ! 8 סנטימטר אני כבר מעלה תמונות בנתיים אני ייתן דוגמא לפה נכנסים אצלי הכבלים של המאורר ככל הנראה לפי מה שעקבתי וזה נכון
פורסם 2008 במאי 1817 שנים התמונות קצת קרובות מדי, אני לא מבין מה זה, זה ניראה כמו סלט של חוטים....מה בעצם אתה רוצה לעשות?, יש לך מאורר חדש שקנית או יש לך אחד שכבר יש לך ואתה רוצה ליישם אותו במחשב?2) האם יש לו חיבור 4 פינים גדולים?, או קונקטור קטן ושטוח יחסית?3) לאן אתה רוצה לחבר את המאורר החדש?, למארז שיוציא אוויר?, למעבד?אם תוכל לענות על שאלות אלו אולי נוכל לעזור לך יותר בקלותתודה
פורסם 2008 במאי 1817 שנים לפי מה שהבנתי זה כבל מתח רגיל של הספק... פשוט תפעיל קצת כוח, חיבורים כאלה לפעמים קשה להפריד, אבל זה בר הפרדה... רק המלצה קלה-להפריד אותם כשהידיים פונות כלפי חוץ המארז, שמפעילים כח רב להפריד ביניהם הידיים נחתכות בכל רכיב במחשב, בעיה בעיקר שמנסים לנתק כוננים ואז הידיים "עפות" על הספק מהכוח שהפעלת.... לא נעים ...
פורסם 2008 במאי 1817 שנים פותח התרד אם אתה רוצ הלפרק את המאוורר "הבעייתי" אתה צריך פשוט לנתק את כל החיבור (מולקס) - המחבר הלבן המרובע..רק שים לב שהוא לא מקור מתח של רכיב אחר (HD/DVD וכו)..שכן אז תצטרך לחבר לאותו רכיב חיבור חשמל אחר..ואם אתה רוצה לנתק את המאוורר בצורה "אלגנטית"..אז אתה תמיד יכול לפרק את המולקס ולהוציא את שני החוטים שמחוברים אליו...
פורסם 2008 במאי 1817 שנים לתפוס ביד אחד את הקונקטור של המאוור, ביד השנייה את של הספק, ו"לנדנד" אותם, כל אחד לכיוון שונה עד שיפרדו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.