עבור לתוכן

מה עדיף למישחקים E8400 או Q9450

Featured Replies

פורסם

בבקשה לא להפוך את הדיון לדיון על חנויות , אחרת הדיון הזה ינעל

• תגובות 50
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלה :

אומנם המטרה העיקרית של המערכת הבאה שאני בונה היא למשחקים כבדים ,אולם בין

היתר ירוצו ברקע עוד מספר יישומים כמו P2P -הורדות באמצעות SABABA-DC ,

מערכת טלוויזיה במעגל סגור (dvr ) ,תוכנת פקס , ומדי פעם

הקלטות של תוכניות משודרות באמצעות כרטיס הטלוויזיה המותקן במחשב .

האם במקרה כזה ,עדיף לשלם יותר ולקנות מעבד quad ? , ואם כן אז איזה ?( בהנחה שכרגע לא מתוכנן OC בכלל )

האם q6700 או 9300 או q9450 ?

פורסם

בקשר לרייד - לא הבנתי בדיוק באיזה לוח אם מדובר (P5N-???), אבל לרוב לוחות האם של asus יש תמיכה ברייד 0, 1, 1+0.

בכל מקרה אתה יכול לבדוק באתר שלהם www.asus.com.

בקשר לשאלה שלך... אני עכשיו גם קונה מחשב חדש שאמור לספק לי תשובות למספר תחומים (פיתוח תוכנה, עיבוד תמונות וווידאו וכמובן משחקים), ולאחר שבדקתי מספר מבחני ביצועים, החלטתי (ובוודאי יהיו הרבה שיחלקו עליי), לקנות את ה-Q9450.

לחכות? המעבד כבר הגיע לכמה חנויות של יבואנים מורשים (איסטרוניקס), וכל שאר החנויות (שיותר זולות כמו iqpc, skyPC, TMS) אומרות שיגיע בסוף החודש - שזה השבוע.

ועוד נקודה - המחירים של המעבד ירד לכמעט 1500 במספר חנויות ומדברים על הוזלה נוספת...

תמיד זאת שאלה של עלות מול תועלת ;D

פורסם

בקשר לרייד - לא הבנתי בדיוק באיזה לוח אם מדובר (P5N-???), אבל לרוב לוחות האם של asus יש תמיכה ברייד 0, 1, 1+0.

בכל מקרה אתה יכול לבדוק באתר שלהם www.asus.com.

בקשר לשאלה שלך... אני עכשיו גם קונה מחשב חדש שאמור לספק לי תשובות למספר תחומים (פיתוח תוכנה, עיבוד תמונות וווידאו וכמובן משחקים), ולאחר שבדקתי מספר מבחני ביצועים, החלטתי (ובוודאי יהיו הרבה שיחלקו עליי), לקנות את ה-Q9450.

לחכות? המעבד כבר הגיע לכמה חנויות של יבואנים מורשים (איסטרוניקס), וכל שאר החנויות (שיותר זולות כמו iqpc, skyPC, TMS) אומרות שיגיע בסוף החודש - שזה השבוע.

ועוד נקודה - המחירים של המעבד ירד לכמעט 1500 במספר חנויות ומדברים על הוזלה נוספת...

תמיד זאת שאלה של עלות מול תועלת ;D

האם אתה סבור שלשימושים שלי שציינתי קודם , גם לי עדיף להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקנות את ה-q9450 ?

פורסם

E8400 = 900 ש"ח

Q9450 = 1500+ ש"ח

50%+ שיפור לעולם לא יהיה והQ9450 פשוט לא שווה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים