עבור לתוכן

מה עדיף למישחקים E8400 או Q9450

Featured Replies

פורסם

כן אבל בזיג זג לא מצאתי GTS במחיר נורמלי רק אחד אולי וזה עים קירור סטוק..חוץ מזה בכול מצב זה היה הבדל של 200 שקל..

אני מבין שיש לך רגישות לקרור סטוק? :kopfpatsch:

ומה רע בכרטיס הזה, מגיע מהיצרן עם אוברקלוק באחריות ושווה ערך לביצועים של 9800GTX, לא עדיף?

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_535&products_id=6316

• תגובות 50
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא רע אבל הקירור סטוק לא נראה לי מספיק חוץ מזה זה יקר מאוד 1300 לכרטיס GTS שבעוד 100-200 שקל יש את ה9800GTX ..

פורסם

urib, איך בידיוק בGTS משתלם לעומת הGT, אם אפשר להשיג את הGT ב900 שקל, והGTS עולה 1200+

תוספת של שליש מהמחיר, עבור 10-20% לביצועים (בלחץ)

פורסם

urib, איך בידיוק בGTS משתלם לעומת הGT, אם אפשר להשיג את הGT ב900 שקל, והGTS עולה 1200+תוספת של שליש מהמחיר, עבור 10-20% לביצועים (בלחץ)

יש מקומות שהכרטיס עוד יותר זול:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3806

במקרה שלו הוא קונה מזיגזג.

חוצמיזה ברזולוציה של 1680X1050 ה-GTS יתמודד טוב יותר עם משחקים בזכות 128 מעבדי זרימה בליבה.

הפרש של המחיר שווה בתנאים האלו.

פורסם

יש לך מזל שנתקלתי בכתבה הזאת...

חשוב מאוד!!!!!!!!!!!! בבקשה אל תקנה את הכרטיס מסך שלך עכשיו...

תתאפק עוד פחות מחודש ואז תקנה או את סדרת 4000 של ATI או את ה9900 של NVIDIA.

בכל מקרה שנייהם הולכים להביא ביצועים של לפחות פי שניים או יותר מהדור הקודם שלהם.. בפחות או באותו מחיר של הדור הקודם.

אז באמת, שווה לך להתאפק...

ובמקרה של הכתבה שלך שווה לך על ה500 שקל שאתה חוסך עם הE8400 להשיקע יותר בכרטיס מסך... כי אז הביצועים במשחקים יהיו הרבה יותר טובים.

אני על המחשב שלי(שבינתיים הכרטיס מסך שלי הוא ONBOARD של אינטל) עם המעבד 7200E וPCI EXPRESS 1 לא משקיע כלום.

אין לי צורך.. ה7200 עובד מ2.53G ל3.17G רק על ידי שינוי הFSB(בלי הוספת מתח ככה אני שומר על האחריות של אינטל). בכל מקרה גם ככה ההבדל במשחקים הוא זניח. ואני יגלה לך עוד סוד, אתה גם לא צריך חריץ PCI EXPRESS 2 כי המשחקים של היום וגם בעתיד עוד לא ינצלו אפילו את הPCI EXPRESS 1.(תבדוק את זה באינטרנט ותיכווח שאני צודק, ההבדלים הם של בין חצי פריים בבמוצע ל3 פריימים במקסימום).

מה שאני מתכנן לעשות ואני ממליץ לך, זה לקנות אפילו מחשב עם ה7200 ו2-4 גיגה של RAM. ואז לחכות קצת, ולקנות את ה9900 GX2. ככה תוכל בכסף שאתה חוסך עכשיו לבנות מערכת שאוכלת כל משחק שיש על הרזולציות הכי גבוהות שיש.(אם אתה רוצה קנה מידה, לפי מקורות ה9900 הולך להיות חזק קצת יותר מה9800GX2, כלומר הבדל של 100 אחוז ביצועים בליבה). דהיינו 9900 GX2 זה שקול ל2 9800 GX2 בSLI. שזה אומר שאתה יכול לשחק CRYSIS על 1920*1080 הכל על הכי גבוה ב45 פריימים. את האוברקלוק על הE7200 תוכל לעשות מתי שאתה רוצה... ואולי גם לקנות איזה LCD FULL HD בכסף שנותר ולחבר אותו למחשב.

בכל מקרה אני מקווה שאני נותן לך פה נקודה למחשבה....

פורסם

^^^

אתה מגזים כול מה שפירסמו ברשת אין מקורות אמינים.

וגם קרייסיס זו הגזמה פרועה, Fps שיתקבל יהיה גג 40 ומטה על הגדרות Vh רזולוצייה 1920x1200

תחכו שהמוצר יצא ואחרי זה נדבר.

כמו שכול שנה 9800Gx2 יהיה יותר חזק מ-9900Gtx בקצת אבל בחצי מחיר בטוח כמו שקורה כול שנה.

9900Gx2 יציג ביצועים יותר גבוהים, ATi ישחררו כרטיס מסך חלש יותר אבל זול באלף ש"ח.

אחרי זה Nvidia תוציא כרטיס מסך Med במחיר פצצה ניצחה ב-3\4 מתוך שנה.

וקיצר אחרי הצחוקים תחכו שיצאו כרטיסי המסך האלה ואחרי זה תיצאו בהצהרות כאלה.

מה שכן חכם להמתין עם קניות של מחשבים כרגע שהולך לצאת דור חדש של כרטיסי מסך.

פורסם
  • מחבר

אני פתחתי פהה את הטארד {ככה קוראים לזה}

ואני לא מבין עכשיו לקנות לחכות האחרון אומר לחכות בהכל עד מתי נחכה הרי הטכנולוגיה מיתקדמת במהירות ותמיד

האם כדאי כבר לקנות עכשיו

את ה-E8400

עם 9800GTX

לוח -ASUS P5N {תומך בריד 0?}

ו-2-4GB זיכרון פנימי

2X160GB קשיח

או להמשיך לחכות?

ולכמה זמן זה יחזיק?

או שבכל זאת עם המעבד ללכת עד הסוף ולקחת את ה-Q9450

פורסם

חבל לחכות, תקבל החלטה לפי מה שהתרשמת ממה שאמרו לך עד עכשיו.

לגבי הHD, למה שניים? ולמה של 160 שפחות משתלמים?

פורסם
  • מחבר

אמ.. לא הבנתי לגבי ה-HD

אבל אין לי מה לעשות עם 500GB אלא אם אתה אומר שזה הפרש של 50 שקל אז אני מבין

מה אתם אומרים על המיפרט

ולא אמרת לי אם הלוח אם הזה תומך ברייד 0

פורסם

הקירור סטוק רועש מאוד. לגבי ה-FREEZER אני לא יודע.

ה AC F7P הוא לא לOC בכלל, הוא לשמירה על השקט.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לעשות רייד

תשובה בקשר ללוח אם

פורסם

לדעתי זה אחלה מחיר, אתה יכול להזמין את הדיסק קשיח הזה בניפרד מהמחשב.

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867&CatCode=399

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5006

מה לא מובן בלא להתקרב לIVORYו KSP??

אחרי כל הדברים הרעים שקרו לאנשים איתם!!!

ולדיון, אני לא חושב שכדאי לך מרובע, אם זה רק למחשחקים , בנוגע לכרטיס מסך , תחכה , אין פה בכלל על מה לדבר

פורסם

^^^

אני קניתי מהם ואין תלונה זה שיש לכמה אנשים מזל רע אז זה לא אומר.

נכון שלאייבורי היו מיקרים רבים של זה, אבל תלויי למי עושים את הקטעים האלה, לי בחיים לא יביאו משהו דפוק ויתחמקו מי זה.

וכמו כן אני ממליץ ליקנות חלקים ולא מחשב שלם שמה.

מה שכן אתה קנית אצל אייבורי? אם לא אין לך שום סיבה בעולם להגיד את מה שאמרת, זו פשוט הוצאת דיבה.

פורסם

זה שהם לא עושים את זה תמיד לא אומר שכדי להסתכן, ההבדל במחירים לא שווה את עוגמת הנפש שיכולה להגרם מהיחס בחלק מהחנויות בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים