עבור לתוכן

בעיה בנתב אלחוטי ADSL 3460a של LEVEL ONE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי נתב של LEVEL ONE. לאחרונה הוא עשה לי בעיות איטיות באנטרנט. ניסיתי לעדכן לו קושחה בתקווה שזה יעזור והאיטיות עדיין נמשכה...

ניסיתי לאתחל לו את ההגדרות ולהגדיר אותו מחדש. עכשיו אחרי שאיפסתי אותו ואני בא להגדיר את הגדרות החיבור לאנטרנט שלו אחרי שאני מכניס את כל ההגדרות הנכונות כולל שם משתמש וסיסמא הוא פשוט לא מתחבר בטענה שההגדרות שגויות. וזה בדיוק ההגדרות שהיו בו לפני כן... :nixweiss:

ניסיתי שוב לעדכן קושחה ושום דבר לא עזר... בבקשה אם מישהו מכם יוכל לעזור לי בזה אני אשמח מאוד!

כרגע אני עובד עם נתב ADSL של בזק. לידע כללי. תודה רבה ושבוע טוב.

פורסם
  • מחבר

אלו הם ההגדרות שהגדרתי במודם ראוטר לצורך חיבור אל האנטרנט.

VPI: 8 VCI:48

שיטת חיבור: PPOA ניסיתי גם את PPOE לא התחבר.

dsl multiplexing method: VC-BASED וגם את LLC-BASED לא עבד בשני המצבים. אין לי גם מושג מזה אומר כל כך. זה תמיד היה על VC-BASED

וכמובן שהזנתי את השם משתמש והסיסמא מספק האנטרנט ואני בטוח שהם נכונים כי כעת אני גולש עם מודם ראוטר של בזק עם אותו שם משתמש וסיסמא.

משהו לציין. המנורה ADSL בראוטר דולקת קבוע ומהבהבת מידי פעם. אך המנורה של INTERNET כבויה. גם כאשר אני מאתחל את הראוטר אני לא רואה אותה נדלקת. או שאני עיוור לא יודע :o אני חושב שהוא נדפק בגלל שעדכנתי לו קושחות חדשות של הדגם הזה ספציפי מהאתר של LEVEL ONE.

תודה רבה רבה על התגובה המהירה ומקווה שתהיה ישועה...

פורסם

ההגדרות הנכונות:

VPI=8

VCI=48

PPPoE

LLC multiplexing

תשתמש רק איתן.

אני מציע לך לאפס את הנתב והלגדיר אותו מחדש מאפס (כמובן לרשום את כל המידע החשוב ע"מ לשחזר: שם רשת וקוד הצפנה, פורטים וכו').

אתה יכול באותה הזדמנות לנסות להתחבר עם שם משתמש 1@1 ע"מ לראות אם הוא מתחבר לשרת בדיקה של בזק ואין בעיה של שם משתמש וסיסמא.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה :xyxthumbs:

אני אנסה את זה עוד היום ואחזור לפה עם תשובה...

פורסם
  • מחבר

אחי.. ניסיתי כל האופציות שהבאת לי כאן ושוב הוא מסרב להתחבר.

הכנסתי גם את השם משתמש שהבאת לי לצורך בדיקת התחברות לשרת בזק. לא מתחבר... אותה בעיה.

הוא כותב שהוא מתחיל את הבדיקה אך מיד נכשל... מזה עוד יכול להיות?? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

המנורה של הADSL דולקת קבוע ולפעמים מהבהבת. הוא מסונכרן אחי.

פורסם

אני לא אח שלך.

אם היא מהבהבת אז כנראה שאין סנכרון/מנסה להסתנכרן.

תבדוק מה נתוני הקו שלך דרך הממשק שלו אם זה אפשרי.

פורסם
  • מחבר

תיקון: מנורת ADSL דולקת קבוע. יש סינכרון.

מה הכוונה נתוני הקו? בסטאטוס של המכשיר הוא רושם שהוא נמצא במצב של negotiating אם זה אומר משהו...

תודה רבה שוב!

פורסם
  • מחבר

אז הוא מנסה להתחבר איך איננו מתחבר... אילו עוד דברים אפשר לנסות ולבדוק? הראוטר מודם שיש לי מבזק עובד על אותו קו מצויין...

יכול להיות שהוא נדפק בגלל העידכון קושחה? ואם כן האם יש לזה פיתרון? תודה רבה ולילה טוב...

פורסם

תבדוק אם מתחבר ל1@1 (יוזר בדיקה של בזק, ללא גלישה)

פורסם
  • מחבר

כתבתי שהוא גם לא מצליח להתחבר ליוזר בדיקה של בזק. 1@1

עוד עצות אנשים?

פורסם
  • מחבר

בבקשה אנשים זה חשוב לי! אם אתם יודעים משהו לגבי פיתרון הבעיה שלי אני אשמח להצעות...

אם אין תקנה לראוטר מודם שלי תגידו לי רק שאני אדע מה עליי לעשות...

תודה רבה לכם על העזרה! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים