עבור לתוכן

מחפש מסך "22 שמתאים לתוכנות גרפיקה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין במסך לשימוש בנוסף לאינטרנט ואופיס גם בתוכנות גרפיקה אבל לא למשחקים.

האם אפשר לקבל המלצה היכן-חנות או יבואן ששם אפשר לראות בתצוגה מסכים בעלי פנל IPS ,PVA

והרבה תודות לכל המשיב.

פורסם

לפי מה שאני יודע אין בארץ כרגע מסכי 22 אינץ עם פאנלים איכותיים כמו שאתה רוצה לכן אתה יכול או לרדת לכיוון ה 20 אינץ או לעלות ולהוסיך כסך לכיוון ה 24 אינץ

פורסם
  • מחבר

ליניב קודם תודה על התגובה.מפליא אותי שאין בארץ כי כשאני קורא מדריכים למסכים מיעצים תמיד לקנות פנל IPS או VA ולא TN .

אם כך היות ש-"24 גדול עלי (מרחב עבודה) חשבתי באין ברירה על samsung "22 רחב,אבל אמרו לי ש - Dell יותר טוב מבחינת גרפיקה.

האם זה נכון ואם כן איזה דגם? תודה.

פורסם

TN יהיה לך בעייתי בעיקר בגלל עומק הצבעים וגם זויות הצפייה.

אם בכל זאת אז ל-דל E228 יש כיול צבעים טוב מאד מהקופסא אך יהיו לך בעיות עם השחורים ואפורים וגם קצת bendings

אסוס vm222u קיבל ביקורת טובה ב-xbit אבל לא ברור לי לגבי דיוק הצבעים שלו.

מסכי ה-"20 יתנו לך את אותו מרחב העבודה כי הם עובדים על אותה הרזולוציה, לכן אם אין לך בעיה עם הגופן הקטן יותר שלהם, הם יספקו לך חדות טובה יותר ועומק צבעים טוב יותר בדגמי ה S-IPS או VA, כדוגמת דל סדרת 2007 (צריך למהר כי הם אוזלים והייצור שלהם הופסק).

יש לך עוד אלטרנטיבות כדוגמת איזו VA "22 שיקר בטירוף - מה התקציב שלך???

פורסם
  • מחבר

ל- The Ripper תודה על התגובה ומצטער שאיני יכול לחזור לפורום ברצף סביר.בכל אופן התקציב שלי 3000 -3500

אבל יש לקחת בחשבון שאני לא מקצוען אחרת הייתי הולך על מק.תודה.

פורסם

או דל 2007FP אם אתה לא צריך כמה חלונות יחד ורוצה איכות עולה בערך 2000 ש"ח

דל 2408 A01 אם אתה צריך ורוצה גודל ואיכות עולה בסביבות 3400 אבל הגירסא A01 עוד לא יצאה בארץ אז חכה איזה שבועיים שלוש אם יכול

פורסם
  • מחבר

אני אשמע בעצתך ואחכה.אבל היכן החנות או הסוכן ששם אפשר להתקשר ולהתרשם?

פורסם

אני אשמע בעצתך ואחכה.אבל היכן החנות או הסוכן ששם אפשר להתקשר ולהתרשם?

לפי מה שהבנתי ואני מקווה שהבנתי נכון הגירסא A01 תצא בחו"ל ב 22 לחודש בטח יקח עוד איזה שבוע אחרי אולי קצת יותר שתגיע לארץ

פורסם

פותח דיון יקר, אני ממליץ ללכת על ה-2007FP או 2007WFP, מכיוון שהצבעים שלהם מהקופסא מאוזנים יותר בהשוואה ל-2408WFP, אשר בתורו לא מתאים לגרפיקת sRGB.

ה-Dell 20" ברי השגה כרגע, לפי מספר פוסטים, בנקסטופ או TMS. אם אזלו אפשר לקחת EIZO S1932 או NEC 2090UXi.

פורסם
  • מחבר

תודה תודה על העצות שקיבלתי מכם,אני אתייחס אליהן ובסוף אחליט.

אני רוצה להגיד שאתם נפלאים וגם רציניים. תודה! אתר נפלא

פורסם

פותח דיון יקר, אני ממליץ ללכת על ה-2007FP או 2007WFP, מכיוון שהצבעים שלהם מהקופסא מאוזנים יותר בהשוואה ל-2408WFP, אשר בתורו לא מתאים לגרפיקת sRGB.

ה-Dell 20" ברי השגה כרגע, לפי מספר פוסטים, בנקסטופ או TMS. אם אזלו אפשר לקחת EIZO S1932 או NEC 2090UXi.

בינתיים אין להם את המסכים, אך הם אמרו שיגיעו בשבוע הבא

פורסם
  • מחבר

שלום

שלחתי פעמיים תגובה ולא מבין מדוע לא נרשמה?[br]פורסם בתאריך: 21.05.2008 בשעה 01:45:19

ייתכן שלא פעלתי נכון בהעברת התגובות האחרונות שלי. אם כך אני חוזר להביע את תודתי לכל מי שענה וייעץ לי.

אתייחס להעצתכם ובסוף אחליט מה לקנות.

אתם באמת נפלאים ורצינים כל הכבוד.תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים