עבור לתוכן

מבקש ייעוץ לגבי רכישת מדיות לצריבה...

Featured Replies

פורסם

בחנות באיזור שלי מציעים 50 דיסקים במחיר של 23 ש"ח שזו מציאה, אבל החברה של הדיסקים זו City Disc ובעקרון אני לא מכיר אותה ורציתי לשאול מה דעתכם עליה ? שווה לקנות.. כי אם כן אני מבחינתי מוכן לקנות 200 דיסקים במחיר הזה.

אם אתם לא ממליצים אז על מה כן ? עד עכשיו השתמשתי ב- Teac ו-Silver Line אבל הם די יקרים 40+++ אתם מכירים אולי איפשהו מבצע עליהם ?

תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

מדובר על CD או DVD?

בכל מקרה, חברה גרועה ביותר... אם זה CD עוד אולי אפשר להשתמש בהם (אם כי לא הייתי צורב שם דברים חשובים, אבל בשביל דיסק לאוטו זה לא הכי משנה).

אם זה DVD - ממש לא כדאי. לא יהיה אמין בכלל. אני מתאר שהצריבות יעברו בסדר אך לאחר זמן מסויים המדיות לא יהיו קריאות.

מדיות DVD טובות זה או:

Verbatim (נמכרות באופיס דיפו, לעיתים קרובות יש מבצעים עליהן, ובעוד מקומות כמו קרביץ וכו')

או

Taiyo Yuden (נמכרות באתר LIRA ואולי בעוד מקומות).

פורסם

מדובר בדיסקים גרועים במיוחד שמתקלפים תוך זמן קצר. ההמלצה שלי היא על דיסקים של VERBATIM (כפי שהמליץ הבחור שמעליי), בין אם אתה קונה דיסקים של DVD או CD. מדובר בדיסקים שהמחיר שלהם לא זול אך הם איכותיים ומחזיקים המון זמן.

דרך אגב, גם הדיסקים של TEAC וסילבר ליין הם דיסקים גרועים - אח שלי צרב כמה עשרות דיסקים של TEAC לפני כשנה וחלק מהם לא ניתן לנגן כיום ב-DVD (וזאת למרות שהוא שמר אותם בקופסה מיוחדת ל-DVD, אותה קופסה שבה מאחסנים DVD מקורי).

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה.

ועוד שאלה - אם הייעוד של הדיסקים זה פשוט להיות דיסקים לשמיעה לאוטו אז זה סבבה ? כי זה לא בשביל לצרוב דברים חשוב.

פורסם

אני בכל זאת הייתי הולך על דיסקים איכותיים, חבר שלי קנה חבילת CD לצריבת מוזיקה והוא אמר שרוב הדיסקים לא עבדו ברכב שלו וזאת לעומת דיסקים טובים יותר שעבדו בצורה תקינה.

פורסם

אני לא בטוח שזה עדיין כל כך נכון להמליץ על Verbatim בתחום ה-CD

ה-CD היחדים שמצאתי באופיס דיפו, קרביץ ושאר החנויות בארץ הם בעלי מדיה קוד של CMC שלא נחשבים איכותיים בכלל.

פורסם

ורבטים שנמכרים באופיס דיפו ומיוצרים ביפן = דיסקים שמיוצרים ע"י Taiyo Yuden.

הם נקראים גם Verbatim Pastel Disc, מדובר על חבילות של 50 דיסקים.

אגב, כל האריזות של ורבטים שונו (בהתאם לאריזות באירופה).

פורסם

כבר תקופה ארוכה שאין Pastel באופיס דיפו

יש רק דיסקים מעפנים לבנים שהם CMC

פורסם

לא נכון.

במקרה יצא לי לעבור באופיס דיפו בהרצליה אתמול, והיו שם ורבטים פסטל שמיוצרים ביפן, רק באריזה חדשה.

פורסם

ואיך בדיוק נראית האריזה החדשה?

פורסם

כל הבעסה לי

הייתי ב-2 סניפים ולא ראיתי כזה

קניתי CMC מעפנים

פורסם

איפה הם מיוצרים? סין?

איך נראתה האריזה?

פורסם

כל הבעסה לי

הייתי ב-2 סניפים ולא ראיתי כזה

קניתי CMC מעפנים

ועדיין הדיסקים הללו עדיפים בהרבה מהדיסקים של TEAC שמשתמשים במדיה קוד מזויף ואלוהים יודע באיזה חור ייצרו אותם.

פורסם

לא זוכר מאיזה מדינה הם

זה היה כתוב על הניילון שסגר את העוגה שנמצא כבר בפח.

ולא מצאתי תמונה תואמת בגוגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים