עבור לתוכן

FP או WFP מה עדיף ולמה?

Featured Replies

פורסם

אני מתאר לעצמי שלא רק אותי מעסיקה הבעייה,אני רוצה לקנות מסך כנראה 20 אינץ ומתלבט באיזה פורמט לקחת,השימושים יהיו בעיקר אינטרנט משחקים וסרטים.עכשיו בגודל כזה של 20 אינץ כמה שטח עבודה יהיה לי על מסך רחב למשל לאופיס כי סרטים די ברור שיש העדפה למסכים רחבים.

אשמח לשמוע את דעתכם ובעיקר ניסיונכם

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,זכרתי שקראתי את זה פעם

בכל מקרה התמונות עזרו אבל אני אשמח לדיעה אישית של אנשים מה יותר נוח לעבודה יום יומית על המחשב קריאה באופיס משחקים וטלוזייה.

מה שמשמח אותי שכנראה לא משנה מה אני אבחר אני לא אפול אלא יש רק טוב וטוב יותר

פורסם

הרגיל נוח יותר.

יש בעיות מלאי קשות של שניהם בארץ. הרחב כנראה לא יובא יותר. הרגיל אולי כן, עד ש-DELL תחליט להחליף גם אותו במסך נחות יותר.

פורסם

הרגיל נוח יותר.

אין דבר כזה יותר נוח,צריך לנסות ולכל אחד נוח משהו אחר ,לי למשל הרבה יותר נוח הwide.

אולי הסיבה שבאמת עדיף לקחת את הרגיל זה בגלל שקשה להשיג את הרחב.

פורסם

אין דבר כזה יותר נוח,צריך לנסות ולכל אחד נוח משהו אחר ,לי למשל הרבה יותר נוח הwide.

הוא ביקש דעות. זו דעתי, וזו דעתך. :)

להחליט על סמך דעות של אחרים לא יהיה לו יותר קל. ;)

פורסם
  • מחבר

טוב הזמנתי את ה WFP ויפה לי שהצלחתי למצוא בכלל,עכשיו נקווה שהוא טוב כמו שאומרים ולא פיתחתי ציפיות בשמיים.

מבחינת נוחות מעולם לא היה לי מסך רחב אז בטח יקח קצת זמן להתרגל נראה איך זה

פורסם

לא עשית בדיקה מסך מול מסך לראות מה מתאים לך יותר?

בכל מקרה אני מאמין שזה יתאים לך, למשחקים וסרטים עדיף הרחב לדעתי, לאינטרנט אולי עדיף הרגיל אבל גם הרחב לא נורא.

פורסם

טוב הזמנתי את ה WFP ויפה לי שהצלחתי למצוא בכלל,עכשיו נקווה שהוא טוב כמו שאומרים ולא פיתחתי ציפיות בשמיים.

אפשר לדעת מאיפה הזמנת אותו?

האם ביררת מול החנות שהמסך אכן קיים פיזית במלאי ולא רק באופן ווירטואלי באתר החנות?

פורסם
  • מחבר

הזמנתי ב TMS וכן וידאתי שקיים באמת היה אחד אחרון בפורמט WFP נראה לי יש עוד שניים ככה בפורמט FP ולפי מה שאמרו ביום שלישי אמורים להגיע עוד 10-15 יחידות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים