עבור לתוכן

F.E.A.R 2: Project Origin - כל המידע כאן (הדמו שוחרר)

Featured Replies

פורסם

ואו !

שיחקתי עכשיו בדמו, הגרפיקה מצויינת (אומנם לא Crysis אבל עדיין מעולה) , אני רואה שהם שמרו את אותה האוירה של הראשון.

רק שני דברים נורא עצבנו אותי:

1. שוב התצוגה בסגנון Letter Box, כמו בMirror's Edge ו Assassin's Creed. יש דרך לראות במסך מלא ?

2. אפקט הGrain נורא מעצבן, נורא דומה לאפקט של Mass Effect, והוא מכאיב לי בעניים. למרות שאני די בטוח שאפשר לבטל אותו.

• תגובות 109
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים מהמנוע...

אני על ההגדרות הכי גבוהות ו1680X1050 והמשחק פשוט מ-ד-ה-י-ם!

הדם שמשפריץ כל פעם שהורגים מישהו פשוט מגניב!

אין לי מילים...סיימתי עכשיו את הדמו...פשוט נונסטופ אקשן כייפי שלא משעמם לרגע, הפחדות מטורפות ואשליות שיגרמו לכם לקפוץ מהכסא...

על הגרפיקה אין לי מילים- פשוט מדהימה ולא צורכת הרבה מאמץ מהמחשב...

המנוע נראה דומה לזה של קרייסיס, זה אותו אחד?

פורסם

המשחק הזה פשוט מדהים , אולי הגרפיקה לא הכי הכי אבל המשחקיות מעולה , הוא מנסה להיות משחק אימה\אקשן ופשוט הוא עושה את זה טוב, אהבתי ובמיוחד קפצתי מהמקום (מי שסיים את הדמו יודע איפה ) , אבל פשוט ענק ...

(פעם ראשונה שאני יורה על משהו שאני יודע שהוא לא קיים ואני יודע שאני מבזבז כדורים סתם , אבל הלחץ אוי הלחץ (-:

אגב למישהו גם קורה שהמשחק נתקע לשניה אחת ואז מתחיל לזרום כרגיל ? , זה קורה מקטעים מסויימים ....

פורסם

לי זה לא קרה...

אולי זה המחשב שלך?

ד"א, על אילו הגדרות אתה משחק? כי אני רוצה להבין למה אנשים חושבים שהגרפיקה לא בסדר...כי היא נראית יותר טוב מבPS3...

מזכירה אפילו קצת את Killzone 2

פורסם

סיימתי את הדמו. המשחק בערך כמו הראשון, הורידו כמה דברים והוסיפו דברים אחרים. בכללי ניראה טוב מאוד.

הגרפיקה בסדר גמור, לא כמו משחקים חדשים אחרים אבל לא משהו שימנע מאנשים לשחק (גם סורס ישן ולא ראיתי משהו שזה מפריע לו).

חסרונות:

- ה HUD נוראי!

- משום מה המשחק רץ על 30FPS (מראה כל הזמן 29-30 פריימים ב FRAPS חוץ מהנפילות מפריימים המוזרות שיש מידי פעם אז לא ניראה לי שהמספר מדוייק).

- נפילות FPS נוראיות (לפריימים בודדים, ראיתי שקורה גם למישהו עם GTX260).

יכול להיות שהנפילות FPS היו בגלל הכרטיס מסך (HD4670).

הגדרות גרפיקה: הכל על הכי גבוה.

רזולוציה: 1280X1024.

פילטרים על X4.

אני מאמין שאם הייתי מוריד את הפילטרים לא היו נפילות FPS.

פורסם

לי זה לא קרה...

אולי זה המחשב שלך?

ד"א, על אילו הגדרות אתה משחק? כי אני רוצה להבין למה אנשים חושבים שהגרפיקה לא בסדר...כי היא נראית יותר טוב מבPS3...

מזכירה אפילו קצת את Killzone 2

יכול להיות זה בעית חומרה , בכל מקרה משחק רץ אצלי על כל ההגדרות המקסימליות ב90-70 fps , אבל מידי פעם הוא "נתקע" למאית שניה וחוזר לזרום כרגיל , ניסיתי להתעסק עם ההגדרות ושום דבר זה עדיין קורה .

יש לי 260 , 4g ו q6600

פורסם

WOW !!!

שיחקתי עכשיו ! איזה מדהים !

איך כולם כל כך אדישים ?!

המגרפיקה פשוט מעולה ! רץ אצלי על ההגדרות הכי גבוהות עם 2 AA ממש ממש חלק ! (חוץ מהשיהוקים פעם ב.. שלפי דעתי באות מחוסר בזיכרון)

הסאונד ממש ממש טוב ! כל כך מרגישים אצלי את ה 5.1 !

יש הקטעים המפחידים דיי טובים ! אבל קפצתי רק פעם אחת, אהבתי תקטע שאלמה ממש מתקרבת אליך, בראשון לא היה את זה !

עוד תוספת שאהבתי זה המכונה הזאת, שאתה בתוכה אתה מרגיש ממש עוצמתי !

החסרונות : דבר ראשון, הבמשחק מביא כאב ראש ! (פעם ראשונה שלי שזה קורה) הגרפיקה מאוד מטושטשת ולא מבינים הרבה למרות שזה ניראה מאוד יפה. דבר שני, הרובים מרגישים לא משהו, בעיה שהציקה לי גם בראשון אבל נסתדר.

דבר שלישי, ה HUD באמת דפוק, אבל ניראה לי אפשר להוריד אותו.

פורסם

WOW !!!

שיחקתי עכשיו ! איזה מדהים !

איך כולם כל כך אדישים ?!

המגרפיקה פשוט מעולה ! רץ אצלי על ההגדרות הכי גבוהות עם 2 AA ממש ממש חלק ! (חוץ מהשיהוקים פעם ב.. שלפי דעתי באות מחוסר בזיכרון)

הסאונד ממש ממש טוב ! כל כך מרגישים אצלי את ה 5.1 !

יש הקטעים המפחידים דיי טובים ! אבל קפצתי רק פעם אחת, אהבתי תקטע שאלמה ממש מתקרבת אליך, בראשון לא היה את זה !

עוד תוספת שאהבתי זה המכונה הזאת, שאתה בתוכה אתה מרגיש ממש עוצמתי !

החסרונות : דבר ראשון, הבמשחק מביא כאב ראש ! (פעם ראשונה שלי שזה קורה) הגרפיקה מאוד מטושטשת ולא מבינים הרבה למרות שזה ניראה מאוד יפה. דבר שני, הרובים מרגישים לא משהו, בעיה שהציקה לי גם בראשון אבל נסתדר.

גם אצלי יש שיהוקים בקטעים מסויימים אז כנראה שזה לא בעיה של זיכרון , מקווה שבמלא זה לא יקרה כי זה ממש יפגום בהנאה .

פורסם

הראשון היה נחמד, גרפיקה שדי חוזרת על עצמה, גוון צבעים שחוזר על עצמו כל הזמן.

האפקטים היו מרשימים.

עכשיו יושב על השני ובודק. 8)

פורסם

אני מסכים לגבי הכאב ראש, ניראה לי שזה האפקט של הMotion Blur הוא נורא מציק בעין וקשה להתרכז בנקודה מסויימת שאתה רוצה להתרכז עליה.

גם האפקט של הGrain מציק, כפי שציינתי מקודם.

הHUD דווקה בסדר, לקח לי קצת זמן להבין איפה החיים שלי ואיפה רמת ההגנה מהשכפץ.

הרובים מרגישים מעולה לדעתי, כשיריתי פעם ראשונה הרגשתי שיש לנשק כוח.

אהבתי שהם הוסיפו כוונת "Iron sight" ואני מאוד שמח שהם לא השתמשו בשיטת חיים\בריאות כמו בCOD או כל שאר המשחקים שיצאו בכמה שנים האחרונות.

עדיין נורא מציק לי שהמשחק חובב מסכים רחבים ואני מאוד מקווה שזה יסודר כשהמשחק יצא.

פורסם

אחלה דמו :xyxthumbs:

וכן, הגרפיקה לא חדשנית אבל נעימה לעין.

הדמו טוב ויש למה לצפות.

נחמד היה לגלות את זה בהפעלה ובתוך כדי משחק: :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אהבתי את הדמו, בהחלט ישחק בגרסא המלאה. המשחק נראה טוב, מרגיש טוב (ביחס ל-shooter טיפוסי) והכי חשוב רץ טוב.

1600x1200 AAx2 AFx16 כשהכל על Maximum / On, ביצעתי benchmark ב-FRAPS כשאני משחק לכל אורך הדמו (9.5 דקות בערך)

Min FPS: 15

Avg FPS: 65

Max FPS: 102

אכן יש "שיהוקים" מדי פעם (ובגלל זה המינימום הנמוך), אני חושב שבעיקר ב-checkpoints או לפני שמדברים איתך בקשר. שמתי לב שזה קורה

תמיד באותם מקומות. בסך הכל זה לא משפיע על המשחקיות... 62fps ממוצע (כולל את הבלאגן של הרובוטים) להגדרות האלה זה יופי טופי anim_64.gif

פורסם

נכון ,יש שיהוקים ,חשבתי שהמחשב שלי זבל ,אבל לא, אחלה מישחק באמת יש למה לצפות, קליל ונעים,

פורסם

תגידו זה רק אני או שאצל כולם המשחק עובד על 70 FPS ? שמתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות כולל AA*16

יש לי Q6600 לא מומהר

וHD4850

הגרסא הרגילה

לוח אם DFI

ו4 גיגה זכרון

בקשר למשחק הוא בדיוק מה שציפיתי משחק טוב הרבה יותר כיפי משאר המשחקים בז'אנר גרפיקה טובה אולי לא משו שאומרים עליו וואו אבל גרפיקה טובה

וזהו טכנית ממה שאני רואה הוא הולך לקבל 10 הגיימפליי יהיה לדעתי 9 בגלל חוסר החדשנות מהמשחק הקודם גרפיקה 9 כי היא עדיין יפה ביחס לכלל המשחקים שיש היום , קול לדעתי גם יקבל בסביבות 9 יש לו סאונדים ממש טובים והכל נשמע כמו שצריך

בקיצור זה נראה לי יהיה משחק של 9 ומעלה

משחק גדול מחכה למלא

פורסם

דמו טוב מאוד,אני מחכה למלא.

את FEAR 1 אהבתי מאוד...!

רק הממשק החדש מציק..צריך להתרגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים