עבור לתוכן

מה יותר טוב? {מעבד XP או MP}

Featured Replies

פורסם

Athlon XP 1600

Or:

Athlon MP 1500

????

פורסם

XP1600...

סידרת ה- MP היא עבור ריבוי מעבדים... (שני מעבדים על לוח אחד).

פורסם

למרות שבציפסט החדש של amd יהיה אפשר לשים גם שני xp...........

תארו לכם את האפשרויות!!!!!! שני amd xp 2200 (זה מה שיהיה עד שזה יצא..........) ללא צורך בזכרונות registerd........

פורסם

למרות שבציפסט החדש של amd יהיה אפשר לשים גם שני xp...........

תארו לכם את האפשרויות!!!!!! שני amd xp 2200 (זה מה שיהיה עד שזה יצא..........) ללא צורך בזכרונות registerd........

אפרופו מחשב חזק...

"אתר AnandTech מפרסם חדשה קצרה ולפיה חברה בשם Racksaver יצאה עם מחשב-על שבנוי עם 264 (!!!) מעבדי אתלון אם-פי, 132 ג'יגה זיכרון וכמעט 8 טרהבייט של נפח אחסון. המחשב הזה מדורג בין 100 מחשבי-העל החזקים בעולם"

נראה לי קצת יותר חזק.

תאר לך איזה לוח אם צריך בשביל 264 מעבדים!

כמה חום נוצר וכמה רעש נוצר מ264 מאוררים!

:o

פורסם

תאר לך איזה לוח אם צריך בשביל 264 מעבדים!

חח.. זה לוח Dual processors סטנדרטי למדיי (מבחינת הגודל שלו), שפשוט מאפשר שירשור של כמה לוחות אם שרק תרצה... ככה, אתה יכול לחבר 132 לוחות אם, על כל אחד לשים שני מעבדים, והנה לך מחשב חזק..

פורסם
  • מחבר

חמוד..

אולי אני יקנה 100000 מעבדים אם פי ויהיה לי תמחשב הכי חזק.. ;D

רק תעבירו לי לחשבון הבנק כמה מיליונים ... :hat:

פורסם

זה מזכיר את כל הדברים המטורפים שאנשים עושים כדי להיכנס לספר השיאים של גינס - החביתה הגדולה בעולם, הסנדוויץ' הגדול ביותר ועוד.. ;D

פורסם

מעניין שאתה מדבר רק על אוכל... ;D

פורסם

LOL

פורסם

הז*ן הכי גדול בעולם...

פורסם

זה מזכיר את כל הדברים המטורפים שאנשים עושים כדי להיכנס לספר השיאים של גינס - החביתה הגדולה בעולם, הסנדוויץ' הגדול ביותר ועוד.. ;D

רק שכאן המחשב המטורף הזה הוא גם שימושי!

פורסם

האמת שלא מאוד שימושי.

לא יהיה כמעט הבדל בין שני מעבדים ל-264.

פורסם

רק שכאן המחשב המטורף הזה הוא גם שימושי!

זה לא שימושי בשביל להכין שיעורי בית בפיזיקה גרעינית, זה שימושי כדי לבצע הדמיה של פצצה אטומית !! :lol: :lol: :lol:

פורסם

באפליקציות "ביתיות" יכול להיות שהתוכנה תשתמ רק בשני מעבדים מקסימום, ותתעלם לגמרי מהמעבדים האחרים.

התעלמות מוחלטת = אין הבדל ביצועים מ264 ל2.

אבל אפליקציות שנכתבו במיוחד בשביל ריבוי קיצוני של מעבדים,ד"א לא על לוח אחד אלא על מספר של מערכות זהות שמשתפות את העיבוד ביחד עידי תקשורות בנהם (מין הסתם בפס רחב מאוד) והמספר הרב של המעבדים מטבטא ויכול באמת להוות מהירות של 264 כפול מהירות כל מעבד. (בערך)

פורסם

LOL!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים