עבור לתוכן

NVIDIA פוגעת שוב בגיימרים שלא משתמשים בכרטיסים שלה

Featured Replies

פורסם

נכון להיות ATI היא היחידה שתומכת ב DX10.1, למרות שהשימוש ב DX10 אפסי היה משחק אחד שבאמת ידע לנצל גם את ה DX10.1.

במבחנים שעשו עם AC ו HD3870 גילו שכאשר השתמשו ב DX10.1 היה שיפור של כ 15% בביצועים בהשוואה לביצועים של הכרטיס ב DX10 (אתם מוזמנים לחפש את הכתבה בגוגל). המשחק הוא בשיתוף עם NVIDIA והיא ניצלה את הכוח שלה בשביל לעשות מעשה מגעיל ביותר, בגירסה 1.02 של המשחק התמיכה ב DX10.1 הופסקה וכל מי שיש לו כרטיס מסך של ATI גילה ירידה חדה בביצועים!

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7355&Itemid=1

פורסם

ככה זה חברות מתחרות, הכל חוקי.

פורסם
  • מחבר

זה לא כל כך חוקי, במיוחד אם כתוב שה PATCH אמור לסדר כמה בעיות בתיכה ב DX10.1 ובמקום זה הוא גורם לכך שאין תמיכה בכלל. NVIDIA נוהגת לשקר בשנים האחרונות, גם עם CRYSIS היא הוציאה דרייבר חדש שהיה אמור לשפר את הביצועים, ה FPS עלה אבל על חשבון איכות התמונה (דבר שהיא לא הזכירה במידע על הדרייבר).

פורסם

לא הייתי סומך על האתר הזה, שמעתי עליו הרבה פעמים שהוא מבלף.

פורסם
  • מחבר

את הבדיקה של הDX10.1 הם הביאו מאתר אחר (עם קישור), בקשר לזה שהוא מבלף, מדובר במקרים נדירים של אי דיוקים. מיקרים כאלה קורים כל הזמן בחדשות.

פורסם

ושוב, NV מתנהגת בצורה הכי מגעילה שתאגיד יכול.

לפגוע בחברה מתחרה זה דבר אחד

לפגוע בשוק זה סיפור אחר לגמרי.

פורסם

לפגוע בחברה מתחרה זה דבר אחד

לפגוע בשוק זה סיפור אחר לגמרי.

לא יודע, אולי אני טועה, אבל חשבתי שכך זה פועל:

פגעת בשוק של חברה מסויימת--> פגעת בחברה

אותו סיפור בידיוק :P

פורסם
  • מחבר

פגעת בשוק של חברה מסויימת-->פגעת בכל מי שקנה את המוצרים של אותה חברה. בצעד כזה החברה רק פוגעת בעצמה וזה עוד לפני שמזכירים פרסום שיקרי.

ברגע שחברה כמו NVIDIA שולטת בשוק המשחקים אין צורך בחברה נוספת כמו ATI כי NVIDIA יכולה להתאים את המשחקים רק לכרטיסים שלה.

פורסם

לא מאמין שזה נכון.

ATI נחותה ככל שתהיה היתה עושה מהסיפור הזה (בהנחה שהוא נכון) סקנדל תקשורתי

פורסם

NVIDIA נוהגת לשקר בשנים האחרונות

בסדר מה אתה רוצה ... יש תחרות חמה בינהם ל ATI ... תן לי שם של חברה אחת (גדולה וחזקה ) שלא תשקר במצב כזה

פורסם

לא מאמין שזה נכון.

ATI נחותה ככל שתהיה היתה עושה מהסיפור הזה (בהנחה שהוא נכון) סקנדל תקשורתי

עשו בדיקה עם DXcaps זה לא מזמן פונקציות של DX10.1 ביטלו את הpath אני מהמר על יומיים עד שמישהו מוצא את קובץ הקונפיגורציה שמאפשר להפעיל את זה.

פורסם

אז זאת אומרת ש..NVIDIA שיחדה את UBISOFT/חברה שפיתחה את המשחק, כדי להסיר תמיכה הנ"ל ולפגוע בכל הלקוחות שמשתמשים ב ATI?

לא נראה לי הגיוני..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים