פורסם 2008 במאי 1517 שנים יש במוזיקה וכול הצלילילם יש מין גירגורים כאלה ברמקולים /אוזניות גם וגם מין גרגור כזה של המוזיקה יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס קול? (כרטיס קול מובנה בלוח)
פורסם 2008 במאי 1517 שנים יש לי הרגשה שהשאלה מיותרת, אבל הדרייברים מעודכנים?מתי זה התחיל?מתי זה קורה?
פורסם 2008 במאי 1717 שנים מחבר מה זאת אומרת השאלה מיותרת??זה התחיל פתאום ליפני שלושה ימים ולמה יש לעדכן תדריברים? הם מותקנים כבר ולא שיניתי כלום....
פורסם 2008 במאי 1717 שנים תיכנס לרמקול שבצד השעון , תיכנס לאפשרויות , מאפייניםתסמן את הכל בPLAYBACKתעשה השתקה לכל חוץ מWAVE וחוץ מהמאסטר או VOLUME CONTROLהאם זה עוזר?
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אולי .. אבל למה שידפק ?נשאלת השאלה..בטוח שלא עשית כלום ולא שיחקת בהגדרות ודברים כאלה ..אם לא , תבדוק בתוכנה אחרת עדכן דרייברים...
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מחבר מישהו? זה משגע אותי אני לא יכול לעשות כלום במחשב יכול להיות שזה וירוס או משהו כזה?
פורסם 2008 במאי 2217 שנים תבדוק את הרמקולים שלך על מחשב אחר, אולי הבעייה בהם.נסה לנקות בזהירות את השקע של הכרטיס קול עם מקלון אוזניים טבול באלכוהול בזמן שהמחשב כבוי.
פורסם 2008 במאי 2317 שנים מחבר אין זה לא הרמקולים וזה גם כשאני מחבר אוזניות ורמקולים לשקע מקדימה במחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.