עבור לתוכן

النكبة שמח לכולם!

Featured Replies

פורסם

יש רופאים ערבים מעולים, (מניסיון)

מה נלין נגד הערבים אם היום בבוקר אני שומע ב 102 את מושיק גלמין והבחורה שאיתו (ספי ינקו או משהו כזה)

מדברים עם יושב ראש אגודת הסטודנטים באוניבסיטת ת"א והבחורה נוזפת ביו"ר איך הם אירגנו חגיגה דווקא היום כש 1600 סטודנטים

ערבים לא יכולים לחגוג כי הם ביום האבל שלהם על הקמת מדינת ישראל והיו"ר מתנצל ומבטיח שהם יקבלו פיצוי על העוול. >:(

מזעזע ששדרנים ברדיו מדברים ככה. לגבי יו"ר אגודת הסטודנטים של ת"א - סמרטוט רצפה, וזה לא חדש.

• תגובות 122
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

IG קצת סטיסטיקה לא תזיק , מההתנסות האישית שלך , אתה לא יכול להסיק מסקנות לגבי עשרות מיליונים של בני אדם .

אני גם לומד ולמדתי עם ערבים והם לא נופלים מהיהודים בשום דבר .

וגם אני פגשתי רופאים ערבים שהיו מקצועים לחלטין

והנהג בהסעה שלי מהעבודה הוא ערבי והוא נוהג מצוין

סטטיסטיקה באמת לא תזיק...

לא פגשתי ערבי אחד שלא התגלה בסופו של דבר כטיפש מושלם (אחד שלמד חשמל, במשך שנה התפלא על זה שהמים בכיור לא יורדים אחרי שהוא הייה זורק לשם טונה זבל.... מבולבלים? גם אנחנו), או כזבל חסר התחשבות (נגיד, לבקש מהאורחים שלו שלא יעשו רעש ב-3 לפנות בוקר... אם במקרה והאורחים הם בצד הרע של הסטטיסטיקה, ולמארח יש טיפת התחשבות בבלוק), או כמסריח (חבר של שותף שלי בא אליו באחד הימים, נכנס לחדר, וכמעט נפל מהרגליים בגלל גל הריח, אז מה הוא עשה? רוקן עוד חצי מיכל דאודורנט בחדר!)....

לפי הסטטיסטיקה שלי כל הערבים כאלה.

אבל בגלל שאני לא בדקתי את כל הערבים, אני טוען שרק הרוב הוא כזה.

אגב, אם סטודנטים- העלית של החברה שלהם, מתנהגים ככה, איך מתנהגים העמחה? (ככה כותבים את זה?)

פורסם

"אמחה" זה כל העם

אתה מתכוון ל"בררה"

פורסם

האמת התכוונתי ל"עם הארץ" (עכשו נזכרתי במושג...)

עמחה (אם אמת כותבים את זה ככה) זה בערך אותו הדבר...

פורסם

ככה זה ערבים,

הם נועדו לשני דברים

כשהם נולדים זורקים אותם על הקיר,

אם הם נדבקים הם יהיו טייחים,

אם הם נופלים הם יהיו רצפים.

לא יותר מזה

:smile1:

נ.ב, תראו לי יהודי אחד שיתאבל בלבנון בצורה חיצונית על איזשהו אסון ישראלי, ולא יגדמו לו את הידיים.

פורסם

האמת התכוונתי ל"עם הארץ" (עכשו נזכרתי במושג...)

עמחה (אם אמת כותבים את זה ככה) זה בערך אותו הדבר...

ואני מתקן אותך שוב

"עמחה" זה כל העם (כולל אליטה... אל תתחכם)

"בררה" זה עם הארץ

כן אני מודע לכך ששתי המילים לא באות בדיוק מאותו מקור אבל אני רק זוכר את בררה

פורסם

עמך \עמחה זה סלנג ולא ביטוי עברי מדוקדק

עמך = עם שלך זה ביטוי תקין

פורסם

וממתי זה משנה לנו?

פורסם

ואני מתקן אותך שוב

"עמחה" זה כל העם (כולל אליטה... אל תתחכם)

"בררה" זה עם הארץ

כן אני מודע לכך ששתי המילים לא באות בדיוק מאותו מקור אבל אני רק זוכר את בררה

::) נראה שאתה היחיד שאכפת לו ::)

פורסם

הוא מדבר על המקור אני מדבר על המשמעות

פורסם

איזו רמת דיון מדהימה... משהו.

מוסא יקר

א. כמעט ולא היה שום גירוש מכוון

ב. צבא ההצלה קרא לכל הערבים לברוח ולתת לצבא את החופש לכבוש את הארץ והם נענו לצבא ההצלה

ג. זה לא 800,000 זה 650,000

עכשיו מה עם 850,000 היהודים שכן גורשו, ובאמצע שום מלחמה, ממדינות ערב בלי כל רכושם וכספם?

זה אוכל את הנכבה של הערבים בלי מלח

אבל אנחנו היהודים במקום לבכות, בנינו

ובזמן שהערבים חיים במחנות פליטים וימשיכו לחיות שם גם עוד 60 שנה, בינתיים המזרחים השתלבו כי אנחנו לא מתנהגים כמו משטרי ערב המלוכלכים שמשתמשים בעם הפלסטיני כקלף נגד ישראל, על חשבון הגב של העם הפלסטיני

אבל העם הפלסטיני לא נשאר חייב :lol:

בכל מקום שהוא נוחת בו הוא מערער את המדינה, ירדן, לבנון.........

קיצר יום נכבה שמח גם לך מוסא!

תתפלא לדעת שגם בשיעורי הסטוריה בבית הספר שאני לומד בו (בתל אביב), המורים מסכימים שה"עזיבה" היא בדיה.

אם תיכנס ותראה את "תכנית ד" של הפלמח ותשמע עדויות, תבין שזה בולשיט. לא היתה עזיבה מרצון/כתוצאה מעידוד של צבאות ערב (למעט 6 כפרים, מתוך כ-400 שנחרבו/נעזבו) . צא מהסרט.

עכשיו, אני לא בא להגיד מוות לישראל. חס ושלום. טוב לי פה. אני רק מנסה לגרום לכם להבין שהנכבה בהחלט היתה אסון לאומי, שיש לציין אותו.

בנוגע לשאלת העם; גם הבריטים הכירו בפלסטינים כעם. אין שום סיבה לא להתייחס אליהם כעם. הם יושבו כאן בערך 1000 שנה. בתקופת העליות הראשונות לא היתה שממה להפריח- היו פה 1,200,000 ערבים תושבי המקום.

GI, עשה טובה ואל תגיב לי. עם כל הכבוד (ויש כבוד), התגובות שלך קצת אינפנטיליות.

פורסם

עם כמה שאני לא אוהב להגיד את זה

לא נחוצה לנו עוד דעת שמאלן כאן..

הם לא מכירים בשום אסון / שמחה ומחפשים לעשות לנו פיגועים פה בזמנים כאלו.

למה מה קרה שנכיר בהם בכלל??

בתור יהודי, ובתור מדינה שלא רוצה חיים משותפים עם אנשים חיות ברוטליים שמאמינים בכל מה שמזבלים להם בשכל,

אני אפילו לא רוצה להכיר בהם, כמו שהם לא בי.

פורסם

עם כמה שאני לא אוהב להגיד את זה

לא נחוצה לנו עוד דעת שמאלן כאן..

תגיד לי, איזה חלק מ:

כל אחד זכאי לדעה משלו, אני מבקש לשמור על תרבות דיון נאותה, לא אחזור על כך שנית.

לא הבנת?

אני יודע שזה קשה לתפוס שיש אנשים עם דעות שונות משלך, ועוד יותר קשה לתפוס שמותר להם להביע אותן בדיוק כמו שמותר לך להביע את שלך, אבל תשתדל. :nixweiss:

פורסם

mooosa עדיף שתשתוק . קודם כל תמצא ביסוס לדבריך ואז תחזור ותוכיח אותם.

המצב במדינה לא יכול עוד להימשך כמו שהוא נמשך בשנים האחרונות

לדעתי החברה פה על סף פיצוץ שלאחריו יכול לקרות אחד מ3 מקרים - 1.הערבים ישתלטו על המדינה לאחר מלחמה ולא תיהיה מדינה יהודית יותר 2.החברה תיפרד מהחרדים ותילחם מלחמת חורמה מוחלטת בערביי א''י והשטחים 3.החרדים יתחילו להתנהג כמו אזרחים מן השורה (כמובן שבכוח ולא מרצונם) ואז תיהיה מלחמה בערביי א''י והשטחים.

מה שבטוח זה שבקרוב הולכת להיות כאן מלחמה גדולה שבה נאבד מבנינו בשביל המשך החלום הציוני

פורסם

תגיד לי, איזה חלק מ:

לא הבנת?

אני יודע שזה קשה לתפוס שיש אנשים עם דעות שונות משלך, ועוד יותר קשה לתפוס שמותר להם להביע אותן בדיוק כמו שמותר לך להביע את שלך, אבל תשתדל. :nixweiss:

סורי לא התכוונתי לפגוע באף אחד,

:hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים