עבור לתוכן

النكبة שמח לכולם!

Featured Replies

פורסם

יהודים חייבים להבין שהנכבה זה לא "אוי לא, יש מדינת ישראל אנחנו שונאים יהודים".

היה פה גירוש של 800,000 אזרחי מנדט פלסטינים (כן, גירוש. את מי שזה מעניין יכול לקרוא קצת ספרים של בני מוריס), ואת זה מנסים לזכור.

ו-shuy, סטודנטים ערבים גם הם חלק מהעם הפלסטיני. כמה שזה לא נעים להבין, זה אותו עם, פשוט להם היה מספיק מזל להישאר פה. זה שהם מוחים זה לא אומר שהם רוצים להשמיד את ישראל, זה מסמל את המחאה שלהם ואת הרצון לזכור.

אני תוהה מתי האומה הפלסטינאית (למרות שלא מדובר לחלוטין באומה אחת ומאוחדת, אבל נעזוב את זה כרגע) תשב ותעשה חשבון נפש. מתי הם ינסו להפיק לקחים מטעויות העבר שלהם, מהבריתות העקומות, המנהיגים המושחתים וחוסר היכולת להתקדם מבחינה תרבותית. מתי נפסיק לשמוע את הבכי הילדותי של "אכלו לי, שתו לי", נפסיק לשמוע את הפלסטינאים מאשימים את היהודים בכל הצרות שלהם ותופסים את עצמם בידיים.

אולי במקום למחות, לבכות ולצעוק הם יעשו גם קצת חשבון נפש. אני יודע שזה מנהג מאוד יהודי, אבל זה מנהג שמאוד עזר לנו להתקדם ולהתפתח, ללמוד מטעויות ולהתקדם הלאה.

• תגובות 122
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי נוהג כמו ערבי, אצלהם אם רכב הולך "טוטל-לוסט" בתוך חצי שעה הם מתארגנים על רכב אחר, אתמול בדרך הביתה ראיתי בכפר רכב עם לוחית זיהוי פלאסטינית ושלט "נהג חדש" מאחורה :lol: .

אבל לפחות הם לא מרמים אותך בעסקים כמו היהודים (לא, אני לא גזעני אני שונא את כולם ללא הבדלי דת גזע ומין).

פורסם

אני תוהה מתי האומה הפלסטינאית (למרות שלא מדובר לחלוטין באומה אחת ומאוחדת, אבל נעזוב את זה כרגע) תשב ותעשה חשבון נפש. מתי הם ינסו להפיק לקחים מטעויות העבר שלהם, מהבריתות העקומות, המנהיגים המושחתים וחוסר היכולת להתקדם מבחינה תרבותית. מתי נפסיק לשמוע את הבכי הילדותי של "אכלו לי, שתו לי", נפסיק לשמוע את הפלסטינאים מאשימים את היהודים בכל הצרות שלהם ותופסים את עצמם בידיים.

אולי במקום למחות, לבכות ולצעוק הם יעשו גם קצת חשבון נפש. אני יודע שזה מנהג מאוד יהודי, אבל זה מנהג שמאוד עזר לנו להתקדם ולהתפתח, ללמוד מטעויות ולהתקדם הלאה.

qqip6.gif

פורסם
  • מחבר

הם לא עזבו, הם פשוט הוסיפו "נון".

זאת הבדיחה הכי גדולה בהיסטוריה של האיזור

הפלשתים היו יורדי ים פיניקים שהיו בכלל עם שיער ועיניים בהירות

שום קשר לפלסטינים של היום שהם ערבים מהגרים מחצי האי ערב ומצרים, חלקם לאט לאט במשך מאות השנים האחרונות וחלקם מהר מהר בסוף המאה ה19 כשהציונות באה לפה התחילה להפריח את השממה ונתנה הרבה מקומות עבודה

פורסם

לפי היהדות ערבים הם בני בניו של ישמעאל , אחיו החורג של יצחק ( מהגר השפחה )

פורסם

לא קשה לראות בדיוק מה ההבדל בחשיבה ובמעשים.

סעו בבקשה לגבול עם סוריה ברמת הגולן, אחד הכפרים או הצימרים באיזור.

צד אחד- ירוק עם בתי קיט וכפרים קטנים, קצת בניה והרבה צמחיה.

אמצע- גדר

צד שני- הר ערום ומגעיל עם הריסה של בניין פה או שם

אני לא מבין איך זה. זה לא כאילו יש הבדל אקלים בין פה ל 2 ק"מ מזרחה (2 ק"מ מעשית, לא דימוי)

איך ההבדל כזה עצום?

פורסם

המשטרים\מנהיגים של הערבים מחורבנים .

בסה"כ אי אפשר להגיד עליהם שהם טיפשים , כי הרבה מהם הולכים ללמוד באוניברסיטה ומצליחים .

הבעיה היא המשטר המושחט שלהם , היו בעולם כל מיני סוגי משטר , המשטר היחיד שהוכיח את עצמו כיעיל זה דמוקרטיה .

פורסם

אמצע- גדר

אני לא מבין איך זה. זה לא כאילו יש הבדל אקלים בין פה ל 2 ק"מ מזרחה (2 ק"מ מעשית, לא דימוי)

איך ההבדל כזה עצום?

אני מניח שזה קשור לעובדה שסוריה גדולה פי כמה וכמה מישראל.

פורסם

המשטרים\מנהיגים של הערבים מחורבנים .

בסה"כ אי אפשר להגיד עליהם שהם טיפשים , כי הרבה מהם הולכים ללמוד באוניברסיטה ומצליחים .

הבעיה היא המשטר המושחט שלהם , היו בעולם כל מיני סוגי משטר , המשטר היחיד שהוכיח את עצמו כיעיל זה דמוקרטיה .

מצליחים?!

-הסטודנטים הכי טיפשים שיצא לי לפגוש... שלא לדבר על הכי חארות ולא מתחשבים... (מוסיקה פול ווליום באמצע הלילה, באמצע תקופת מבחנים, רעש בכיתות המחשבים- כי נורא חשוב להתבטא בזמן משחק, כשאנשים מסביב מנסים ללמוד... והריח... אוי, הריח... וזה לא בקטע גזעני- 3 קבוצות של שותפים, כולם אוטמו את החדרים שלהם, וכשהתחיל להסריח אצלהם כאילו משהו מת שם... לפני חודש, הם היו מרוקנים חצי בקבוק דאודורנט בתור מבשם אוויר.... ואני מקווה שכולם יודעים מה קורה כשמערבבים דאודורנט עם סירחון...)

-שני רופאים ערבים (מתוך ממש בודדים שיצא לי להיות אצלם) קבעו לי טיפול שפגע בי ולא עזר לבעייה... רופאים ישראלים היו בשוק כשראו מה הם רשמו לי...

-באמבטיה שני אנשים שמו לנו בלטות- ערבי ורומני (או משהו מהאזור...). ההבדל הוא שבצד של הערבי אין שתי בלטות באותו הגובה. או באותה הזווית.

חצי מהערבים באוניברסיטה נמצאים שם רק בגלל הפלייה "מתקנת" (תקנים שמורים לערבים).

החצי השני בגלל שהדוד מצד אמא שלו הייה המשגיח בגרויות, והדוד מצד אבא הייה המורה.

משטר מושחת?!

ומי בוחר ותומך בו?! החמור של מוחמד?

לגבי היעילות של דמוקראטיה, אפשר להתווכח, אבל לא פה...

אמצע- גדר

איך ההבדל כזה עצום?

כבר שנים אני אומר שבניגוד לבני אדם- ערבים חיים רק כדי להרוס ולפגוע.... קח לדוגמא את התרומות שהם קיבלו מהעולם.... ביחס למה שאנחנו קיבלנו ולמה שהגענו, מה הם עשו עם כל הכסף?

פורסם

מצליחים?!

-הסטודנטים הכי טיפשים שיצא לי לפגוש... שלא לדבר על הכי חארות ולא מתחשבים... (מוסיקה פול ווליום באמצע הלילה, באמצע תקופת מבחנים, רעש בכיתות המחשבים- כי נורא חשוב להתבטא בזמן משחק, כשאנשים מסביב מנסים ללמוד... והריח... אוי, הריח... וזה לא בקטע גזעני- 3 קבוצות של שותפים, כולם אוטמו את החדרים שלהם, וכשהתחיל להסריח אצלהם כאילו משהו מת שם... לפני חודש, הם היו מרוקנים חצי בקבוק דאודורנט בתור מבשם אוויר.... ואני מקווה שכולם יודעים מה קורה כשמערבבים דאודורנט עם סירחון...)

-שני רופאים ערבים (מתוך ממש בודדים שיצא לי להיות אצלם) קבעו לי טיפול שפגע בי ולא עזר לבעייה... רופאים ישראלים היו בשוק כשראו מה הם רשמו לי...

-באמבטיה שני אנשים שמו לנו בלטות- ערבי ורומני (או משהו מהאזור...). ההבדל הוא שבצד של הערבי אין שתי בלטות באותו הגובה. או באותה הזווית.

חצי מהערבים באוניברסיטה נמצאים שם רק בגלל הפלייה "מתקנת" (תקנים שמורים לערבים).

החצי השני בגלל שהדוד מצד אמא שלו הייה המשגיח בגרויות, והדוד מצד אבא הייה המורה.

משטר מושחת?!

ומי בוחר ותומך בו?! החמור של מוחמד?

לגבי היעילות של דמוקראטיה, אפשר להתווכח, אבל לא פה...

כבר שנים אני אומר שבניגוד לבני אדם- ערבים חיים רק כדי להרוס ולפגוע.... קח לדוגמא את התרומות שהם קיבלו מהעולם.... ביחס למה שאנחנו קיבלנו ולמה שהגענו, מה הם עשו עם כל הכסף?

IG קצת סטיסטיקה לא תזיק , מההתנסות האישית שלך , אתה לא יכול להסיק מסקנות לגבי עשרות מיליונים של בני אדם .

אני גם לומד ולמדתי עם ערבים והם לא נופלים מהיהודים בשום דבר .

וגם אני פגשתי רופאים ערבים שהיו מקצועים לחלטין

והנהג בהסעה שלי מהעבודה הוא ערבי והוא נוהג מצוין

פורסם

מזעזע לראות סטודנטים, שרובם התקבלו ללימודים בשל פרוטקציות כאלו או אחרות, או סתם שחיתות, עוד מפגינים בריש גלי כנגד מדינת ישראל.

לא מעניין אותי איך תסתכלו על זה, יום הנכבה הוא הנצחת האויב והרצון להאחז בשאיפת הערבים להעיף אותנו לאלף עזאזל. אבל בינתיים זה לא מפריע להם להנות מפרוטקציות שלאף יהודי אין, ועוד לבכות שהם לא מקבלים מספיק.

פורסם

^^

מילים כדורבנות.

פורסם

יש רופאים ערבים מעולים, (מניסיון)

מה נלין נגד הערבים אם היום בבוקר אני שומע ב 102 את מושיק גלמין והבחורה שאיתו (ספי ינקו או משהו כזה)

מדברים עם יושב ראש אגודת הסטודנטים באוניבסיטת ת"א והבחורה נוזפת ביו"ר איך הם אירגנו חגיגה דווקא היום כש 1600 סטודנטים

ערבים לא יכולים לחגוג כי הם ביום האבל שלהם על הקמת מדינת ישראל והיו"ר מתנצל ומבטיח שהם יקבלו פיצוי על העוול. >:(

פורסם

הם לא עזבו, הם פשוט הוסיפו "נון".

הם לא הוסיפו שום דבר הם נעלמו כליל, הפלשיתים בתנ"ך הם יורדי ים הם באו מהים עם צבא מסודר, וכבשו את אזורי רצועת החוף. מבחינה אתנית הם היו יוונים וככה הסיטוריה רואה אותם.

במאה ה19 ישראל הייתה ארץ שוממת ללא תושבים ללא תשתית, כאשר התחיל החזון הציוני והיהודים התחילו להגיע לכאן מאירופה עם הרבה פטרונים עשירים ששלחו להם כסף הם פיתחו את התשתית והמצב בארץ התחיל להסתדר. הערבים התחילו להגר לכאן כ20 שנה לאחר התיישבות היהודית החדשה בצורה מאסיבית רובם מהאזור שכיום מחולק לסוריה וירדן. אין להם שום קשר לאותם פלשיתים, גם היהודים בארץ באותו זמן נקראו פלשתינאים לפי השם הרומאי לארץ ישראל הערבים תושבי עזה והגדה לא קראו לעצמם פלשתינאים(הם ראו בזה עלבון) השם פלשתינאים הוקם לתחיה מחדש ב69 שנתיים לאחר מלחמת ששת הימים כאשר הם הבינו שלא רק שאנחנו לא עפים מפה אלא גם נקח כל פיסת אדמה ששייכת לנו מהם. אז בוועידה שקיים אש"ף ב69 הוא ביסס את המניפסטו של התנועה ובו לראשונה יש את השם פלשתינאים(בהצהרה הקשורה לתושבים הערבים של ארץ ישראל) ואת הזיקה לירושליים.

אין להם שום קשר לאדמה הזאתי, אין להם שום ערך סנטמינאלי לירושליים עד לפני שחרור ירושליים התפילות שהושמעו ברדיו לא באו ממסגד אל עקצה אלא ממסגד בחור שנמצא 3 קילומטרים משמה, כל הזיקה לירושליים והר הבית התחילה בעיקר אחרי שחרור ירושליים במלחמת ששת הימים.

ירושליים היא לא עיר קדושה למוסלמים, היא לא מופיעה פעם אחת בקוראן, מוחמד לא דרך בה פעם אחת, במקרה של הסונים היא העיר אולי החמישית "הכי קדושה" שיש להם, במקרה של השיעים היא נדחפת למקום השביעי במקרה הטוב.

תפסיקו לאכול חול ופרופוגנדה שמאלנית כן יש פה ערבים, כן יש להם זכות לחיות פה, אבל להתחיל לתרץ את מה שהם עושים כי הם היו כאן קודם או כי זאת האדמה שלהם זה טמטום מוחלט.

עד כמה שזה עצוב אבל אם רק הרומאים היו מחליטים לקרוא לארץ הזאתי יהודה או ישראל ולא פלישתינה הסכסוך הזה היה נראה שונה לגמרי הייתי רוצה לראות את הערבים קוראים לעצמם יהודים או ישראלים במאבק שלהם נגד מדינת ישראל...

פורסם

תאמין לי, את ההסטוריה אני מכיר לפירטי פרטיה, לצערי.

לפעמים בדיחה היא רק בדיחה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים