עבור לתוכן

בעיה: המחשב נכבה לי ולא נדלק יותר!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אתמול בערב הייתי כרגיל במחשב, לא עשיתי איזה משהו מיוחד סתם כמו תמיד באייסיקיו וזה, ופתאום המחשב נכבה. פשוט נכבה לגמרי! ואז אני לוחץ על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק.. אבל בכלל לא עושה כלום! כאילו הוא בכלל לא מחובר לחשמל.. אז בדקתי את החיבורים וניסיתי עם כבלים אחרים וכל זה, ובשקעים אחרים וזה לא קשור.. הוא פשוט לא נדלק כאילו הוא בכלל לא מכובר לחשמל חח... ולא יצא עשן לא יצא כלום, מה זה אומר? איזה חלק לדעתכם הלך? כי יש לי אחריות על המחשב אבל אם הלך לי ההארדיסק זאת בעיה מאוד מאוד חמורה.. אז איז\ה חלק לדעתכם נדפק? הספק? הלוח אם? מה?.. רק אל תגידו הארדיסק :x

תודה. [ד"א אני מדבר מהמחשב הישן שלי חח..]

פורסם

קרא לי אותו בעיה אבל הבעיה אצלי היתה שהכבל לחשמל לא היה תקין

היחלפתי אותו והכול היסתדר

פורסם
  • מחבר

בראבו, במה זה עוזר לי בדיוק?! אני אמרתי שהכבל בסדר....... הכבל בסדר!! זה בעיה במחשב..

פורסם

אם המחשב לא עולה בכלל כנראה הבעיה לא בהארד דיסק... או מעבד שרוף או ספק... אולי אפילו החיבורים של הספק ללוח אם... אם אתה יכול תחליף ספק בתור התחלה, לבדוק, סביר להניח שהוא הבעיה... אם לא, אז הבעיה טיפה יותר חמורה ותממש את האחריות שיחליפו מה שצריך... בכל מקרה גם על ספק שרוף אמורים להחליף לך...

פורסם

90% בעיה בספק

פורסם
  • מחבר

תראו, לא איכפת לי מכל הדברים כי יש לי אחריות אז אם משהו הלך ישימו לי חדש, אבל חשוב לי רק ההארדיסק כי יש לי בווינדוס דברים ממש חשובים. אז לדעתכם גם ההארדיסק הלך או לא?

פורסם

תראו, לא איכפת לי מכל הדברים כי יש לי אחריות אז אם משהו הלך ישימו לי חדש, אבל חשוב לי רק ההארדיסק כי יש לי בווינדוס דברים ממש חשובים. אז לדעתכם גם ההארדיסק הלך או לא?

שמע המחשב לא נדלק בגלל שההארד דיסק לא עובד טוב, גם עם הארד דיסק פגום וגם בלי הארד דיסק בכלל המחשב יעלה ויעשה POST, פשוט לא יכנס לאף מערכת הפעלה...

מה שכן, יכול להיות שההארד דיסק נפגע בגלל ההיכבות הפתאומית של המחשב... יכול להיות שעבר זרם מתח גבוהה מדי במחשב וההארד דיסק נשרף או שהוא היה באמצע פעולה חשובה שהופסקה וההפסקה שלה גרמה לנזק לכונן.... 1000 ואחד דברים יכולים לקרות... מה שכן, סביר להניח שההארד דיסק עוד תקין, אבל אין אחריות של 100 אחוז בדברים כאלה...

בכל מקרה אם יש לך קבצים ממש ממש חשובים על הכונן, יש חברות שמשחזרות כוננים פגומים, רק שזה יקר מאוד, קח את זה בחשבון...

פורסם

מחשב בלי הארד דיסק ידלק....

הבעיה פה או שזה לוח M או שהספק הלך לך או משהו אחר

תחבר את הספק שלך למחשב אחר ? אם נדלק ואין בעיות , אז יכול להיות שאחד הרכיבים הלך , אולי הלוח M

אם הספק לא עובד , אז תביא ספק אחר ותבדוק אם נדלק ,אז הספק הישן מת זרוק לאשפה.. והבעיה נפתרה

פורסם

לפני שאתה קונה ספק כוח חדש...

ניסית לבדוק קודם את השקע החשמלי?

נסה להוציא את התקע ובדוק את השקע עצמו, אם יש לך רק מודד זה יעזור לך לבדוק את הכבל, או להביא כבל חדש מהמסך או משהו ולבדוק.

במידה וכל זה בסדר, תפתח את הספק כוח, אמור להיות שם פיוז תבדוק אם הוא מנותק, בד"כ כשספק נשרף יש ריח או משהו אז גם במקרה של פיקים קטנים לפעמים הספקים נשרפים בשביל למנוע נזק למחשב. אם הפיוז תקין זה אומר שהספק בסדר גמור, אם לא זה אומר או שהפיוז הלך והספק בסדר או שהפיוז הלך ביחד עם הספק.

יבגני

פורסם
  • מחבר

אוקיי שמעו משהו ממש מעצבן, המחשב הגיע למעבדה והם יתקשרו ואמרו שאין שום בעיה והם הצליחו להדליק אותו והכל תקין....... אבל אני בדקתי פשוט הכללל וזה בטוח היה המחשב שלו פעל כי שמתי את החשמל במחשב והוא לא נדלק, ואז שמתי באותו חשמל מחשב אחר שכן נדלק. אז כנראה שזה פתאום עבר אחרי שהמחשב נח קצת... אז מה אתם מציעים לעשות? הוא אמר לי שאם אני רוצה הוא יכול לבדוק את זה יותר לעומק אבל זה יקח קצת זמן.. שווה לי להשאיר לו שיבדוק? או לקחת את המחשב ואם זה יקרה שוב לתת לו שוב לתיקון?... אני לא יודע.. :x מה אתם חושבים?

פורסם

תשמע אחי, הייתה לך כנראה נפילת מתח במחשב. אני אישית הייתי ממליץ לך לעשות כזה דבר: לכבות את המחשב, להוציא את התקע של הספק מהספק, לחכות כמה שניות ואז ללחוץ איזה 5 פעמים רצוץ על הכפתור של ההדלקה. לאחר מכן תחזיר את התקע לבפק ותדליק את המחשב.. בכל מקרה,הייתי ממליץ לך לקחת אותו לחנות לבדיקה מעמיקה, גם ככה זה בחינם, לא?

פורסם

אני מציע להשאיר אותו כדי שיבדק וחבל לשלוח אותו עוד פעם ..

ראיתי את זה פעם כשהתעסקתי עם מחשב שלא נדלק בבית הלקוח , הבאתי את זה אצלי הביתה וזה נדלק

הזווייי לא ?

יכול להיות שיש לנסות כבל חשמל אחר , או ספק אחר כדי לוודא .. תקינות

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה על העזרה, אני כבר יראה מה אני יעשה.. אני יגיד לו שיבדוק את העניין לעומק אני חושב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים