עבור לתוכן

נשרף לי הספק ...

Featured Replies

פורסם

מה הדרישות למערכת AMD עם Athlon XP מבחינת אמפרים והספק מהספק ?? כי שלי היה 300W והתפוצץ באמצע העבודה ...

פורסם

התפוצץ?! :o

זה לא צריך להיות קשור לדרישות החומרה, אלא לדעתי פחות לחימום יתר שלו.. אולי המאוורר שלו (של הספק) מת?

פורסם
  • מחבר

הלוח והמעבד היו בoverclock קצת ... FSB 133@155 v1.75@1.85 vmem2.5@2.8 1400@1628

זה סיבה להשרף פתאום ??? בלי להודיע ?? ולהרוג את הלוח ??? ספק ז'יפה !

המאוורר בספק זה הדבר היחידי שפועל ... אני כנראה אקנה 350W AMD Aproved ב144ש"ח מחיר טוב ?

פורסם

"350W AMD Aproved"

הספפקים המואשרים הם בדרך כלל יותר יקרים ובנוים ע"י חברות מוכרות (אנטק אנרמקס אאפון ועוד רבים וטבים ) ולא ספקי גנריק שיש מדבקה קטנטנה עם AMD APROVED

שתף אותנו איפה תקנה את הספק. (מה שמו, מאיפה קנית)

פורסם

בקטע של ספק אני ממליץ לא להתקמצן, חלק מאוד חשוב במחשב, אני הייתי ממליץ או על ה300w של antec או enermax ספקים מעולים.

מקסימום 350w וזה גם לא ממש צריך.

אבל הם עולים סביבות ה300 שקל

פורסם

תקנה אנרמקס

ספקים מעולים אבל קצת יקרים אבל יש לאנרמקס שני מאוררים עם בקרת מהירות כדי שהם לא יעשו יותר מדי רעש והוא גם נחשב לספק מעולה

פורסם

לך לאתר של AMD :

http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_869_4348%5e4376%

7c47_3_XP,00.html

ושם יש רשימה של כל הספקים המאושרים.

שים לב ל- Combined Power - ז"א כמה הספק שלך דוחף 5V ו 3.3V וזה הכי חשוב.

למשל קניתי ספק של Enlight שהוא 'רק' 340W אבל 220W ב- Combined Power וזה הרבה יותר טוב מ- Enermax ו- Antec וגם יותר זול.

המערכת שלי יציבה כמו סלע עם OC עצבני.

פורסם

הלוח והמעבד היו בoverclock קצת ... FSB 133@155 v1.75@1.85 vmem2.5@2.8 1400@1628

זה סיבה להשרף פתאום ??? בלי להודיע ?? ולהרוג את הלוח ??? ספק ז'יפה !

המאוורר בספק זה הדבר היחידי שפועל ... אני כנראה אקנה 350W AMD Aproved ב144ש"ח מחיר טוב ?

אין לזה קשר לאוברקלוק בכלל, היה לך בסה"כ ספק רקוב של איזה חברה רקובה זה הכל.

אגב, לי קרה משהו דומה כשניסית להפעיל דורון ולוח של ABIT עם ספק 200WATT, כשקיבלתי איזה לוח שהייתי חייב לבדוק ולא רציתי לחכות עד שיגיע לי איזה מארז קבר חביב יותר של 300WATT לפחות. הם עבדו משהו כמו שעתיים עד שפתאום היה קצר בכל הבית, וגילית שפשוט החיבור של קבל החשמל לספק נמס והפלוס והמינוס נגעו אחד בשני(אני מדבר על ה200WATT).

נ.ב

עשית אוברקלוק יפה מאוד למהירות האפיק, אני מציע שתקנה ספקים של חברות טובות יותר, כי אז יש לך 5V RAIL יותר חזק(מעל 4.8X), שנותן לך אופציה להעלות את מהירות האפיק אפילו עוד יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים