עבור לתוכן

מתלבט, האם להוסיף עוד 2 ג'יגה או עוד 4 ?

Featured Replies

פורסם

ואם לא?... כאילו נגיד ואני יוסיף רק עוד ג'יגה יהיה שינוי משמעותי? או שעדיף 4 בעקרון אין לי כוונה להחליף את המערכת ל64

תוסיף ג'יגה, יתן תוספת מכובדת, אין צורך ב4 מפני ש32BIT לא תנצל יותר מ3.2..

יש לי ויסטה 64 עם 4 GB

כדאי לי לבטל את הPAGEFILE?

ואם אני רוצה לבטל אותו אני עושה את זה בחלון שבתמונה?

תבטל את הוי של האוטומטי...

ואז תבחר ללא קובץ החלפה, תפעיל מחדש.

ד"א ,לא ממליץ לך עם 4GB ,זה עוד גבולי בשביל לבטל SWAP.

פורסם

אז כדאי לבטל אותו או שאפשר אפילו להקטין את גודל שלו?

תודה ואני מצטער שהפרעתי בדיון!

פורסם

עדיף שתשאיר אוטומטי.

פורסם

סבבה תודה!

פורסם

זה לפי הצרכים שלך, אם אתה למשל כמעט ולא עובר את ב3GB RAM בצריכה, אז תבטל, ותעקוב אחרי הצריכה כמה ימים, אם זה יהיה בסדר תשאיר.

פורסם

בד"כ אני לא עובר את ה 3 גיגה

אבל בחלק מהמשחקים אני עובר את ה3!

אני חושב שאני ישאיר את זה ככה!

תודה!

פורסם

בד"כ אני לא עובר את ה 3 גיגה

אבל בחלק מהמשחקים אני עובר את ה3!

אני חושב שאני ישאיר את זה ככה!

תודה!

אתה עם ויסטה, המערכת הזאת אחרי כל ההתקנות שדרושות כתוספת לווינדוס לבד מחסלת לך כמעט 1GB .

אני שמח שהגעת להחלטה הנכונה.. :xyxthumbs:

פורסם

אני בתור ניסיון הורדתי תPAGE FILE לניסיון לאפס כשיש לי רק 2GB RAM (המערכת שבצד),

אתה יודע מה?

עבד מהר, והזיכרון הספיק, הצריכה עלתה בערך ב100MB בממוצע.

ואפילו כשהיה לי כבר 1.2GB תפוס, ניסיתי להפעיל תוכנה שלוקחת 700MB RAM, ואז נחש מה?ויסטה "התקפלה" התוכנה לקחה ת700MB שלה, אבל הזיכרון צריכה הכולל היה 1.5GB, אחרי שסגרתי את התוכנה הויסטה לקחה 900MB +- ואחרי 10 דקות חזרה ל1.2GB.

פורסם

אם אפשר להתעלק קצת אבל בנושא כמובן.

שלום, יש לי מערכת 32 ביט, ויש לי 4 ג'יגה זכרון, DDR2 800 כמובן, ויסטה 32 ביט שמותקנת אצלי רואה 3.35 ג'יגה.

הבנתי שיש אפשרות דרך אתרים מסויימים, משהו לעשות דרך כמה פעולות, הקצאת עוד 4 ביטים משהו כזה, צריך שהמעבד יתמוך ב- 64 ביט כמובן, ואז המערכת בעצם רואה את כל ה- 4 ג'יגה.

השאלה שלי, האם זה באמת עובד טוב? מישהו ניסה? יש לי את המדריכים, פשוט פעם אחת עשיתי, לא כל כך יצא, אז לא היה לי זמן לנסיון שני.

שאלה נוספת היא, האם מערכת ויסטה 64 ביט, כבר מבוססת, יש לה דרייברים ודבירם בשבילהל לא כל בעיה? (אני משתמש ממוצע ביותר ללא כל תוכנות מיוחדות), אבל משחק מאוד במשחקים, האם שווה לעבור אלייה? (יש לי תוכנות עממיות כמו לכולם, לא תהיה בעיה עם זה?)

ובכלל, שמתי לב שנאי לא עובר במשחק עם אתרים באינטרנט את הצריכה של 1.8 ג'יגה, ונשאר עוד עוד כג'יגה וחצי פנויים תמיד אפילו יותר לפעמים, לא משתמש כבד בכלל, שווה לבטל את ה- PAGE FILE ? שישתמש בזכרון במקום?

תדוה רבה על התשובות.

פורסם

לא נותן כלום מעבר ל4 גיגה מ2 אלה אם כן אתה משתמש בתוכנות וידאו ותוכנות ויעודיות

להביא לכם כמה מאמרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים